Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 12., vasárnap 11:51

Halfkey írta: 3. perc: Mbappé lesen :D
Sztem ebben a madridi feleveben mar tulszarnyalta a lesen szuletett Inzaghi teljes karrierjet. :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 11., szombat 20:50

The small injuries from the game against Mallorca have been resolved and all players are available.”
akkor megnyugodhatunk, csucsu a kh
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 11., szombat 15:30

3. perc: Mbappé lesen :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 11., szombat 10:50

We have evaluated it and worked on it."
kivancsi leszek :lol:
thereisonly1ronaldo

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 11., szombat 10:20

Carlo Ancelotti: “The small injuries from the game against Mallorca have been resolved and all players are available.”

“12 offsides in the last El Clasico? The tactical aspect of offside is important in the match. We have evaluated it and worked on it."

"In the Clásicos, quality prevails over team balance and that is one of the reasons why the last Clásicos have been a bit crazier. The defense is an important aspect in tomorrow's match, if you defend well, there is a better chance of winning."

"We have to think about the October game because they beat us. We made a pretty clear assessment of what happened. El Clasico is always a Clasico and there is even more pressure when it is a final. It is always special."

"If we lose tomorrow, the season continues. It's a final and we're very close to another title and we're thinking positively, but I'm aware that in football anything can happen, especially if the rival is as strong as Barcelona."

"We don't think about the 7 titles. We take into account that there is something special like the World Cup that is played in July when everyone is on vacation but we don't think about that because it is very far away."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 11:28

hehetheoriginal írta: akkor piquet :mrgreen:
látjuk milyen jeles üzliembik viszik pl mencseszterben is a stafétát :lol:
Mas, ha az uzletember idestova 20 eve a fociban van, nem mellesleg ebbol nagyreszt Perez mellett toltott. :D

Pique mondjuk top1 jelolt a Barca orokseg tovabbvitelere :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 7., kedd 11:12

akkor piquet :mrgreen:
látjuk milyen jeles üzliembik viszik pl mencseszterben is a stafétát :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 11:04

hehetheoriginal írta: nadal talán, gondolom én, de sztem elég sokan helyezkednek arrafelé...
Az ilyet sosem ertettem, miert lenne jo. Ertem en, hogy nagy madridista meg minden, de mint uzletember jeleskedik barmiben is?
Ettermek meg sajat brand nalam nem az a kategoria.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 7., kedd 10:54

nadal talán, gondolom én, de sztem elég sokan helyezkednek arrafelé...
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 7., kedd 10:51

Perez fejében már biztos van egy elképzelés, hogy kinek adná át a stafétát. Én nem is bánnám ha valaki olyan venné át majd aki ugyan úgy gondolkodik és ugyan azt képviselné tovább, de ez legyen még nagyon soká.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. január 7., kedd 10:40

Realista24 írta: Szerintem (es talan korabbi hirekben is lattam), JAS jo esellyel palyazik majd Perez szekere.
Nagy koponyanak tartjak, mellette sikeres is, es nagy befolyassal bir.

Azt nem tudom, hogy megfelel-e minden pontnak, ami kell vagy meg fog-e.
Ő mondjuk Perez emebere, nyilván nem jelölteti magát ellene kamuból.

Nem neki volt viszont anno az ötlete, hogy megszüntessék a socio rendszert?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 10:35

Szerintem (es talan korabbi hirekben is lattam), JAS jo esellyel palyazik majd Perez szekere.
Nagy koponyanak tartjak, mellette sikeres is, es nagy befolyassal bir.

Azt nem tudom, hogy megfelel-e minden pontnak, ami kell vagy meg fog-e.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. január 7., kedd 10:31

Az elmúlt évek munkájának köszönhetően nem meglepő, de azért sajnálom, hogy nincsen más jelölt. Természetesen más jelölttel szemben is simán nyerne Perez (nagyon helyesen), ennek ellenére örültem volna, ha van 1-2 jelölt pluszban.

- Perez nem lesz örökké a Real Madrid elnöke. Előbb utóbb kellene egy utód, itt lett volna az lehetőség, hogy 1-2 pocízionálják magukat, megosszák az ötleteiket, elkezdjék felépíteni magukat, hogy a sociok tudják, hogy mire számíthatnak. Bár az egy zárt kör és ők gondolom jobban ismerik a vezető tagokat.

- Egy kis konkurencia sosem árt. Láttunk már teljhatalmú emeberek agyát elborulni, minden rendszerbe kellenek fékek, nem jó a bólogató kutyákkal van csak az emberrek körülvéve. Egy jelölés lehet jel is, hogy ha hülyeséget csinálsz akkor van alternatíva. Lehet, hogy ez megvan szintén körökön belül.

Vagy csak ennyire a nagy a tisztelet, hogy emiatt nem jelöltetik magukat, aztán majd ha ő már nem lesz akkor marakodnak a koncon?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 10:09

NEW: Everything indicates that NO ONE will compete against Florentino Perez in the presidential elections. He will be the ONLY candidate.
@marca
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 6., hétfő 15:48

Pad'em írta:
Pad'em írta: Carlo Ancelotti: "I'm annoyed we missed 3 penalties. I think it's my responsability now to choose the pen taker."

Végre.
Ancelotti: "Penalty takers? I will decide before each game. It can be Vinicius, Bellingham, Mbappé, Modrić or Arda Güler."
Arda? :mrgreen:
Hozzá kellett trollkodni szerencsétlent :kalapos:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 6., hétfő 15:38

Pad'em írta: Carlo Ancelotti: "I'm annoyed we missed 3 penalties. I think it's my responsability now to choose the pen taker."

Végre.
Ancelotti: "Penalty takers? I will decide before each game. It can be Vinicius, Bellingham, Mbappé, Modrić or Arda Güler."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. január 5., vasárnap 18:11

realmadrid95 írta:
Szerintem felesleges sok esetben meg egy vedekezo jatekos Cama es Valverde melle, senki nem all ki mar 3 defenziv jatekossal a kpn.
Trent amugy is konnyebben tud iranyitani kpn, mint jobbhatvedbol, nem veletlenul huzodott be mindig a Poolban sem. Raadasul Bellingham az 5 vedos rendszerben sokkal szabadabban mozoghat, hiszen mogotte 4 jatekos van, igy vegre kijohet belole a max potencial es elol is keverhet.
Ha Tchouameni tavozik, amire nagy esely mutatkozik, akkir Xabi kenye-kedve szerint alakithatja a csapatot.
Voltak olyan hírek, hogy Tchouameni távozna nyáron?

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 5., vasárnap 17:59

RaúlCF írta:
realmadrid95 írta:
———-—-———-Courtois—————————
-—-——-Asencio-Rudiger-Saliba————-
--Trent—-Valverde——Cama—Davies—-
————————Bellingham————————
————-Mbappe———-Vinicius—————-
Ez egy nagyon szemrevaló sor papíron. De középen az a Fede-Cama páros mint kp nekem a valóságban nagyon vékony és irányításra is kevés. Jude védekezik de ha csak 2 támadó van fent akkor annyira nem mehet hátra mindig és a 2-es kp-t bedarálják a 3-4 fős kp-k. Ettől függetlenül jól néz ki. Én mindenképp max 4 védőben gondolkodnék.

-—-Trent——-Rudiger-Saliba——Davies
————————Tchou/vkp————————
--—---—-Valverde——Cama/kp——-

Nekem inkább vmi ilyesmi jönne be. Lehet elől 3 is Rodryval vagy Brahimmal, Cama mehet egyel hátrébb vagy egy új igazolás irányítani. Jude is rotálhat gyáméntba vagy klasszik 4-3-3ba. 1 vkp fixen kell akár Tchou akár Cama akár egy új ember. Trent is behúzódhat és Valverde meg kitolódik jobbra fedezni, Davies átlépi a félpályát. Mbappé,Vini rotál. Rengeteg opció van de túl jók a játékosaink, hogy 5 védő legyen. De papíron minden jól néz ki a kérdés, hogy muzsikálnak.
Szerintem felesleges sok esetben meg egy vedekezo jatekos Cama es Valverde melle, senki nem all ki mar 3 defenziv jatekossal a kpn.
Trent amugy is konnyebben tud iranyitani kpn, mint jobbhatvedbol, nem veletlenul huzodott be mindig a Poolban sem. Raadasul Bellingham az 5 vedos rendszerben sokkal szabadabban mozoghat, hiszen mogotte 4 jatekos van, igy vegre kijohet belole a max potencial es elol is keverhet.
Ha Tchouameni tavozik, amire nagy esely mutatkozik, akkir Xabi kenye-kedve szerint alakithatja a csapatot.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 5., vasárnap 17:17

realmadrid95 írta:
-—-——-Asencio-Rudiger-Saliba————-
--Trent—-Valverde——Cama—Davies—-
Ez egy nagyon szemrevaló sor papíron. De középen az a Fede-Cama páros mint kp nekem a valóságban nagyon vékony és irányításra is kevés. Jude védekezik de ha csak 2 támadó van fent akkor annyira nem mehet hátra mindig és a 2-es kp-t bedarálják a 3-4 fős kp-k. Ettől függetlenül jól néz ki. Én mindenképp max 4 védőben gondolkodnék.

-—-Trent——-Rudiger-Saliba——Davies
————————Tchou/vkp————————
--—---—-Valverde——Cama/kp——-

Nekem inkább vmi ilyesmi jönne be. Lehet elől 3 is Rodryval vagy Brahimmal, Cama mehet egyel hátrébb vagy egy új igazolás irányítani. Jude is rotálhat gyáméntba vagy klasszik 4-3-3ba. 1 vkp fixen kell akár Tchou akár Cama akár egy új ember. Trent is behúzódhat és Valverde meg kitolódik jobbra fedezni, Davies átlépi a félpályát. Mbappé,Vini rotál. Rengeteg opció van de túl jók a játékosaink, hogy 5 védő legyen. De papíron minden jól néz ki a kérdés, hogy muzsikálnak.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. január 5., vasárnap 16:36

Trent, Davies, egy khv, meg egy ember a kpra, aki fehér :mrgreen: és van agya.

Vissza: