Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 5., vasárnap 17:01

___Samy___ írta:
.Ujra nem lehet oket regisztralni, mivel szabaly van ra, hogy egy szezonon belul ketszer nem nevezhetsz egy jatekost.
Ez most pontosan mit jelent, hogy ujra regisztralni? Augusztusban fel evre lett regisztralva? Ha igen, akkor meg nem voltak tisztaban ezzel a szaballyal?

Vagy most azert van ujraregrol szo, mert ido kozben szabaduszo lett?

No offense, csak en most mar egyre kevesbe ertem ezt az egesz helyzetet.
ideiglenes regisztrációt kapott dec 31-ig amire volt lehetőség hosszabbítani ha igazolják, hogy van pénz. mivel ez nem történt meg az ideiglenes lejárt és most egy új friss licenc kell neki de ez már szabályellenes lenne mert nem kaphat 1 ember 2 licencet ugyanabba a klubba 1 szezonon belül pont a pénzügyi visszaélések kiszűrésére.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 5., vasárnap 16:50

.Ujra nem lehet oket regisztralni, mivel szabaly van ra, hogy egy szezonon belul ketszer nem nevezhetsz egy jatekost.
Ez most pontosan mit jelent, hogy ujra regisztralni? Augusztusban fel evre lett regisztralva? Ha igen, akkor meg nem voltak tisztaban ezzel a szaballyal?

Vagy most azert van ujraregrol szo, mert ido kozben szabaduszo lett?

No offense, csak en most mar egyre kevesbe ertem ezt az egesz helyzetet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 5., vasárnap 14:07

biztos vagyok benne, hogy nyáron valami megalomán igazolást csinál mert viszket és durrantani akar valamit Mbappéra pláne ha megnyernénk a bajnokságot vagy a bl-t.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. január 5., vasárnap 13:51

az 1:1 Laporta kezében, 1.5 évvel a választások előtt a mi szemszögünkből egy nagyon rossz forgatókönyv, Haalandtól lesz hangos a katalán sajtó.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 5., vasárnap 13:30

Akkora április 1 lenne ha megkapják az 1:1-et és Olmo szerződése kitenné őket megint :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 5., vasárnap 13:20

realmadrid95 írta:
A 48 millio atigazolasi dijat igy egy osszegben kell kifizetnie a Barcanak a Lipcse fele, nem 5 ev alatt.
Koszi, ez nem volt tiszta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 5., vasárnap 13:20

Halfkey írta: Szerintem az az átigazolási összegből még hátralévő rész, gondolom a belefoglalt bónuszokat is teljesítettnek véve, és az a változás hogy nem 120 év alatt kellene csepegtetniük a pénzt, hanem fizetni most.

De ez csak józan paraszti ész, magyarázatot nem láttam.
Igen ez, az ő helyzetükben elég nagy érvágás, hogy előre kéne kifizetni. Gondolom az 1:1 szabályba ez belerondítana amire annyira büszke most Laporta, hogy újra elérte.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 5., vasárnap 13:12

Halfkey írta: Szerintem egész biztos hogy még ha a hivatalos focikölcsön nem is opció, lehet olyan hármas szerződést kötni aminek a lényege ugyanaz lesz.
Persze, csak azert egeszitettem ki, hogy kicsit vilagosabb kepet kapjunk errol a szanalmas produkciorol! :kalapos:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 5., vasárnap 13:03

Szerintem egész biztos hogy még ha a hivatalos focikölcsön nem is opció, lehet olyan hármas szerződést kötni aminek a lényege ugyanaz lesz.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 5., vasárnap 12:51

Ekozben:

Az összes barcelonai ellenzéki csoport közösen lemondásra szólította fel a jelenlegi elnökséget egy hivatalos közleményben. Ha ez nem történik meg, akkor bizalmatlansági indítványt fognak kezdeményezni.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 5., vasárnap 12:47

cart írta: Gondolom nyárig elmegy kölcsönbe valami másik csapathoz, utána meg nagyobb fizetésért hosszabbít a Barcaval kompenzaciokent. Addigra csak ki tudnak rakni 1-2 embert.
Kolcsonbe nem mehet, mivel nincs regisztralva.

Fordulat az FC Barcelona helyzetében!

Laporta, miután éjfélig tárgyalt, elérte, hogy a Barça megfeleljen az 1:1-es szabálynak, így igazolhat új játékosokat.

Azonban továbbra sincs engedély Dani Olmo és Pau Víctor regisztrációjára.

Ez annak koszonheto, amit mar egyszer masoltam. Tehat most mar megfelelnek az 1:1 hez, viszont, mivel kicsusztak a hataridobol, igy szabaduszo lett ez a ket jatekos. Ujra nem lehet oket regisztralni, mivel szabaly van ra, hogy egy szezonon belul ketszer nem nevezhetsz egy jatekost.

A 48 millio atigazolasi dijat igy egy osszegben kell kifizetnie a Barcanak a Lipcse fele, nem 5 ev alatt.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 5., vasárnap 12:39

Szerintem az az átigazolási összegből még hátralévő rész, gondolom a belefoglalt bónuszokat is teljesítettnek véve, és az a változás hogy nem 120 év alatt kellene csepegtetniük a pénzt, hanem fizetni most.

De ez csak józan paraszti ész, magyarázatot nem láttam.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 5., vasárnap 12:36

Halfkey írta: Amennyire értelmeztem a híreket, büntijük emiatt nincs, Olmo szerződése az h ha akarja, ő felbonthatja és kérheti az egész fizetést 6 évre. De a hírek alapján ezt nem fogja.
Én ezt olvastam:

If Olmo is not registered, Barcelona have to pay him his ENTIRE salary until 2030 & will have to pay €48M to RB Leipzig. In addition, Dani Olmo will become free agent. @mundodeportivo

A fizu világos, de a Lipcse fele irányuló dij nem.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. január 5., vasárnap 12:34

Gondolom nyárig elmegy kölcsönbe valami másik csapathoz, utána meg nagyobb fizetésért hosszabbít a Barcaval kompenzaciokent. Addigra csak ki tudnak rakni 1-2 embert.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 5., vasárnap 12:30

Amennyire értelmeztem a híreket, büntijük emiatt nincs, Olmo szerződése az h ha akarja, ő felbonthatja és kérheti az egész fizetést 6 évre. De a hírek alapján ezt nem fogja.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 5., vasárnap 12:10

Realista24 írta:
Pad'em írta: Milan adna egy 6 hónapos szerződést Olmónak úgy, hogy nyáron visszamehet a Barcába.
Ez szép és jó de a Barca számára nagyobb gond a sok büntetés amit a nem regisztráció fog generálni.

Milannak ez idealis amúgy meg a játékosnak is nagyjabol.
Igen de elveszthetnék a játékost is fullra, ha ő aláír máshova bármekkora culé. Mindenképp beszopják, de ez lenne a legkevesbbe rossz forgatókönyv nekik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 5., vasárnap 12:05

Pad'em írta: Milan adna egy 6 hónapos szerződést Olmónak úgy, hogy nyáron visszamehet a Barcába.
Ez szép és jó de a Barca számára nagyobb gond a sok büntetés amit a nem regisztráció fog generálni.

Milannak ez idealis amúgy meg a játékosnak is nagyjabol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 5., vasárnap 12:03

A United meg közben Rashfordot dobná oda Milannak :lol:
Megtalálják ezek a csapatok egymást szépen :mrgreen:
Összenő, ami összetartozik :kalapos:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 5., vasárnap 11:54

Milan adna egy 6 hónapos szerződést Olmónak úgy, hogy nyáron visszamehet a Barcába.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 4., szombat 22:43

realmadrid95 írta:
Kerlon írta: Miert lenne ultimatumuk a Ligagol? Mivel igy szabaduszok barmikor ujra regsztralhatoak, ha leteszik a megfelelo toket.

Barcanak az a kockazat, hogy gondolom mindegyik szabadon targyalhat, ha az elso tet meccsig nem bevethetoek.
A döntés az RFEF Általános Szabályzatának 130.2-es és 141.5-ös cikkelyeinek szó szerinti értelmezésén alapul: ha egy játékos regisztrációját egyszer törlik, akkor ugyanabban az idényben már nem játszhat ugyanannál a klubnál.

A példákat sajnos nem találtam hirtelen, de volt már rá példa bőven, emiatt is akadtak ki a spanyol csapatok, hogy a Barcanál van esélye újra beregisztrálni.
Köszi, ezt nem tudtam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: