Nem tudom miért kell még védeni, bőven tesz ő azért is, hogy mindenki őt utálja. Simán egy alja brazíl, akit nem kezeltek megfelelően most meg már tök mindegy. Két évvel ezelőtti esetnél még megértettem volna ezt a kommentet, manapság már nem.ziro4vr írta: Nem hittem hogy védeni fogom, barom volt tegnap, de elképesztő nyomás van rajta is, az aranylabda egy nyílt üzenet volt, ahogy a liga is folyamatosan minket baszogat, plusz ugye a nyomás ami a világ legjobb csapatán van, nem könnyű ezt kezelni 20-25 éves embereknek, lásd ő vagy Mbappe, de még Beli is idegbeteg sokszor, pedig elvileg ez három a legjobb 5 játékosból jelenleg.
Ide kell a pedagógus, mmint edző, kéne pár rutinos igazi vezér a keretben stb.. Szoval a környezeten is sok múlik, fejben ezt kezelni nála okosabb játékosok se tudták már a történelemben.
Kár amúgy, mert ha kicsit tudná ebben képezni magát, már aranylabdás lenne. De vszeg a mentális dolgok miatt is, Beli viszi majd a legtöbbre hármuk közül.
Van egy Modric, akit mindenhol megtapsolnak és van Vinicius Junior, akit mindenhol fütyülnek. Véletlen lenne?