Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 4., szombat 19:04

Realista24 írta: Ket meccses eltiltasrol irnak.
Fellebezunk vegul?
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 4., szombat 19:00

Ket meccses eltiltasrol irnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 4., szombat 18:59

Tjacks írta: Én most értem Hehét, a lényeg hogy a szinészkedést már rég kellene lapokkal jutalmazni, sok fetrengő kutya meg mehetne idő elött pihenni.

Spanyol kupa sorozatban is letöltheti az eltiltását (pontosabban egy részét) ?
Mintha Vini nem színeszkedne.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 4., szombat 18:59

Az a baj soha semmibol nem tanul. Es kezd unalmas lenni.

En vele vagyok amugy meg megertem a frusztraciojat.
De ha nem higgad le mindig ez lesz a vege. Es nem azert mert baj van vele hanem mert a Realban jatszik.

Ilyen esetei minden labdarugonak van. De amig messi a tomegbe bombazhat labdat cr egy ujjal sem nzulhatott senkihez.

Ugyanez igaz ra is.

Az hogy ez rendben van-e? Persze hogy nem. De nem most fog valtozni a rendszer.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. január 4., szombat 18:57

Szerintem nem kell kulonbseget tenni, lehet a palyan is valaszolni. Nyertunk, remelhetoleg kiesnek a budos picsaba, szebb nem is lehetne. Hozzatehetett volna ehhez valamit a pofazas es a vergodes mellett/helyett, aztan mutogasson a majom nezoknek, az szerintem teljesen rendben van, meg orultem is volna neki.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 4., szombat 18:54

Faust írta:
hehetheoriginal írta: what?
Hanyadik eset volt akkor, hogy csak ot allitottak ki es az ellenfel meguszta?
Sorold kerlek.
Mashogy kerdezem.
Ha felreteszed, kizarod teljesen, hogy egeszen tegnapig mi történt korabban, akkor szerinted jo dontes szuletett tegnap?
Nyilvan nem, ezt szerintem semmi nem vitatja. Vagy mindketto sarga, vagy mindketto piros. De attol meg kreten az emberunk es az is marad, es lassan kb eleri, hogy spanyol sorozatokban csak a Bernabeuban legyen ertelme jatszatni.
Ugyanazokat a koroket futjuk amugy. Kreten az ember, de nem a tegnapiert. A tegnapi az teljesen mas, egyedi eset, meg kell kulonboztetni a tobbitol, az eddigiektol.
Ezert nincs igazatok, mikor pont most kifogasoljatok a tegnapi viselkedeset.
Minden mas eddigi meccsen veletek vagyok, es egyutt kutyazzuk az embert, mint ahogy lesz meg ra boven alkalom.
Én most értem Hehét
az sose árt amugy :lol: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 4., szombat 18:53

Én most értem Hehét, a lényeg hogy a szinészkedést már rég kellene lapokkal jutalmazni, sok fetrengő kutya meg mehetne idő elött pihenni.

Spanyol kupa sorozatban is letöltheti az eltiltását (pontosabban egy részét) ?

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 4., szombat 18:51

Szerintem hülyeség ezen a szinten védeni, rengeteg botrány volt már miatta. Aki azt gondolja, hogy Brahimot, Bellinghamet, Rodrygot vagy egy Mbappet nem apritanak és rúgnak le hatvanszor egy meccsen, az téved. Nekik más a mentalitásuk, Vininek meg ilyen és kész. Jude tegnap golpasszal, góllal reagált, Vininek egy piros lappal sikerült. 5 méterről ott volt a lehetőség, eltehette volna, nem sikerült neki
Utána megpróbált mindenkit is kicselezni, kb minden cselén látszódott, hogy idegbe van, de csak csinálta, mert hát híresen jól tud cselezni... De hát ez se ment neki, majd amikor rájött, hogy megint nem megy a foca, annyira felszívta magát, hogy már mindenért is kiabált a bíróval, a kapus provokálását pedig már nem tudta kezelni. Nem mondom, hogy mesterhármast kellett volna lőnie, de ilyenkor kellene a pályán háromig elszamolnia, és hasznos játékot bemutatnia, nem olyat ami a bírónak szól, mert egy idő után lehetett látni, hogy kb. csak arra játszik, hogy a bíró mit int be neki vagy mit nem, és ami az utóbbi kategóriaba tartozott, azt meg is torolta. Le is ment a pályárol, jobb is lett a csapat 10 emberrel, mert nem volt 1 olyan ember a pályán aki magáért meg az igazáért játszik, a 40 éves, meccseket el nem döntő Modric egy labdaérintésből megoldotta ami neki nem ment egész meccsen, mert a szeme előtt lebegő ködfelhővel volt elfoglalva.
Ilyenkor kellene gólt lőnie vagy legalább játékával a csapat hasznára válnia, akkor a valenciai jatekosok sem az ő hajfonatával foglalkoztak volna, meg hogy miket kiabál a levegőbe, hanem azzal, hogy hogyan lehet kivédekezni. De hát ez az ember kivédekezte saját magát, a meccs eleje óta problémás volt a stílusa számomra.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 4., szombat 18:51

Remélem az eltiltását ebben a fos szuperkupában is leülheti ha már cr-t a szuperkupa pirosa miatt eltiltották annó 5 bajnokiról…
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. január 4., szombat 18:44

hehetheoriginal írta:
Ha az első ilyen eset lenne, azt mondom igazad van. De nem az első és nem is az utolsó ilyen.
what?
Sorold kerlek.
Mashogy kerdezem.
Ha felreteszed, kizarod teljesen, hogy egeszen tegnapig mi történt korabban, akkor szerinted jo dontes szuletett tegnap?
Nyilvan nem, ezt szerintem semmi nem vitatja. Vagy mindketto sarga, vagy mindketto piros. De attol meg kreten az emberunk es az is marad, es lassan kb eleri, hogy spanyol sorozatokban csak a Bernabeuban legyen ertelme jatszatni.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 4., szombat 18:42

bassza azért arcon a kapust, aki amúgy egyszer nyúlt hozzá, hogy ne pofázzon már egyfolytában. Ez a tipikus kezelhetetlen alak, aki vergődik habzó szájjal, majd ha próbálod leállítani a teljes abszurd szereptévesztésből, még rúgkapálnin is elkezd.
haton basztak mire o nyakon baszta a kapust. raadasul a kocsog kapus akkor ugrott neki mikor epp tok nyugodtan ult a foldon nem is szineszkedett, reklamalt. nem hozzanyult, hanem hatbaverte es megrangatta a mezet mire nyakon vagtak. 1-1 de a bironal ez nem egyenlo elbiralas nyilvan...

a machetas reszhez annyit hogy amiert bappe tizit kapott tarrega ugyanazt eljatszotta vele 10 perccel korabban h kirepult a palyarol... semmi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1madridista 2025. január 4., szombat 18:45-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 4., szombat 18:40

Ha az első ilyen eset lenne, azt mondom igazad van. De nem az első és nem is az utolsó ilyen.
what?
Sorold kerlek.
Mashogy kerdezem.
thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 4., szombat 18:29

Mert itt elhangzik, hogy kussoljon és ne hergelje őket, de én azt látom, hogy a nézőkkel nem is foglalkozik.
Nem akarod érteni? Ez a te dolgod. Azon felesleges vitatkozni, vajon provokatív e Vini viselkedése, ebbe nem megyek bele...
de tegnap is gyakorlatilag úgy aprították, ahogy csak akarták. 16-oson belül kilökik a pályáról, egymás után 3-szor vagy 4-szer visszarántják
Egyemmeg...megpróbálnak megállítani egy támadót, rohadt állatok...megpróbálták testtel kiszorítani, majd a kezét is megfogták...csoda hogy nem machetával kaszabolták.... :ike:
Teljesen jogos és nem túlzó Vini reakciója...bassza azért arcon a kapust, aki amúgy egyszer nyúlt hozzá, hogy ne pofázzon már egyfolytában. Ez a tipikus kezelhetetlen alak, aki vergődik habzó szájjal, majd ha próbálod leállítani a teljes abszurd szereptévesztésből, még rúgkapálnin is elkezd.
Azért ha megnézzük CR-t, akkor elég hasonló a szitu, de pl Karimot is sokan csak a végén tudták értékelni és elfogadni.
Hááá!! Ne szórakozzunk már :lol: CR megítélése hol volt hasonló a madridisták körében? Hol volt hasonlítható az a viselkedés a Viniéhez? Akkor már tényleg bármit összehasonlíthatunk, ez rohadtul nem egy kategória....CR...röhej.
Benzema meg mindig is a teljesítménye miatt volt megosztó, te ha tényleg nem érted a különbséget, hagyd abba ezt a vitát, mert ezzel bárkit felmenthetsz...jóhogy nem azt mondod, hogy régen Perezt is kritizálták madridban, és igazuk lett? Akkor Vini ellen sem jogos mert ugyanazok kritizálják...hát a madridiak mindig csak kritizálnak, nem kell rá figyelni....

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 4., szombat 18:13

R. Carlos írta: nem ő az egyetlen fekete játékos a csapatban, a többieket mégsem kezdi ki senki. Talán megvan ennek is az oka.
Hát igen, Brahimot elkerülik ezek szerencsére.... :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 4., szombat 18:08

hehetheoriginal írta: Kerdesedben ott a valasz

Ez a duma amit tolsz, meg Tate szintű lázadj a Mátrix elleni szarsag.

A helyzetet kellett volna belőni, nem alpári módon viselkedni a Real Madrid mezében, megint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 4., szombat 18:04

Realista24 írta:
R. Carlos írta: Nekem csak az nem érthető, hogy ő elvileg egy profi. Évről-évre ez van Valenciában. Tudja, hogy hová megy. Miért nem képes arra, hogy ne üljön fel ilyen szaroknak? Tegnap amikor megláttam, hogy milyen képet készítettek neki az ellenfél szurkolói, akkor már tudtam, hogy ki fogják állítani vagy lapot fog kapni. Persze arra nem gondoltam, hogy ezért, inkább a szurkolóknak való mutogatásért, habzó szájjal pofázásért.
Mert nem rendelkezik megfelelő mennyiségű intelligenciával.
Megfelelő személyzet van mellette, fel lehet készíteni. Annyit meg biztos megért egyszerűen levezetve, hogy nem ő az egyetlen fekete játékos a csapatban, a többieket mégsem kezdi ki senki. Talán megvan ennek is az oka.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 4., szombat 18:03

Kerdesedben ott a valasz
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 4., szombat 18:00

hehetheoriginal írta:
nem legitimalta az, hogy “””jogosan””” tette
de.
Pont hogy de.
Pont ezen megy a nezeteltereses virtualiskodas most is.
Ha csalnak ellened, rendszerszinten raadasul, akkor leesnek a szabályrendszer alkotta bilincsek és fékek, nincs szabaly, nincs hatar.
Igenis alljon ki magáért, az igazaert, az egesz vilag ellen, ha kell.
Akkor lenne igazad, ha pl megkapja a kapusgeci is a pirosat, de binicius pont ugyanigy kikel magabol es hatan kell lefogjak, mert lemegy neandervolgyibe.
A problema viszont, hogy csak o kapott pirosat. A liga, az ellenfel, az ellenfel szurkoloi, mindenki elerte a celjat, jogtalanul, csalassal, a mi karunkra. (Most a vegetedmenyt ne nezzuk, hogy 10 emberrel is megfordítottuk, azt nem tudhatta elore senki)

En ertelek, hogy binicius általában milyen alpari nyomorult a meccseken, es egyet is ertunk, de ez a tegnapi mas kategoria volt.
Jogtalanul és csalással? Mi volt jogtalan és csalás a pirosban?

Maximum azt hozhatod fel hogy a kapus nem lett kiállítva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 4., szombat 17:56

R. Carlos írta: Nekem csak az nem érthető, hogy ő elvileg egy profi. Évről-évre ez van Valenciában. Tudja, hogy hová megy. Miért nem képes arra, hogy ne üljön fel ilyen szaroknak? Tegnap amikor megláttam, hogy milyen képet készítettek neki az ellenfél szurkolói, akkor már tudtam, hogy ki fogják állítani vagy lapot fog kapni. Persze arra nem gondoltam, hogy ezért, inkább a szurkolóknak való mutogatásért, habzó szájjal pofázásért.
Mert nem rendelkezik megfelelő mennyiségű intelligenciával.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 4., szombat 17:51

Nekem csak az nem érthető, hogy ő elvileg egy profi. Évről-évre ez van Valenciában. Tudja, hogy hová megy. Miért nem képes arra, hogy ne üljön fel ilyen szaroknak? Tegnap amikor megláttam, hogy milyen képet készítettek neki az ellenfél szurkolói, akkor már tudtam, hogy ki fogják állítani vagy lapot fog kapni. Persze arra nem gondoltam, hogy ezért, inkább a szurkolóknak való mutogatásért, habzó szájjal pofázásért.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Vissza: