Ugye pont ezért kérdeztem, hogy nálad akkor az a jobb oldali média, ahol árnyéka sem lehet semmilyen más gondolkodásnak? Érdekes hogy az objektív médiafogyasztástól indult az egész társalgás.kiserik írta: Az ebédőasztalnál nem nyokodjuk a telefont, srácok![]()
Csak rákeresetem a Magyar Hangra, hogy művelődjek kicsit (ha már Aszadot is ők látták Ferihegyen). Hirtelen megütötte a szemem a címlapon Gulyás Marci, másikon Donáth Anna. Aztán kiderült Magyar Hang olvasói (ugye a szerkesztők választanak 5-6 nevet és azokra lehet szavazni) Gulyás Marcit szavazták meg az év emberének 2021-ben, majd Pottyondy Edinát 2024-ben. Aztán a cikkek között feltűnt Puzsér, mint véleményvezér. Ezért neveztem meg ezt a 3 embert.
Mint mondtam, kinek mi. Nekem ezek annyira nem a jobboldal képviselői. Inkább liberális, esetleg polgári, amit én nem keverek a jobboldalba.
Abszolult nem ítélkeztem, csak közelebb kerültem ahhoz, hogy megértsem Ericco világról alkotott álláspontját. Ennyi a történet.
Azt hogy a polgárit is belekevered, az már eleve értelmezhetetlen, mivel az nem egy baloldali jelző. Egyébként a liberális sem, én pl az vagyok, és a gazdasági liberalizmusom az tipikusan egy jobb oldali nézőpont. Mármint rendes jobboldalaknál, nem Magyarisztánban, ahol Kádári adóztatás és állami újraszétosztás a divat.