Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 7
A BLben is sokszor ugyanúgy pofazik, bírónak ellenfélnek, csak ott a bírok magasabb szintet képviselnek, illetve a játékosok is inkább massal foglalkoznak.
Továbbra sem áldozat, hanem aktív résztvevője a cirkusznak.
Továbbra sem áldozat, hanem aktív résztvevője a cirkusznak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze a végkifejlet mindegy, csak a játékos megítélése nem az számomra.Faust írta: Teljesen mindegy, hogy miert, nem ugrasz a biro torkanak egy piros utan, csak ha meg focista mercevel is rettenetesen primitiv vagy. A tyuk meg a tojas lenyegeben itt mindegy. Vajon ki valtozik meg konnyebben, az egesz vilag, vagy o?
Nem az egész világnak kellene megváltoznia. Most már elég nagy a merítés és azt látjuk, hogy a BL-ben ennek nyoma sincs. Sajnos a Negreira ügy óta tudjuk, hogy a spanyol bírói kar egy része ellenünk dolgozik. Egy normális világban már valahová el kellett volna jutnia az ügynek és a résztvevő bíróknak fel kellene függesztve lenniük (hú de magyartalan lett ez

A tyúk meg tojás pedig nagyon nem mindegy. Ha folyamatosan szarrá rúgnak sípszó nélkül, egyes bírók meg csak kiröhögnek és azt lesik, hogy mikor hibázol, akkor elég könnyű ráfázni.
Természetesen nem helyes viselkedés, de én emberileg meg tudom érteni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Modric sosem volt extra meg a kulcs. Okhehetheoriginal írta: Ha tul jo vagy es meccseket dontesz el, akkor az ellenfél szurkoloja barmilyen melysegekbe lemegy, hogy hasson es befolyasolja a jatekost.
Modric nem ilyen, sosem volt o az extra, a kulcs, meccseket eldonto ember.
Nem hiaba mindig a csatarokat, az extra embereket rugjak agyon. Nem veletlenul ok kapjak a nagy penzeket, az egyeni dijakat.
Binicius gyenge fejben ehhez sajnos, ezt kihasznaljak, teljesen ertheto modon.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Onnan lehet sejteni hogy amint villant a piros elkezdett habzó szájjal megindulni mint valami legalja huligán.kiserik írta:És azt honnan tudjuk, hogy a jogos piros miatt akart nekiugrani a bírónak, vagy inkább azzal volt e baja, hogy a kapus minden nélkül megúszta az esetet?Faust írta:
Van, ott kene kezdeni hogy a focira figyel, es pl nem Rudigernek kell visszafognia, amikor a jogos piros miatt konkretan a biro torkanak akar ugrani.
Illetőleg a tipikus tyúk vagy tojás. Mivel rugdossák és a bírók ezt engedik, ezért pofázik és elveszti a kontrollt, de azért rugdossák és a bírók azért engedik, mert pofázik és elveszti a kontrollt.
Az idegrendszere egy nulla, és ezt aki tudja vagy akarja ki is használja.
Ez a viselkedés szégyen a Real mezre nézve és ahogy írtam, senki ne csodálkozzon hogy nem kapott Aranylabdát, akármennyire is megérdemelte volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Teljesen mindegy, hogy miert, nem ugrasz a biro torkanak egy piros utan, csak ha meg focista mercevel is rettenetesen primitiv vagy. A tyuk meg a tojas lenyegeben itt mindegy. Vajon ki valtozik meg konnyebben, az egesz vilag, vagy o?
És azt honnan tudjuk, hogy a jogos piros miatt akart nekiugrani a bírónak, vagy inkább azzal volt e baja, hogy a kapus minden nélkül megúszta az esetet?Faust írta:Van, ott kene kezdeni hogy a focira figyel, es pl nem Rudigernek kell visszafognia, amikor a jogos piros miatt konkretan a biro torkanak akar ugrani.nzooli93 írta: Trollfoci kirakta,hogy Viniciust a Magyar Nemzeti cirkusz leigazolja fobohocnak,erre a nemzeti cirkusz oldala aláírt kommentben,hogy "here we go"
Es akkor ez csak egy kis Magyarország. Ilyen gyűlöletből,ami árad felé mindenhonnan van kiút?
Illetőleg a tipikus tyúk vagy tojás. Mivel rugdossák és a bírók ezt engedik, ezért pofázik és elveszti a kontrollt, de azért rugdossák és a bírók azért engedik, mert pofázik és elveszti a kontrollt.
Van, ott kene kezdeni hogy a focira figyel, es pl nem Rudigernek kell visszafognia, amikor a jogos piros miatt konkretan a biro torkanak akar ugrani.nzooli93 írta: Trollfoci kirakta,hogy Viniciust a Magyar Nemzeti cirkusz leigazolja fobohocnak,erre a nemzeti cirkusz oldala aláírt kommentben,hogy "here we go"
Es akkor ez csak egy kis Magyarország. Ilyen gyűlöletből,ami árad felé mindenhonnan van kiút?
- nzooli93
Trollfoci kirakta,hogy Viniciust a Magyar Nemzeti cirkusz leigazolja fobohocnak,erre a nemzeti cirkusz oldala aláírt kommentben,hogy "here we go"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha tul jo vagy es meccseket dontesz el, akkor az ellenfél szurkoloja barmilyen melysegekbe lemegy, hogy hasson es befolyasolja a jatekost.
Nem hiaba mindig a csatarokat, az extra embereket rugjak agyon. Nem veletlenul ok kapjak a nagy penzeket, az egyeni dijakat.
thereisonly1ronaldo
Sosem viselkedett ugy, hogy barki egyaltalan ala akarjon rugni.kiserik írta:Várom tőled azokat a videókat, ahol Lukitát ütik, rúgják, csípik, harapják bírói retorzió nélkül. Tegnap is, amiért Vinit kiröhögte Soto, azért Mbappe tizit kapott.Kerlon írta:
Nem tudom miért kell még védeni, bőven tesz ő azért is, hogy mindenki őt utálja. Simán egy alja brazíl, akit nem kezeltek megfelelően most meg már tök mindegy. Két évvel ezelőtti esetnél még megértettem volna ezt a kommentet, manapság már nem.
Van egy Modric, akit mindenhol megtapsolnak és van Vinicius Junior, akit mindenhol fütyülnek. Véletlen lenne?
A sajat viselkedesenek es ostobasaganak az aldozata.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Vinicius párti vagyok. A legjobb játékos a világon.
De. Nem lehet nem észrevenni, hogy már utaznak rá. Nagyrészt magának köszönheti, ezt is tegyük hozzá. De már tényleg semmit nem adnak meg neki. A játékvezetők is kifogták, a közönségek is. Rossz válaszként elkezdett amolyan önjelölt BLM aktivistát játszani, hogy rasszista színt adjon az egésznek. Ami nem igaz, nem ezért bántják, minden csapat tele van már négerekkel, még sincs semmi ebből, és tőlünk sem találják meg mondjuk Rüdit vagy Camavingát ilyen formában.
Száz szónak is egy a vége. Most teljesen mindegy, hogy jogosan, vagy jogtalanul, de ha rendszeresen jönnek majd a viselkedészavarai miatt a 3-4 meccses eltiltások, akkor sokra nem megyünk vele. Egyszerűen akkor elszabadult hajóágyú. Ultimátumot kell neki adni. Ez még elnéztük, oké. De a következő ilyennél, akármilyen fájdalmas, vagy padra, de inkább átadó listára kell tenni.
Megint más kérdés, hogy nem tudok azzal azonosulni, ami itt megy. Pofázásokért, meg ilyen tegnapi hülyeségekért azonnal röppennek a pirosak meg a 4 meccses eltiltások (Vini állítólag kb. ennyit fog kapni), de a másikat büntetlenül vagy egy rossz sárgáért agyonrugdosni, azt szabad.
Tegnap is nem tudom, mit néztek ezek a majmok, de nálunk 3 sárga, 1 piros, ott két sárga. Tarrega meg szép csendben befejezte a meccset lap nélkül, ami érthetetlen.
De. Nem lehet nem észrevenni, hogy már utaznak rá. Nagyrészt magának köszönheti, ezt is tegyük hozzá. De már tényleg semmit nem adnak meg neki. A játékvezetők is kifogták, a közönségek is. Rossz válaszként elkezdett amolyan önjelölt BLM aktivistát játszani, hogy rasszista színt adjon az egésznek. Ami nem igaz, nem ezért bántják, minden csapat tele van már négerekkel, még sincs semmi ebből, és tőlünk sem találják meg mondjuk Rüdit vagy Camavingát ilyen formában.
Száz szónak is egy a vége. Most teljesen mindegy, hogy jogosan, vagy jogtalanul, de ha rendszeresen jönnek majd a viselkedészavarai miatt a 3-4 meccses eltiltások, akkor sokra nem megyünk vele. Egyszerűen akkor elszabadult hajóágyú. Ultimátumot kell neki adni. Ez még elnéztük, oké. De a következő ilyennél, akármilyen fájdalmas, vagy padra, de inkább átadó listára kell tenni.
Megint más kérdés, hogy nem tudok azzal azonosulni, ami itt megy. Pofázásokért, meg ilyen tegnapi hülyeségekért azonnal röppennek a pirosak meg a 4 meccses eltiltások (Vini állítólag kb. ennyit fog kapni), de a másikat büntetlenül vagy egy rossz sárgáért agyonrugdosni, azt szabad.
Tegnap is nem tudom, mit néztek ezek a majmok, de nálunk 3 sárga, 1 piros, ott két sárga. Tarrega meg szép csendben befejezte a meccset lap nélkül, ami érthetetlen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Évekkel ezelőtt el kellett volna már beszélgetni vele a klubon belül. Helyette minding kiálltak mellette a vezetok, valószínű ezzel inkább rosszat tettek neki.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
"It's not football. It's LaLiga"mexes írta: Nekem csak azt mondja meg valaki, hogy a BL-ben miért nem látjuk ezt ilyen mértékben? Elvétve van ott ilyen idióta pillanata...

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Nekem csak azt mondja meg valaki, hogy a BL-ben miért nem látjuk ezt ilyen mértékben? Elvétve van ott ilyen idióta pillanata...
Várom tőled azokat a videókat, ahol Lukitát ütik, rúgják, csípik, harapják bírói retorzió nélkül. Tegnap is, amiért Vinit kiröhögte Soto, azért Mbappe tizit kapott.Kerlon írta:Nem tudom miért kell még védeni, bőven tesz ő azért is, hogy mindenki őt utálja. Simán egy alja brazíl, akit nem kezeltek megfelelően most meg már tök mindegy. Két évvel ezelőtti esetnél még megértettem volna ezt a kommentet, manapság már nem.ziro4vr írta: Nem hittem hogy védeni fogom, barom volt tegnap, de elképesztő nyomás van rajta is, az aranylabda egy nyílt üzenet volt, ahogy a liga is folyamatosan minket baszogat, plusz ugye a nyomás ami a világ legjobb csapatán van, nem könnyű ezt kezelni 20-25 éves embereknek, lásd ő vagy Mbappe, de még Beli is idegbeteg sokszor, pedig elvileg ez három a legjobb 5 játékosból jelenleg.
Ide kell a pedagógus, mmint edző, kéne pár rutinos igazi vezér a keretben stb.. Szoval a környezeten is sok múlik, fejben ezt kezelni nála okosabb játékosok se tudták már a történelemben.
Kár amúgy, mert ha kicsit tudná ebben képezni magát, már aranylabdás lenne. De vszeg a mentális dolgok miatt is, Beli viszi majd a legtöbbre hármuk közül.
Van egy Modric, akit mindenhol megtapsolnak és van Vinicius Junior, akit mindenhol fütyülnek. Véletlen lenne?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De látod, még a Real Madrid szurkolók is védik és ezt szeretnék látni, erre van szükségük. Ez az ember nem fogja fel, hogy a világ legnagyobb klubjában kellene példaképnek lennie, egy csomó brazil gyerek szeretne Vinicius lenni, erre ezt látják, mi meg védjük. Kettő pofon hiányzik neki, semmi más.Kerlon írta:Nem tudom miért kell még védeni, bőven tesz ő azért is, hogy mindenki őt utálja. Simán egy alja brazíl, akit nem kezeltek megfelelően most meg már tök mindegy. Két évvel ezelőtti esetnél még megértettem volna ezt a kommentet, manapság már nem.ziro4vr írta: Nem hittem hogy védeni fogom, barom volt tegnap, de elképesztő nyomás van rajta is, az aranylabda egy nyílt üzenet volt, ahogy a liga is folyamatosan minket baszogat, plusz ugye a nyomás ami a világ legjobb csapatán van, nem könnyű ezt kezelni 20-25 éves embereknek, lásd ő vagy Mbappe, de még Beli is idegbeteg sokszor, pedig elvileg ez három a legjobb 5 játékosból jelenleg.
Ide kell a pedagógus, mmint edző, kéne pár rutinos igazi vezér a keretben stb.. Szoval a környezeten is sok múlik, fejben ezt kezelni nála okosabb játékosok se tudták már a történelemben.
Kár amúgy, mert ha kicsit tudná ebben képezni magát, már aranylabdás lenne. De vszeg a mentális dolgok miatt is, Beli viszi majd a legtöbbre hármuk közül.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az olyan volt, mint a bizonyos népcsoport szombat este a kocsma előtt.. Már csak a kés hiányzott a kezéből, ahogy megindult a bíró felé.. Ezért nem kaphat egyébként még egy kis extra büntit? Nagyon hiányozna..nzooli93 írta: Hát az elég brutál jelenet volt,ahogy többen kb lökdösték le az öltözőbe,hogy ennyi volt , vége. Ott ha azok az emberek nem viszik le, valszeg tömegverekedés lett volna![]()
A lökdösődésekért felőlem oszthatnák a bírók a lapokat, mint a cukrot. Attól is rosszul vagyok.Pad'em írta: Akkor szórjanak ki mindenkit az ilyen szintű lökésekért. Nem sokan fogják befejezni a meccseket. De amikor hátulról beletaposnak a vádlijába (pl Mallorcán) meg nyújtott lábas becsúszások ellenünk folyamat idegenben azok max sárga de sokszor még az se. Vicc az egész liga.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ___Samy___
Jobb kozeg egyebkent nem letezik szamara, ahol megtanulhatna a viselkedest. Ennek ellenere megse megy. Ha nem ul fel a provokacionak, vilag legjobbja, ha foglalkozik vele, akkor meg netto emberhatrany.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nem tudom miért kell még védeni, bőven tesz ő azért is, hogy mindenki őt utálja. Simán egy alja brazíl, akit nem kezeltek megfelelően most meg már tök mindegy. Két évvel ezelőtti esetnél még megértettem volna ezt a kommentet, manapság már nem.ziro4vr írta: Nem hittem hogy védeni fogom, barom volt tegnap, de elképesztő nyomás van rajta is, az aranylabda egy nyílt üzenet volt, ahogy a liga is folyamatosan minket baszogat, plusz ugye a nyomás ami a világ legjobb csapatán van, nem könnyű ezt kezelni 20-25 éves embereknek, lásd ő vagy Mbappe, de még Beli is idegbeteg sokszor, pedig elvileg ez három a legjobb 5 játékosból jelenleg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
Hát az elég brutál jelenet volt,ahogy többen kb lökdösték le az öltözőbe,hogy ennyi volt , vége. Ott ha azok az emberek nem viszik le, valszeg tömegverekedés lett volna