Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. január 5., vasárnap 16:36

Trent, Davies, egy khv, meg egy ember a kpra, aki fehér :mrgreen: és van agya.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. január 5., vasárnap 15:07

Nekem bőven elég lenne egy Trent-Davies pakk a nyárra, najó amúgy Salah-nak beajánlanék egy 2 évet. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 5., vasárnap 15:02

5 védős rendszerben még jobb a szélre Cama és Valverde
csak középre kell igazolni
legjobb felállás nekünk :coffee: :mrgreen:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 5., vasárnap 14:36

RaúlCF írta: Mennyire tetszene az embereknek ha itt 5 védős rendszer lenne? Túl sok jó játékosunk van előre, hogy 5 védővel szarakodjunk. Jó lehet Xabi de ide 4-3-3 vagy 4-4-2 van a keretből fixen. Vini,Mbappé fix elől. Jude is a kapu közelébe kell tehát a 10-es foglalt de Jude nem irányító mint Wirtz. Van 4 védő. A kp-n Fede fix. Marad 3 hely ami lehet balszélső vagy kp-s.

Én csípem Xabit és biztos jól mutatna a kispadon de én nem szívesen látnám a Leverkusen rendszerét itt. Ha tud alkalmazkodni az itteni kerethez akkor ámen.

Most eljatszok a gondolattal, hogy Salibara el tudnank cserelni Tchouamenit(+40millio), akkor egy ilyen kezdo hiaba “5 vedos”, megis offenziv.

———-—-———-Courtois—————————
-—-——-Asencio-Rudiger-Saliba————-
--Trent—-Valverde——Cama—Davies—-
————————Bellingham————————
————-Mbappe———-Vinicius—————-

Leverkusen is hiaba jatszik papiron 5 vedovel, minden meccsen brutal tamadofocit jatszat, szoval nem hiszem, hogy ezzel gond lenne. Anno 2-3 meccs erejeig Zz is kiprobalta ezt, csak neki nem volt rutinja ehhez a formatumhoz.

Padon Guler, Brahim, Rodrygo, raadasul Xabi elegge sokat forgatja a csapatat(felallast is egyebkent), boven jutna mindenkinek esely a bizonyitasra.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 5., vasárnap 14:22

RaúlCF írta: Mennyire tetszene az embereknek ha itt 5 védős rendszer lenne? Túl sok jó játékosunk van előre, hogy 5 védővel szarakodjunk. Jó lehet Xabi de ide 4-3-3 vagy 4-4-2 van a keretből fixen. Vini,Mbappé fix elől. Jude is a kapu közelébe kell tehát a 10-es foglalt de Jude nem irányító mint Wirtz. Van 4 védő. A kp-n Fede fix. Marad 3 hely ami lehet balszélső vagy kp-s.

Én csípem Xabit és biztos jól mutatna a kispadon de én nem szívesen látnám a Leverkusen rendszerét itt. Ha tud alkalmazkodni az itteni kerethez akkor ámen.
Semmi nem garantálja, hogy itt 5 védős rendszert csinálna. Játszott idén párszor 4 védővel is. Szerintem ő nem az a fajta aki mereven egy rendszerhez ragaszkodik. Egyrészt ismeri a klubot, tudja mik az elvárások, a világ legértékesebb támadóival, akiket nem lehet betuszakolni valami merev rendszerbe. Van olyan intelligens, hogy megoldaná hogy a saját képére formálja a csapatot és a sztároknak is meg legyen a szabadsága. Kérdés hogy ezt mennyi idő alatt, mert türelem az itt nincs, zsinórban 2 vereség után a kövi meccsen már az életedért küzdessz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 5., vasárnap 14:05

Mennyire tetszene az embereknek ha itt 5 védős rendszer lenne? Túl sok jó játékosunk van előre, hogy 5 védővel szarakodjunk. Jó lehet Xabi de ide 4-3-3 vagy 4-4-2 van a keretből fixen. Vini,Mbappé fix elől. Jude is a kapu közelébe kell tehát a 10-es foglalt de Jude nem irányító mint Wirtz. Van 4 védő. A kp-n Fede fix. Marad 3 hely ami lehet balszélső vagy kp-s.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 5., vasárnap 13:46

Xabival nyilván volt egyeztetés, hogy ha úgy alakul 25 nyarán jöhet, ha meg másképp akkor 1 évvel később. Nem siet sehova gondolom, ha 26 nyarán jön akkor sem késett el semmivel. Akkor lenne a Leverkusen élén 3,5 évet, az ideális rutinszerzésre. Szerződése is 2026-ban jár le, ahogy Carlónak is.

Mi szurkolók már nyilván szebb játékot látnánk szivesen, sziporkázó támadófocival de a játékunk képe eddig se nagyon érdekelte Perezt, inkább a kupák száma, ha megint jönnek tavasszal akkor nem hiszem, hogy kitennénk Ancelottit.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 5., vasárnap 12:26

Remy írta: NEW: Real Madrid's idea is to keep Carlo Ancelotti if he wins La Liga or the UCL.

If not, Xabi Alonso is set to replace him.
@relevo

Bármit is nyer Carlo, menjen nyugdíjba. Kell már az új impulzus.
0 kupás szezonra várnak, hogy úgy "rúgják ki"?
Eredménytöl függetlenül kell a váltás.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 5., vasárnap 12:22

Remy írta: NEW: Real Madrid's idea is to keep Carlo Ancelotti if he wins La Liga or the UCL.

@relevo

persze tartsuk meg es nezzuk ezt a nulla jatekot meg 1 evig
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 5., vasárnap 12:19

Óriási hiba lenne ha maradna ez a felállás edzői szinten nálunk. Nagyon könnyen belefuthatnánk egy olyan szituációba, hogy Carlo marad, Xabi elmegy más csapathoz, mi meg október környékén látjuk be, hogy ez a kapcsolat végleg megfáradt és két szék között a földön találjuk magunkat.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 5., vasárnap 10:47

És ezt ,hogy kiviteleznék? Xabinak mit mondanak? Várjál már kicsit, nem tudjuk az olasz összekapja e a csapatot tavaszra,ha igen akkor nem kellesz?? :lol: olyan hülye hírek ezek nekem.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 5., vasárnap 10:21

NEW: Real Madrid's idea is to keep Carlo Ancelotti if he wins La Liga or the UCL.

@relevo

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 4., szombat 14:43

mind3 jó opció csak álljanak oda és vágják be. Felőlem Lucas is lőheti vagy Rüdiger vagy Courtois is csak lőjjék be mert bárntóan sok marad ki.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 4., szombat 14:33

Fixen Mbappénak adnám. Amúgy is ő a csatár, a jövőben a legtöbb gól tőle varható, annyi plusz meg kell a gólkirálysághoz. A lövője jó, kell neki a plusz

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 4., szombat 13:35

kiserik írta:
Pad'em írta:

Ez papíron jól hangzott, én is megértem, de egyértelmű, hogy nem működik. Döntsön Carlo, ha nem akar akkor meg a statisztika, ki lőtte eddig karrierje során a legjobb százalékkal a 3 közül, kész.

Az elmúlt években amúgy rengeteget hagyunk ki, már Benzemának is volt egy periódusa amikor nem rúgta be őket, Modric is többet kihagyott, Vini is, az eddig jó rúgó Mbappé idén balfasz, most Bellingham. Cserébe tizenegyes párbajt nem tudom mikor buktunk utoljára tétmeccsen, hálisten.
Mikor is? Valami felkészülési meccsre emlékszem, de tétmeccsen a Real Madridban még soha nem hagyott ki tizit szerintem. Meg TM szerint sem.
Hmm, akkor rosszul emlékeztem, pardon. Nem tudom mi rémlett, lehet a felkészülési meccs.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 4., szombat 13:27

Pad'em írta:
Tjacks írta: Nálam továbbra is Bellingham/Bappé/Vini lenne a sorrend, de megértem Carlót hogy eddig nem akart kijelölni senkit sem mert azzal akarva-akaratlanul is alfát választott volna, valószínűleg azt szerette volna így kommunikálni hogy nála mindenki egyenlő ebben a trióban és felnőtt emberként döntsék el ki lövi.
Ez papíron jól hangzott, én is megértem, de egyértelmű, hogy nem működik. Döntsön Carlo, ha nem akar akkor meg a statisztika, ki lőtte eddig karrierje során a legjobb százalékkal a 3 közül, kész.

Az elmúlt években amúgy rengeteget hagyunk ki, már Benzemának is volt egy periódusa amikor nem rúgta be őket, Modric is többet kihagyott, Vini is, az eddig jó rúgó Mbappé idén balfasz, most Bellingham. Cserébe tizenegyes párbajt nem tudom mikor buktunk utoljára tétmeccsen, hálisten.
Mikor is? Valami felkészülési meccsre emlékszem, de tétmeccsen a Real Madridban még soha nem hagyott ki tizit szerintem. Meg TM szerint sem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 4., szombat 13:12

Tjacks írta: Nálam továbbra is Bellingham/Bappé/Vini lenne a sorrend, de megértem Carlót hogy eddig nem akart kijelölni senkit sem mert azzal akarva-akaratlanul is alfát választott volna, valószínűleg azt szerette volna így kommunikálni hogy nála mindenki egyenlő ebben a trióban és felnőtt emberként döntsék el ki lövi.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 4., szombat 13:00

Ezt jo dolognak tartom en is egyebkent, hogy eloszor nem akart beleavatkozni ebbe Carlo, hanem rajuk bizta. Most viszont megint csak piros pont, ha azt mondja, hogy ennyi volt, most mar atveszi a gyeplot.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 4., szombat 12:01

Azt adom hogy egy Valverde féle izomból megküldöm sem feltétlen jobb módszer, vagy lelátóra küldi vagy kiszakad a háló. Azt hiszem mindenki egyetért hogy Bellingham/Vini/Bappé közül bármelyik jó lenne, csak a tötymörgést fejezzék be.

Nálam továbbra is Bellingham/Bappé/Vini lenne a sorrend, de megértem Carlót hogy eddig nem akart kijelölni senkit sem mert azzal akarva-akaratlanul is alfát választott volna, valószínűleg azt szerette volna így kommunikálni hogy nála mindenki egyenlő ebben a trióban és felnőtt emberként döntsék el ki lövi.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 4., szombat 11:48

BLevi96 írta:
___Samy___ írta: Bellit mondanam fejben a legerosebbnek, de megis azt erzem, hogy Fede az, akit minden szempontbol a legstabilabbnak erzek, mindenfele allur nelkul. Vagy esetleg meg Rodrygo, de o nincs mindig a palyan.
Nem biztos hogy Valverde magára vállalná ezt a szerepet. City ellen nem ált oda, bár ott sokkal nagyobb volt a tét, de mindenképpen megpróbálnám őt.
Valverde, aki úgy döntött, hogy nem végez büntetést a tizenegyespárbaj alatt, elmagyarázta a döntés indokait:
„Ha nem érzed jól magad, attól sem leszel kevésbé labdarúgó, ha igazat mondasz. És úgy gondolom, hogy abban a pillanatban meg kell szabadulni ettől a büszkeségtől és az egótól is, és ha nem vagyok felkészülve erre a pillanatra, egy másik csapattársra bízom.”
En sem tartom jo opcionak Valverdet. Nem veletlenul nem szokott a valogatottban sem loni. Teljesen korrektnek tartom ot, hogy ezt kimondta egyebkent, vannak ilyen jatekosok.
En Vinire biznam oket fixen.

Vissza: