Valahonnan ismerőshehetheoriginal írta: ing![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Politika
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
Sztm a mai magyar médiaviszonyokat/tájékozódást úgy a legkönnyebb kettéosztani, hogy ki él meg az olvasóiból, és ki nem. Aki nem, azt a fidesz fizeti, vagy valamelyik másik párt. Ez általában az első 3 hírből kiderül (Jelen-MiHazánk,Mandiner-Fidesz,Nyugatifény-DK)
Ez nem azt jelenti, hogy egyiket,másikat nem kell olvasni, csak fel kell fogni, hogy az egyik olvasóknak ír, a másik meg választópolgároknak. A kettő teljesen más
Ez nem azt jelenti, hogy egyiket,másikat nem kell olvasni, csak fel kell fogni, hogy az egyik olvasóknak ír, a másik meg választópolgároknak. A kettő teljesen más

-
Szerintem a címlapon volt ott már kormánypolitikus is.kiserik írta: Hirtelen megütötte a szemem a címlapon Gulyás Marci, másikon Donáth Anna. Aztán kiderült Magyar Hang olvasói (ugye a szerkesztők választanak 5-6 nevet és azokra lehet szavazni) Gulyás Marcit szavazták meg az év emberének 2021-ben, majd Pottyondy Edinát 2024-ben.
Potyondi politikai hovatartozását nem ismerem, csak a munkásságát, mint humorista. Abban pedig osztja a pofonokat jobbra, balra, kormánypárt, régi és új ellenzék felé egyaránt.
Gulyás Marci saját bevallása szerint is baloldali, de szerintem a szavazók nála is inkább a munkásságát, a youtube-on elért nem kis eredményeit jutalmazták, mint politikai hozzáállását.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Konzervatív/liberáns vagy jobb/ball oldal, ezek mára csak arra jók hogy beskatulyázunk embereket, mögöttük a tartalom rengeteget változott az évtízedek alatt. (Kossuth is libsi volt, de még se olyan mint akik ma azok)kiserik írta: Egyébként az is egy érdekes téma, hogy mennyire keveredtek már össze ezek a politikai ideológiák és mennyire lettek mára csak ilyen üres jelzők, mentesek az igazi, eredeti tartalmuktól.
Pont ezért kellene a középútat választani, mert mindkét oldalon vannak hasznos elemek, csak ez nem divat és ha a kormánypárt A-t mond, akkor az ellenzéknek B-t kell és fordítva. Saját hatalmukat tartják szemelött, nem pedig az ország haladását. Kampányok is abból állnak hogy a másik mit venne el, nem pedig hogy ŐK mit adnának.
Örök igazság, ha valami nem csak kétféle lehet, és nem tartozik az egyikbe, akkor nem kell azonnal berakni a másikba. Az, hogy valami nem jobboldali, nem jelenti azt, hogy baloldali. És itt most ne menjünk bele politológiába, meg közgazdaságtanba. Úgy használjuk ezeket a jelzőket, mint a hétköznapi ember (ami persze nem helyes, de akkor kevésbé lesz félreérthető). Hogy példát mondjak, a Puzsér féle ""centralista"" álláspont nekem inkább liberális, mint mérsékelten jobboldali, mégha politológiai szempontból talán pont oda tartozna.Halfkey írta:Ugye pont ezért kérdeztem, hogy nálad akkor az a jobb oldali média, ahol árnyéka sem lehet semmilyen más gondolkodásnak? Érdekes hogy az objektív médiafogyasztástól indult az egész társalgás.kiserik írta: Az ebédőasztalnál nem nyokodjuk a telefont, srácok![]()
Csak rákeresetem a Magyar Hangra, hogy művelődjek kicsit (ha már Aszadot is ők látták Ferihegyen). Hirtelen megütötte a szemem a címlapon Gulyás Marci, másikon Donáth Anna. Aztán kiderült Magyar Hang olvasói (ugye a szerkesztők választanak 5-6 nevet és azokra lehet szavazni) Gulyás Marcit szavazták meg az év emberének 2021-ben, majd Pottyondy Edinát 2024-ben. Aztán a cikkek között feltűnt Puzsér, mint véleményvezér. Ezért neveztem meg ezt a 3 embert.
Mint mondtam, kinek mi. Nekem ezek annyira nem a jobboldal képviselői. Inkább liberális, esetleg polgári, amit én nem keverek a jobboldalba.
Abszolult nem ítélkeztem, csak közelebb kerültem ahhoz, hogy megértsem Ericco világról alkotott álláspontját. Ennyi a történet.
Azt hogy a polgárit is belekevered, az már eleve értelmezhetetlen, mivel az nem egy baloldali jelző. Egyébként a liberális sem, én pl az vagyok, és a gazdasági liberalizmusom az tipikusan egy jobb oldali nézőpont. Mármint rendes jobboldalaknál, nem Magyarisztánban, ahol Kádári adóztatás és állami újraszétosztás a divat.
És az egész onnan indul ki, hogy ha én úgy gondolom, hogy azért, hogy tisztába legyek a dolgokkal és informálódjak minden oldalról követem balról a Partizánt, liberális oldalról a Telexet, jobbról meg Puzsért, akkor gyakorlatilag becsapom saját magam. Pont ahogyan sokan így csapják be magukat az Index, Mandíner, Origo hármassal például.
Egyébként az is egy érdekes téma, hogy mennyire keveredtek már össze ezek a politikai ideológiák és mennyire lettek mára csak ilyen üres jelzők, mentesek az igazi, eredeti tartalmuktól.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Ugye pont ezért kérdeztem, hogy nálad akkor az a jobb oldali média, ahol árnyéka sem lehet semmilyen más gondolkodásnak? Érdekes hogy az objektív médiafogyasztástól indult az egész társalgás.kiserik írta: Az ebédőasztalnál nem nyokodjuk a telefont, srácok![]()
Csak rákeresetem a Magyar Hangra, hogy művelődjek kicsit (ha már Aszadot is ők látták Ferihegyen). Hirtelen megütötte a szemem a címlapon Gulyás Marci, másikon Donáth Anna. Aztán kiderült Magyar Hang olvasói (ugye a szerkesztők választanak 5-6 nevet és azokra lehet szavazni) Gulyás Marcit szavazták meg az év emberének 2021-ben, majd Pottyondy Edinát 2024-ben. Aztán a cikkek között feltűnt Puzsér, mint véleményvezér. Ezért neveztem meg ezt a 3 embert.
Mint mondtam, kinek mi. Nekem ezek annyira nem a jobboldal képviselői. Inkább liberális, esetleg polgári, amit én nem keverek a jobboldalba.
Abszolult nem ítélkeztem, csak közelebb kerültem ahhoz, hogy megértsem Ericco világról alkotott álláspontját. Ennyi a történet.
Azt hogy a polgárit is belekevered, az már eleve értelmezhetetlen, mivel az nem egy baloldali jelző. Egyébként a liberális sem, én pl az vagyok, és a gazdasági liberalizmusom az tipikusan egy jobb oldali nézőpont. Mármint rendes jobboldalaknál, nem Magyarisztánban, ahol Kádári adóztatás és állami újraszétosztás a divat.
A Magyar Hang nem állított olyat, hogy Aszad landolt volna Ferihegyen, csak azt, hogy egy szír gép
Az ebédőasztalnál nem nyokodjuk a telefont, srácok
Csak rákeresetem a Magyar Hangra, hogy művelődjek kicsit (ha már Aszadot is ők látták Ferihegyen
). Hirtelen megütötte a szemem a címlapon Gulyás Marci, másikon Donáth Anna. Aztán kiderült Magyar Hang olvasói (ugye a szerkesztők választanak 5-6 nevet és azokra lehet szavazni) Gulyás Marcit szavazták meg az év emberének 2021-ben, majd Pottyondy Edinát 2024-ben. Aztán a cikkek között feltűnt Puzsér, mint véleményvezér. Ezért neveztem meg ezt a 3 embert.

Csak rákeresetem a Magyar Hangra, hogy művelődjek kicsit (ha már Aszadot is ők látták Ferihegyen

- BlancoMark
A Magyar Hang az a polgari jobboldali ertekvilag, mint ami a Fidesz volt kb 2002-ig. Utaljak is oket a Fideszesek mint a fene (nem nyomtathatnak Magyarorszagon peldaul), mert nem tartottak veluk a Kadar Janosi uton.

Puzsér a nermédiában (index) is szokott publikálninuevo_ericco írta:Én is erre gondoltam egyből. Puzsér szokott publikálni a Magyar Hangon, aki saját bevallása szerint centralista. Ennyi.Pipita írta:
Nem is őket nevezte meg, hanem a Válasz Online-t, meg a Magyar Hangot. Vagy csak én nem értem, hogy hogy jön most ide ez a három név?
-
Én is erre gondoltam egyből. Puzsér szokott publikálni a Magyar Hangon, aki saját bevallása szerint centralista. Ennyi.Pipita írta:Nem is őket nevezte meg, hanem a Válasz Online-t, meg a Magyar Hangot. Vagy csak én nem értem, hogy hogy jön most ide ez a három név?kiserik írta:
Mondjuk nekem Puzsérról, Pottyondyról vagy épp Gulyás Marciról nem pont a jobboldaliság jut az eszembe, de hát kinek mi.
biztos a channel 5-on vannak azert nem tudsz roluk

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ha nincs benne pár ízes konteó akkor nem is lehet jobboldali? Vagy ha jobboldali akkor nem lehet benne senki aki nem jobboldali? Melyik miatt nem tartottad a Magyar Hangot jobboldalinak?
Engem is csak a későbbi viták miatt érdekelne.
A kormány ugye mindent megtesz azért hogy mindenki aki vele szemben az ‘ballipsi’, ezért érdekene hogy nálad hogy néz ki valaki/valami ami nem fidesz, nem mi hazánk, és mégis jobboldali.
Engem is csak a későbbi viták miatt érdekelne.
A kormány ugye mindent megtesz azért hogy mindenki aki vele szemben az ‘ballipsi’, ezért érdekene hogy nálad hogy néz ki valaki/valami ami nem fidesz, nem mi hazánk, és mégis jobboldali.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem is őket nevezte meg, hanem a Válasz Online-t, meg a Magyar Hangot. Vagy csak én nem értem, hogy hogy jön most ide ez a három név?kiserik írta:Mondjuk nekem Puzsérról, Pottyondyról vagy épp Gulyás Marciról nem pont a jobboldaliság jut az eszembe, de hát kinek mi.nuevo_ericco írta:
Nehéz, mert a legtöbbet bekebelezte a fideszes propagandabirodalom, viszont a valaszonline vagy a Magyar Hang ilyenek. Külföldiek közül pedig a Channel 5 akit bárkinek ajánlani tudom. Bár ez nem teljesen jobbos vagy balos, inkább mindkét oldalnak kb. egyenlő teret ad.
Köszönöm szépen. Bevallom őszintén azt vártam, hogy egyet sem fogsz tudni mondani. Mondjuk nekem Puzsérról, Pottyondyról vagy épp Gulyás Marciról nem pont a jobboldaliság jut az eszembe, de hát kinek mi.nuevo_ericco írta:Nehéz, mert a legtöbbet bekebelezte a fideszes propagandabirodalom, viszont a valaszonline vagy a Magyar Hang ilyenek. Külföldiek közül pedig a Channel 5 akit bárkinek ajánlani tudom. Bár ez nem teljesen jobbos vagy balos, inkább mindkét oldalnak kb. egyenlő teret ad.kiserik írta:
Te Ericco, már csak egy kérdésem lenne: mondj légyszives egy elfogadható, inkább jobb oldali médiumot. Lehet az újság, netes portál, Youtube csatorna, bármi.
Tényleg köszi, mert ez sokat segít a későbbi esetleges vitákban. Kicsit jobban értelek.
Hát most ha az én keresztapám Köztársasági Elnök lett volna mint Petyának lehet én is elküldeném ezeket a díszbohócokat a halál faszára.lzoltan írta:Felkészül a pápa...ferni írta: MP bekeményített, már-már elvetette a sulykot...![]()
De abban igaza van, hogy komédia hova süllyedt ez a pozíció.![]()
![]()
Peti a helikopter. 1 év alatt a látszat pozíciókból ö lett a mindenható.
Semmi nívót nem tart már itt se a fidesz, full noname embereket ültetnek oda, annyi a kitétel, hogy bólogass parancsszavakra.
Ennek egy elismerésnek kéne lennie hogy képviselheti az országot, helyette már ott tartunk, hogy egy beszédet nem képes rendesen elmondani az aktuális madár, azt ezért se égették tovább magukat újévkor.
Sőt papíron még minimális szerepe is lehetne a politikában, csak ugye ettől is elszoktunk az elmút X évben.
Ugyan, nem tudtad, hogy azok is csak globalista, sorosista, háttérhatalmat szolgáló mainstream médiák?nuevo_ericco írta:Nehéz, mert a legtöbbet bekebelezte a fideszes propagandabirodalom, viszont a valaszonline vagy a Magyar Hang ilyenek. Külföldiek közül pedig a Channel 5 akit bárkinek ajánlani tudom. Bár ez nem teljesen jobbos vagy balos, inkább mindkét oldalnak kb. egyenlő teret ad.kiserik írta:
Te Ericco, már csak egy kérdésem lenne: mondj légyszives egy elfogadható, inkább jobb oldali médiumot. Lehet az újság, netes portál, Youtube csatorna, bármi.

-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
Felkészül a pápa...ferni írta: MP bekeményített, már-már elvetette a sulykot...![]()
De abban igaza van, hogy komédia hova süllyedt ez a pozíció.

Peti a helikopter. 1 év alatt a látszat pozíciókból ö lett a mindenható.
-
Nehéz, mert a legtöbbet bekebelezte a fideszes propagandabirodalom, viszont a valaszonline vagy a Magyar Hang ilyenek. Külföldiek közül pedig a Channel 5 akit bárkinek ajánlani tudom. Bár ez nem teljesen jobbos vagy balos, inkább mindkét oldalnak kb. egyenlő teret ad.kiserik írta:Te Ericco, már csak egy kérdésem lenne: mondj légyszives egy elfogadható, inkább jobb oldali médiumot. Lehet az újság, netes portál, Youtube csatorna, bármi.nuevo_ericco írta: ...