ELSiete írta:
realmadrid95 írta:
Feltolta Bellinghamet, erre a kpra nem Camat rakja, hanem Cebat. Hianyzott az angol vedekezomunkaja, igy atjarohaz volt a kozeppalyank. Ez hatalmas hiba volt tole. Megint. “Az ilyen veteleket nem szokas padoztatni nalunk”, James, Hazard, Bale? En sokszor vedtem a franciat, de mar elengedtem en is. De tudod mit? Ha mar jatszik, jatsszon Ceba helyen ebben a felallasban, mert legalabb egy fokkal stabilabb vedekezesben a kp. Ceba akkor jo, ha 2 vedekezo kp van, akik leveszik rola a terhet, o meg melysegi iranyitokent tudja iranyitani a csapatot. Rodrygo, Mendy allando kezdetetese sem eppen erenyere valik. Asencio mellozese meg az ev bohozata.
Valverdet is neha rotalhatna, ahogy tobb lehetoseget kaphatna par jatekos is. Koztuk Fortea is, korszakos spanyol igeretnek tartjak.
Ezek egyértelmű dolgok, de ha valaki hangot ad ennek, akkor tiszteletlen az öreggel szemben. Csapatra emlékeztető játékunk nincsen, nagyjából szezon eleje óta, a keretet továbbra sem jól forgatja, azt se nagyon meri meglépni, hogy Mbappe, Vini és Rodrygo ne egyszerre legyen a pályán.
Nagyon szeretem az Oreget en is, de attol boven van hibaja mar. Nagyon elfogultnak kell lenni, hogy ezeket ne lassuk be.
Tenyleg elfaradt szegeny, ennyi even at a Real Madrid padjan ulni, atelni megannyi hullamvasutat, kritikat. Mas feleannyira sem birta volna, mint o. Viszont oda jutottunk, hogy sokszor konkretan nincs jatekunk, evente 3-5 meccsen jatszunk szemkapraztatoan. Ez a keret sokkal tobbre hivatott. Ertem en, formaidozites, de sokszor a kiesojeloltek idegenben lefociznak minket. Aztan vagy jon a vegen a gol, vagy nem. Mindenkepp szeretnem, hogy ezt az evet vegig vigye az oreg, megerdemelne, eredmenyektol fuggetlenul. Utana viszont szeretnek egy kicsit szebb, oromfocit latni, amiert erdemes odaulni a tv ele este 10 kor is.