kiserik írta:Nekem ez valahogy zavaros.
Nem csak a moszkvai út miatt tüntettek, a felszólalók más dolgokat is kritizáltak, ráadásul ott van amit írtam, a kontextus, hogy az egyéb, narratívába nem beilleszthető tüntetésekről nem írtak, számoltak be, pedig volt pár 2024-ben. Talán mert sérülne a narratíva, hogy az illibsi politika mindenhol maradéktalanul arat.
kiserik írta:
Miért ne lehetne egy konteós bullshit címet adni egy beszélgetésnek? Figyelemfelkeltő és kész.
Ez már szerintem túlment a figyelemfelkeltés határain. Bűncselekményről van szó, így nem ártana a hatóságok által közöl információkból kiindulni.
kiserik írta:Nógrádi, ahogy elég sokan
Általában azok, akik azóta is inkább az orosz narratívát tolják. Mindenki más tudta már egy ideje, csak remélte hogy téved, hogy az orosz invázió be fog következni. Hogy egy klasszikust idézzek: "Még a hülye is tudja."
kiserik írta:
Szóval akkor ezek a dolgok sem ""magyarellenesek"" vagy nem így történtek, ahogy a cikkben le van írva:
Az nem magyarellenesség, hogy valaki több pénzt akar. Amúgy a ma7 full és nyíltan fideszes portál. Azt fogják írni, ami a Fidesznek megfelel, ami jelenleg MP besározása.
kiserik írta:hogy annyira büszke lenne a magyar gyökereire:
Rögtön egy galántai esemény van a profilján, ami egy magyarok által sűrűn lakott kisváros.
Nagyon sokat tesz azért hogy a jelenleg legnépszerűbb pártban legyen magyar platform, és foglalkozzanak a magyar kisebbség dolgaival. Majd egy esetleges kormányzáskor elválik, de addig nálam él a benefit of doubt.
Itt is az van, hogy a Fidesz által kitartott felvidéki portálok Fico (akinél magyarellenesebb szlovák politikus nem nagyon volt a tettek alapján) ellenfeleit mocskolják. Aki ugye Orbán szövetségese, oroszbarát politikájuk is nagyon hasonlít.
Ha azok lennének a magyarság feltételei, amelyeket az általad linket portálok támasztanak, a felvidéki magyarság több, mint feléről kb. ki lehetne jelenteni, hogy nem magyarok.
kiserik írta:
de szerintem ilyennek kellene lenned a másik oldallal kapcsolatban is
Az vagyok, de valahogy az ukránok trükközései nem tűnnek akkora bűnnek, mikor lassan három éve támadják őket (plusz nem ellenségesek már 10 éve az EU-val szemben, mint Moszkva). Meg ahogy most nézem a frissebb Nógrádi nyilatkozatokat, 10 Zelenszkijt kritizáló cikkre, véleményre jut 0 Putyin kritika. A legdurvábbat 2022-ből találtam, hogy mellényúlt. Finoman szólva is gyenge kifejezés egy rablógyilkos háború kirobbantására.