Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 4., szombat 10:49

https://x.com/FootballReprt/status/1875284476395450786

Megkérdezném szívesen ez hogy nem volt fault a Valenciai gól előtt.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 4., szombat 10:47

Kerlon írta:
Pad'em írta: JUST IN: Real Madrid are OUTRAGED that referee Soto Grado and VAR only focused on Vini Jr.’s action and ignored Valencia GK’s provocation.

The club will file an APPEAL.

In Real Madrid’s offices they are ready to do everything to make a change in Spanish refereeing. @marca
Ez mi? Nem arra kapott sárgát a kapus?
Nem. Varozas közben elkeztdek lökdösődni és arra kapta. Ki kellett volna szórni a francba pirossal vagy dupla sárgával.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 4., szombat 10:41

Pad'em írta: JUST IN: Real Madrid are OUTRAGED that referee Soto Grado and VAR only focused on Vini Jr.’s action and ignored Valencia GK’s provocation.

In Real Madrid’s offices they are ready to do everything to make a change in Spanish refereeing. @marca
Ez mi? Nem arra kapott sárgát a kapus?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 4., szombat 10:13

A lényeg a győzelem és hogy a végsőkig küzdenek!
Nekik is nagy boost ez :sziv:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 4., szombat 9:47

hehetheoriginal írta:

Van ott mas is:
Biniciust kiloki a palyarol 16-oson belul, nincs tizi, ugyanez bappenal tizi.
Tizinel befut az ember, nem fujja vissza.
Plusz a piroslapos dolog.
Var szobaban valszeg egymasnak verik meccsnezes helyett.
Plusz a valencia gól elött felbaszták Rodrygót azt se nézték vissza, illetve rémlik még egy kezezésük is. Szokásos bírói performansz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 4., szombat 9:45

Van ott mas is:
Biniciust kiloki a palyarol 16-oson belul, nincs tizi, ugyanez bappenal tizi.
Tizinel befut az ember, nem fujja vissza.
Plusz a piroslapos dolog.
Var szobaban valszeg egymasnak verik meccsnezes helyett.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 4., szombat 9:39

JUST IN: Real Madrid are OUTRAGED that referee Soto Grado and VAR only focused on Vini Jr.’s action and ignored Valencia GK’s provocation.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 4., szombat 9:03

ELSiete írta:
realmadrid95 írta:

Feltolta Bellinghamet, erre a kpra nem Camat rakja, hanem Cebat. Hianyzott az angol vedekezomunkaja, igy atjarohaz volt a kozeppalyank. Ez hatalmas hiba volt tole. Megint. “Az ilyen veteleket nem szokas padoztatni nalunk”, James, Hazard, Bale? En sokszor vedtem a franciat, de mar elengedtem en is. De tudod mit? Ha mar jatszik, jatsszon Ceba helyen ebben a felallasban, mert legalabb egy fokkal stabilabb vedekezesben a kp. Ceba akkor jo, ha 2 vedekezo kp van, akik leveszik rola a terhet, o meg melysegi iranyitokent tudja iranyitani a csapatot. Rodrygo, Mendy allando kezdetetese sem eppen erenyere valik. Asencio mellozese meg az ev bohozata.

Valverdet is neha rotalhatna, ahogy tobb lehetoseget kaphatna par jatekos is. Koztuk Fortea is, korszakos spanyol igeretnek tartjak.
Ezek egyértelmű dolgok, de ha valaki hangot ad ennek, akkor tiszteletlen az öreggel szemben. Csapatra emlékeztető játékunk nincsen, nagyjából szezon eleje óta, a keretet továbbra sem jól forgatja, azt se nagyon meri meglépni, hogy Mbappe, Vini és Rodrygo ne egyszerre legyen a pályán.
Nagyon szeretem az Oreget en is, de attol boven van hibaja mar. Nagyon elfogultnak kell lenni, hogy ezeket ne lassuk be.

Tenyleg elfaradt szegeny, ennyi even at a Real Madrid padjan ulni, atelni megannyi hullamvasutat, kritikat. Mas feleannyira sem birta volna, mint o. Viszont oda jutottunk, hogy sokszor konkretan nincs jatekunk, evente 3-5 meccsen jatszunk szemkapraztatoan. Ez a keret sokkal tobbre hivatott. Ertem en, formaidozites, de sokszor a kiesojeloltek idegenben lefociznak minket. Aztan vagy jon a vegen a gol, vagy nem. Mindenkepp szeretnem, hogy ezt az evet vegig vigye az oreg, megerdemelne, eredmenyektol fuggetlenul. Utana viszont szeretnek egy kicsit szebb, oromfocit latni, amiert erdemes odaulni a tv ele este 10 kor is.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 4., szombat 8:58

realmadrid95 írta:
kiserik írta:
Ez a legszebb szurkolói hozzáállás. Ha szar van a palacsintában, az Carlo sara, ha lekvár, akkor az csak a játékosokon múlik és megmentik a seggét. A világ legeredményesebb edzőjének.

Hogy csak pár dolgot említsek: feltolta Jude-ot oda, aholvá már rég óta mondom, hogy játszania kell. A 2 brazilt kitette a két szélre (mondjuk én itt Rodrygo helyett Ardát játszatnám). Ceballos egyre többet játszik, mert kell középre egy ilyen ember (mondjuk keresni kellene egy 2 szintel jobbat, mert kb ilyen messze van Ceba a klasszistól). Nem, nem lövünk el minden puskaport a kezdőre, mert ha erősíteni kell, akkor nincs kihez nyúlni. Ültek a cserék és az is, hogy kik maradtak fenn.

Hibája talán annyi volt, hogy Mendy-t megpróbálja felhúzni, mert mikor beton, akkor rengeteget nyertünk ele. Kérdés, hogy lesz e valaha még beton, de ez talán még bele kellene hogy férjen egy kiesőjelölt ellen. Illetve a másik ami nekem sem tetszik, hogy Tchou van nyomatva Asencio helyett, de itt nem tudjuk a pontos okokat. Azért a franciára elköltött a klub annó 80 millió eurót. Az ilyen vételeket nem szokás padoztatni nálunk sajnos.

Nayon beszédes volt Jude gólja után Davidéék ünneplése, ahogy mutogattak az öregre, hogy igaza volt. Megint.

Feltolta Bellinghamet, erre a kpra nem Camat rakja, hanem Cebat. Hianyzott az angol vedekezomunkaja, igy atjarohaz volt a kozeppalyank. Ez hatalmas hiba volt tole. Megint. “Az ilyen veteleket nem szokas padoztatni nalunk”, James, Hazard, Bale? En sokszor vedtem a franciat, de mar elengedtem en is. De tudod mit? Ha mar jatszik, jatsszon Ceba helyen ebben a felallasban, mert legalabb egy fokkal stabilabb vedekezesben a kp. Ceba akkor jo, ha 2 vedekezo kp van, akik leveszik rola a terhet, o meg melysegi iranyitokent tudja iranyitani a csapatot. Rodrygo, Mendy allando kezdetetese sem eppen erenyere valik. Asencio mellozese meg az ev bohozata.

Valverdet is neha rotalhatna, ahogy tobb lehetoseget kaphatna par jatekos is. Koztuk Fortea is, korszakos spanyol igeretnek tartjak.
Ezek egyértelmű dolgok, de ha valaki hangot ad ennek, akkor tiszteletlen az öreggel szemben. Csapatra emlékeztető játékunk nincsen, nagyjából szezon eleje óta, a keretet továbbra sem jól forgatja, azt se nagyon meri meglépni, hogy Mbappe, Vini és Rodrygo ne egyszerre legyen a pályán.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 4., szombat 8:54

Tjacks írta:
ELSiete írta:
Ne haragudj, de ezt is már többen kértük a szezon elején Carlotol, hogy tegye be többször, mert lényegében Kroos után ő maradt, mint osztogató a csapatba. Nem a legfelsőbb polc, de a jelenlegi strukturaban értékes lehet a játéka. Örülök, ha játszik, de egyértelmű volt, hogy kell ilyen játékos a kezdő 11ben, ettől nekem nem lesz védhetetlen, hogy meghuzza azt, amit már a többség hetek óta kér tőle.
Ezt én sem értem, most akkor ha meghúzta az öreg attól függetlenül egész évben savazni kell mert Ti/Mi előbb kértük?

Senkinél nem védhetetlen Carlo, de ki vagytok rá hegyezve.

Utolsó éve az öregnek feltehetőleg, lehet egész évben sipákolni akinek kedve tartja de azért gondoljuk át mit tett le az asztalra és bírjátok ki amíg a megváltó Xabi megérkezik és űrfocival nyerjük a BL címeket+ bajnoki címeket.
Tudom mit tett le az asztalra, nem szeretnék tiszteletlen lenni, de attól még a játék nézhetetlen a keze alatt. Mondom mindezt úgy, hogy szerintem idén is nyerünk valami nagyobbat, hanem többet, de látszólag elfáradt már ez a kapcsolat.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 4., szombat 8:52

kiserik írta:
ELSiete írta:

Miért mit tett hozzá? Behozta azokat, akiket már félidőben kellett volna cserélnie, vagy alapból játszatnia kellett volna. A játékunk nézhetetlen, Vinire semmilyen hatással nem tud lenni. Ez ma nem rajta múlott.
Ez a legszebb szurkolói hozzáállás. Ha szar van a palacsintában, az Carlo sara, ha lekvár, akkor az csak a játékosokon múlik és megmentik a seggét. A világ legeredményesebb edzőjének.

Hogy csak pár dolgot említsek: feltolta Jude-ot oda, aholvá már rég óta mondom, hogy játszania kell. A 2 brazilt kitette a két szélre (mondjuk én itt Rodrygo helyett Ardát játszatnám). Ceballos egyre többet játszik, mert kell középre egy ilyen ember (mondjuk keresni kellene egy 2 szintel jobbat, mert kb ilyen messze van Ceba a klasszistól). Nem, nem lövünk el minden puskaport a kezdőre, mert ha erősíteni kell, akkor nincs kihez nyúlni. Ültek a cserék és az is, hogy kik maradtak fenn.

Hibája talán annyi volt, hogy Mendy-t megpróbálja felhúzni, mert mikor beton, akkor rengeteget nyertünk ele. Kérdés, hogy lesz e valaha még beton, de ez talán még bele kellene hogy férjen egy kiesőjelölt ellen. Illetve a másik ami nekem sem tetszik, hogy Tchou van nyomatva Asencio helyett, de itt nem tudjuk a pontos okokat. Azért a franciára elköltött a klub annó 80 millió eurót. Az ilyen vételeket nem szokás padoztatni nálunk sajnos.

Nayon beszédes volt Jude gólja után Davidéék ünneplése, ahogy mutogattak az öregre, hogy igaza volt. Megint.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 4., szombat 8:48

ELSiete írta:
Ne haragudj, de ezt is már többen kértük a szezon elején Carlotol, hogy tegye be többször, mert lényegében Kroos után ő maradt, mint osztogató a csapatba. Nem a legfelsőbb polc, de a jelenlegi strukturaban értékes lehet a játéka. Örülök, ha játszik, de egyértelmű volt, hogy kell ilyen játékos a kezdő 11ben, ettől nekem nem lesz védhetetlen, hogy meghuzza azt, amit már a többség hetek óta kér tőle.
Ezt én sem értem, most akkor ha meghúzta az öreg attól függetlenül egész évben savazni kell mert Ti/Mi előbb kértük?

Senkinél nem védhetetlen Carlo, de ki vagytok rá hegyezve.

Utolsó éve az öregnek feltehetőleg, lehet egész évben sipákolni akinek kedve tartja de azért gondoljuk át mit tett le az asztalra és bírjátok ki amíg a megváltó Xabi megérkezik és űrfocival nyerjük a BL címeket+ bajnoki címeket.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 4., szombat 8:42

zsírosdeszka írta: Tizenegyeseknél nem tudom mi ez a bu@@skodás. Elképzelem, ahogy Roberto Carlos odaáll… :hmmm:
Nekem is Ő jutott eszembe.

Carlo helyében szólnék a srácoknak hogy a megtorpanós pogba/lewa tiziket felejtsék el vagy mehet Valverde picsán rúgni a labdát,ott lesz kakaó.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 4., szombat 8:40

Babinho írta:
p.csabi1 írta: Na látom megint van aki a focit jobban érti mint az öreg. :lol:

A tizenegyesekkel valamit csinálni kellene mert ez egy vicc hogy nem képesek belőni.
Nem igaz hogy nem tudnak oda állni és be..ni a kapuba.
Ancelotti nyilatkozta hogy kezébe veszi az ügyet és kijelöli a 11es rugót, mert túl sokat hagyunk ki.
REAL MADRID TV: “We have beaten Valencia, CTA and this FILTHY League. Against everything and everyone.

Today, we have beaten Clos Gómez and Negreira.”
Ezt a háborút a liga tudja csak megszüntetni, de a jelenlegi vezetés képtelen. Tebasnak nagyon le kellene mondania...botrány az egész oda-vissza, egyszerűen a saját mocskába süllyed a spanyol liga, hiába a sportsikerek (bl, el, eb stb)
Tebas utan swm lesz jobb. Hogy varta a vilag, hogy blatter eltakarodjon, jobb viszont nem lett.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 4., szombat 8:30

p.csabi1 írta: Na látom megint van aki a focit jobban érti mint az öreg. :lol:

A tizenegyesekkel valamit csinálni kellene mert ez egy vicc hogy nem képesek belőni.
Ancelotti nyilatkozta hogy kezébe veszi az ügyet és kijelöli a 11es rugót, mert túl sokat hagyunk ki.
REAL MADRID TV: “We have beaten Valencia, CTA and this FILTHY League. Against everything and everyone.

Ezt a háborút a liga tudja csak megszüntetni, de a jelenlegi vezetés képtelen. Tebasnak nagyon le kellene mondania...botrány az egész oda-vissza, egyszerűen a saját mocskába süllyed a spanyol liga, hiába a sportsikerek (bl, el, eb stb)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 4., szombat 8:24

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. január 4., szombat 8:13

Yazid írta: Lehet menni aludni :lol:

Ezek a percek hűen tükrözik az egész erőlkodésünket, frusztrációnkat az egész szezonban. Na mindegy valahogy kibirjuk nyárig
:lol:
Tizenegyeseknél nem tudom mi ez a bu@@skodás. Elképzelem, ahogy Roberto Carlos odaáll… :hmmm:
Ja nem tudom hogy hogy hogy nem tudják beverni könyörtelenül.Ez nagyon gáz szerintem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2025. január 4., szombat 8:13

Tizenegyeseknél nem tudom mi ez a bu@@skodás. Elképzelem, ahogy Roberto Carlos odaáll… :hmmm:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. január 4., szombat 8:06

Na látom megint van aki a focit jobban érti mint az öreg. :lol:

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 4., szombat 0:08

kiserik írta:
És ez sem a legjobb hozzaallas, hogy csak mert valaki sokszor nyert, attól még nem lehetnek elavult ötletei.
Hogy csak pár dolgot említsek: feltolta Jude-ot oda, aholvá már rég óta mondom, hogy játszania kell.
Ezt már kb. a szezon elején megnondta mindenki, kb. mostanra sikerült Carlonak megértenie.
A 2 brazilt kitette a két szélre (mondjuk én itt Rodrygo helyett Ardát játszatnám).
Miért, hol máshol kellene jatszatni őket? Csak nem középen Rodrygot, ahol a jateka még ennyit sem ér?
Ceballos egyre többet játszik, mert kell középre egy ilyen ember (mondjuk keresni kellene egy 2 szintel jobbat, mert kb ilyen messze van Ceba a klasszistól).
Nem, nem lövünk el minden puskaport a kezdőre, mert ha erősíteni kell, akkor nincs kihez nyúlni. Ültek a cserék és az is, hogy kik maradtak fenn.
Értem, de akkor legalabb egy Frant vagy Camavingat rakjon be, ez az LV Mendy szélső hátvédsor p.csa gyenge, és sosem mukodott.
Hibája talán annyi volt, hogy Mendy-t megpróbálja felhúzni, mert mikor beton, akkor rengeteget nyertünk ele. Kérdés, hogy lesz e valaha még beton, de ez talán még bele kellene hogy férjen egy kiesőjelölt ellen.

Szoros a bajnokság, jelenleg nem fér bele. 2 játékos is van azon a poszton, aki jobb formaban van, egy kieső jelölt csapat ellen pedig azt várnád alap esetben, hogy tamadunk és nem a beton Mendyre lesz szükségünk, hanem aki felfut a tamadasoknal Mbappeval.
Illetve a másik ami nekem sem tetszik, hogy Tchou van nyomatva Asencio helyett, de itt nem tudjuk a pontos okokat. Azért a franciára elköltött a klub annó 80 millió eurót. Az ilyen vételeket nem szokás padoztatni nálunk sajnos.
Kapjuk a gólokat rendesen Tchouamenirol, gyenge a francia, padra vágnám.

Vissza: