ideiglenes regisztrációt kapott dec 31-ig amire volt lehetőség hosszabbítani ha igazolják, hogy van pénz. mivel ez nem történt meg az ideiglenes lejárt és most egy új friss licenc kell neki de ez már szabályellenes lenne mert nem kaphat 1 ember 2 licencet ugyanabba a klubba 1 szezonon belül pont a pénzügyi visszaélések kiszűrésére.___Samy___ írta:Ez most pontosan mit jelent, hogy ujra regisztralni? Augusztusban fel evre lett regisztralva? Ha igen, akkor meg nem voltak tisztaban ezzel a szaballyal?.Ujra nem lehet oket regisztralni, mivel szabaly van ra, hogy egy szezonon belul ketszer nem nevezhetsz egy jatekost.
Vagy most azert van ujraregrol szo, mert ido kozben szabaduszo lett?
No offense, csak en most mar egyre kevesbe ertem ezt az egesz helyzetet.

Real Madrid vs. Barcelona
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- ___Samy___
Ez most pontosan mit jelent, hogy ujra regisztralni? Augusztusban fel evre lett regisztralva? Ha igen, akkor meg nem voltak tisztaban ezzel a szaballyal?.Ujra nem lehet oket regisztralni, mivel szabaly van ra, hogy egy szezonon belul ketszer nem nevezhetsz egy jatekost.
Vagy most azert van ujraregrol szo, mert ido kozben szabaduszo lett?
No offense, csak en most mar egyre kevesbe ertem ezt az egesz helyzetet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
biztos vagyok benne, hogy nyáron valami megalomán igazolást csinál mert viszket és durrantani akar valamit Mbappéra pláne ha megnyernénk a bajnokságot vagy a bl-t.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
az 1:1 Laporta kezében, 1.5 évvel a választások előtt a mi szemszögünkből egy nagyon rossz forgatókönyv, Haalandtól lesz hangos a katalán sajtó.
- RaúlCF
Akkora április 1 lenne ha megkapják az 1:1-et és Olmo szerződése kitenné őket megint

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Koszi, ez nem volt tiszta.realmadrid95 írta:
A 48 millio atigazolasi dijat igy egy osszegben kell kifizetnie a Barcanak a Lipcse fele, nem 5 ev alatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Igen ez, az ő helyzetükben elég nagy érvágás, hogy előre kéne kifizetni. Gondolom az 1:1 szabályba ez belerondítana amire annyira büszke most Laporta, hogy újra elérte.Halfkey írta: Szerintem az az átigazolási összegből még hátralévő rész, gondolom a belefoglalt bónuszokat is teljesítettnek véve, és az a változás hogy nem 120 év alatt kellene csepegtetniük a pénzt, hanem fizetni most.
De ez csak józan paraszti ész, magyarázatot nem láttam.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Persze, csak azert egeszitettem ki, hogy kicsit vilagosabb kepet kapjunk errol a szanalmas produkciorol!Halfkey írta: Szerintem egész biztos hogy még ha a hivatalos focikölcsön nem is opció, lehet olyan hármas szerződést kötni aminek a lényege ugyanaz lesz.

Szerintem egész biztos hogy még ha a hivatalos focikölcsön nem is opció, lehet olyan hármas szerződést kötni aminek a lényege ugyanaz lesz.
- realmadrid95
Ekozben:
Az összes barcelonai ellenzéki csoport közösen lemondásra szólította fel a jelenlegi elnökséget egy hivatalos közleményben. Ha ez nem történik meg, akkor bizalmatlansági indítványt fognak kezdeményezni.
Az összes barcelonai ellenzéki csoport közösen lemondásra szólította fel a jelenlegi elnökséget egy hivatalos közleményben. Ha ez nem történik meg, akkor bizalmatlansági indítványt fognak kezdeményezni.
- realmadrid95
Kolcsonbe nem mehet, mivel nincs regisztralva.cart írta: Gondolom nyárig elmegy kölcsönbe valami másik csapathoz, utána meg nagyobb fizetésért hosszabbít a Barcaval kompenzaciokent. Addigra csak ki tudnak rakni 1-2 embert.
Fordulat az FC Barcelona helyzetében!
Laporta, miután éjfélig tárgyalt, elérte, hogy a Barça megfeleljen az 1:1-es szabálynak, így igazolhat új játékosokat.
Azonban továbbra sincs engedély Dani Olmo és Pau Víctor regisztrációjára.
Ez annak koszonheto, amit mar egyszer masoltam. Tehat most mar megfelelnek az 1:1 hez, viszont, mivel kicsusztak a hataridobol, igy szabaduszo lett ez a ket jatekos. Ujra nem lehet oket regisztralni, mivel szabaly van ra, hogy egy szezonon belul ketszer nem nevezhetsz egy jatekost.
A 48 millio atigazolasi dijat igy egy osszegben kell kifizetnie a Barcanak a Lipcse fele, nem 5 ev alatt.
Szerintem az az átigazolási összegből még hátralévő rész, gondolom a belefoglalt bónuszokat is teljesítettnek véve, és az a változás hogy nem 120 év alatt kellene csepegtetniük a pénzt, hanem fizetni most.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én ezt olvastam:Halfkey írta: Amennyire értelmeztem a híreket, büntijük emiatt nincs, Olmo szerződése az h ha akarja, ő felbonthatja és kérheti az egész fizetést 6 évre. De a hírek alapján ezt nem fogja.
If Olmo is not registered, Barcelona have to pay him his ENTIRE salary until 2030 & will have to pay €48M to RB Leipzig. In addition, Dani Olmo will become free agent. @mundodeportivo
A fizu világos, de a Lipcse fele irányuló dij nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondolom nyárig elmegy kölcsönbe valami másik csapathoz, utána meg nagyobb fizetésért hosszabbít a Barcaval kompenzaciokent. Addigra csak ki tudnak rakni 1-2 embert.
Amennyire értelmeztem a híreket, büntijük emiatt nincs, Olmo szerződése az h ha akarja, ő felbonthatja és kérheti az egész fizetést 6 évre. De a hírek alapján ezt nem fogja.
- Pad'em
Igen de elveszthetnék a játékost is fullra, ha ő aláír máshova bármekkora culé. Mindenképp beszopják, de ez lenne a legkevesbbe rossz forgatókönyv nekik.Realista24 írta:Ez szép és jó de a Barca számára nagyobb gond a sok büntetés amit a nem regisztráció fog generálni.Pad'em írta: Milan adna egy 6 hónapos szerződést Olmónak úgy, hogy nyáron visszamehet a Barcába.
Milannak ez idealis amúgy meg a játékosnak is nagyjabol.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez szép és jó de a Barca számára nagyobb gond a sok büntetés amit a nem regisztráció fog generálni.Pad'em írta: Milan adna egy 6 hónapos szerződést Olmónak úgy, hogy nyáron visszamehet a Barcába.
Milannak ez idealis amúgy meg a játékosnak is nagyjabol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
A United meg közben Rashfordot dobná oda MilannakPad'em írta: Milan adna egy 6 hónapos szerződést Olmónak úgy, hogy nyáron visszamehet a Barcába.

Megtalálják ezek a csapatok egymást szépen

Összenő, ami összetartozik

- Pad'em
Milan adna egy 6 hónapos szerződést Olmónak úgy, hogy nyáron visszamehet a Barcába.
Köszi, ezt nem tudtam.realmadrid95 írta:A döntés az RFEF Általános Szabályzatának 130.2-es és 141.5-ös cikkelyeinek szó szerinti értelmezésén alapul: ha egy játékos regisztrációját egyszer törlik, akkor ugyanabban az idényben már nem játszhat ugyanannál a klubnál.Kerlon írta: Miert lenne ultimatumuk a Ligagol? Mivel igy szabaduszok barmikor ujra regsztralhatoak, ha leteszik a megfelelo toket.
Barcanak az a kockazat, hogy gondolom mindegyik szabadon targyalhat, ha az elso tet meccsig nem bevethetoek.
A példákat sajnos nem találtam hirtelen, de volt már rá példa bőven, emiatt is akadtak ki a spanyol csapatok, hogy a Barcanál van esélye újra beregisztrálni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K