Vinícius Junior - 7
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Vinícius Junior - 7
Plusz amúgy lehet nem is lattuk még a "prime" vinit

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mindkettőt felülmúlta már a másfél 2 éves primejukkal. Neymart meg hagyjuk is.Whiteheart írta:Jó oké, a Nico azért egy kicsit erős volt telleg.. akkor Raphinha. De soha nem lesz Neymar, Dinho, Kaka vagy a top10 brazil szintjénRealista24 írta: Nico mindenét odaadna ha így tudna focizni.
Azt tud. Agya nincs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ney szintjen tenyleg soseWhiteheart írta:Jó oké, a Nico azért egy kicsit erős volt telleg.. akkor Raphinha. De soha nem lesz Neymar, Dinho, Kaka vagy a top10 brazil szintjénRealista24 írta: Nico mindenét odaadna ha így tudna focizni.
Azt tud. Agya nincs.
oda meg tobb hiszti, tobb bulika meg kevesebb melo kene
azt ertem hogy a viselkedese kiveri a biztositekot sokaknal de hogy a klubjanak a szurkoloi sem kepesek ertekelni a teljesitmenyet az szomoru... meg mindig csak 24 ha igy folytatja siman a legnagyobbak koze kerulhet jatektudas es eredmenyek alapjan is... szerintem elegge el vagyunk kenyeztetve, a sok jo csatar utan lehet fel sem tunik de sztem jatektudas es teljesitmeny teren messze a legjobb a posztjan az elmut 3 evben. bappe tudott meg hasonlot par eve remeljuk visszatalal lassan...
Vele kapcsolatban szerintem a legtöbb embernek hullámvasút érzései vannak.
Foci van benne - bár abból hova tovább, annál kevesebb, cserébe annyira ostoba, hogy mai napig nem tudja ezeket a helyzeteket kezelni… legalább egy kicsit.
A mai is, egy cselt nem tud végigvinni, dekoncentrált, erre még ki is állittatja magát egy ilyen gyenge csapat ellen.
Én öszintén remélem, hogy 3-4 meccsig nem látom.
Foci van benne - bár abból hova tovább, annál kevesebb, cserébe annyira ostoba, hogy mai napig nem tudja ezeket a helyzeteket kezelni… legalább egy kicsit.
A mai is, egy cselt nem tud végigvinni, dekoncentrált, erre még ki is állittatja magát egy ilyen gyenge csapat ellen.
Én öszintén remélem, hogy 3-4 meccsig nem látom.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Jó oké, a Nico azért egy kicsit erős volt telleg.. akkor Raphinha. De soha nem lesz Neymar, Dinho, Kaka vagy a top10 brazil szintjénRealista24 írta: Nico mindenét odaadna ha így tudna focizni.
Azt tud. Agya nincs.
szuperliga.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nico mindenét odaadna ha így tudna focizni.
Azt tud. Agya nincs.
Azt tud. Agya nincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az hogy magát szégyeníti leszarom. A baj, hogy a klubot is. Oldják meg, így vagy úgy. Ez a viselkedés rombolja a címert. Egyik legjobb, kell? Akkor tanítsák meg viselkedni.dzsi91 írta:Azért nem ovoda vagyunk. Az egész aranylabda storyból ő meg a környezete annyit tudott leszűrni, hogy mindenki rasszista.filatáska írta: Én nem is rá haragszok leginkább az ilyenekél, látszik hogy külső segítség kell, hanem a klubra hogy nem képesek kezelni ezt a problémát már mondjuk 3 éve.
Az már csak + ha éppen nyerünk akkor meg sokszor hergel.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért nem ovoda vagyunk. Az egész aranylabda storyból ő meg a környezete annyit tudott leszűrni, hogy mindenki rasszista.filatáska írta: Én nem is rá haragszok leginkább az ilyenekél, látszik hogy külső segítség kell, hanem a klubra hogy nem képesek kezelni ezt a problémát már mondjuk 3 éve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Butuska szegény, de vannak hasznos periódusai. Szerintem mindenki aludjon rá egyet. Ő is és mi is a nagy felpaprikázásban.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
El kell fogadni így. Clutch player döntő pillanatokba és nincs nála jobb évek óta a pozíciójába.Yazid írta: Mikor bl döntőt dönt el meg ilyenek akkor meg copkodjuk. Nehéz eset az biztos az övé
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szerintem senkinek nem a skilljeivel van baj. Jó focista, de ez a viselkedés ide nem méltó, leszarom hány gólt lő, most már évek óta ez megy, nulla fejlődéssel. Ez a baj itt, nem más. A góljat természetesen udvozoljuk, és fogjuk is, ma is jó lett volna ha elteszi 5 méterről, biztos felugrottam volna örömömben a kanapéról, végtére csak Real Madrid drukkerek vagyunk vagy mi.Yazid írta: Mikor bl döntőt dönt el meg ilyenek akkor meg copkodjuk. Nehéz eset az biztos az övé
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Vini buta volt. Most lehet gondolkodnia, mert szerintem egy jó hosszú eltiltásra számíthat (4-5 meccs tuti).
Legalább frissebb lesz a BL-re.
Legalább frissebb lesz a BL-re.
Én nem is rá haragszok leginkább az ilyenekél, látszik hogy külső segítség kell, hanem a klubra hogy nem képesek kezelni ezt a problémát már mondjuk 3 éve.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
jo Ramos nekem is nagy kedvencem es nem volt hisztisELSiete írta:Nem tudom, nekem nem rémlett, hogy minden masodik meccsen Pepe vagy Ramos reklamalasairól szólt volna a meccsünk. Pepenek mikor égető lett, akkor tudott változni és fejben javulni, Ramos pedig mindig is a legjobb volt a posztján, a csapatkapitanyunk volt, sosem kiskirályoskodott, és nagyon sokszor a barca igazságtalanságait büntette a pályán, már lefutott meccseken. Nem azt mondom, hogy egy szent volt, de a két embert ne tegyük egy lapra.1madridista írta:
Ramosnak, Pepenek is voltak ennel durvabb elborulasai is (Puyol torkon vagas, foldon fekvo ember rugdosasa) megse mondta senki hogy nem idevalok...
pepe nagyon gyenge volt fejben, es felevente voltak olyan megmozdulasai amikez kepet vini lofutty
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem tudom, nekem nem rémlett, hogy minden masodik meccsen Pepe vagy Ramos reklamalasairól szólt volna a meccsünk. Pepenek mikor égető lett, akkor tudott változni és fejben javulni, Ramos pedig mindig is a legjobb volt a posztján, a csapatkapitanyunk volt, sosem kiskirályoskodott, és nagyon sokszor a barca igazságtalanságait büntette a pályán, már lefutott meccseken. Nem azt mondom, hogy egy szent volt, de a két embert ne tegyük egy lapra.1madridista írta:Ramosnak, Pepenek is voltak ennel durvabb elborulasai is (Puyol torkon vagas, foldon fekvo ember rugdosasa) megse mondta senki hogy nem idevalok...ELSiete írta:
Nem normális, ostoba. Egyszerűen nem ide való ez a viselkedés. Más a skillek, meg a tudás, ez a csapat mindig is többről szólt ennél.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
-
nemWhiteheart írta:Barca szint, erted? Vidal, danialves, suarez féle patkány1madridista írta:
pedig egyszeru az amelyik 10/9 egybites embernek, a kulonbseg az hogy o profi sportolo elvileg...
soha sem volt okos, es okozott legalabb ilyen jo pillanatokat is mint amennyire ez most gaz volt
legalabb annyira tud orulni, es kuzdeni, csupasziv jatekos es ezert en el tudom nezni neki az ilyesmiket.
Pepe meg Ramos??? Komolyan velük hozod egybe???
nem harapott soha, nincsenek serulesveszelyes szabalytalansagai, es nem aljas, ha beken hagyjak kepes 100%ban a focival foglalkozni, barcaeknal genetikai alapon ez lehetetlen...
buta, nem képes kontrollalni az erzelmeit
pepe nem 3 evente 1x borult el.Más az amikor 3 évente egyszer elborul egy védőnek az agya, mint amikor egy támadó minden 3. nap ugyanazt a cirkuszt műveli.
vedhetetlen a mai piroslapja de a biraskodas is, mg a valencia hozzaallasa is.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
továbbra is csak 24 éves. Ha megtanulná egy szakemberrel ezt a hasznára fordítani megállíthatatlan lenne, méginkább mint most. Ronaldo is a Realban vette fel ezt a terminátor mentalitást előtte azért elég primadonna volt. Egy jó szakember kéne mellé vagy valaki akire felnéz és hallgat rá és bizalmasan tud vele beszélni.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Más az amikor 3 évente egyszer elborul egy védőnek az agya, mint amikor egy támadó minden 3. nap ugyanazt a cirkuszt műveli.1madridista írta:Ramosnak, Pepenek is voltak ennel durvabb elborulasai is (Puyol torkon vagas, foldon fekvo ember rugdosasa) megse mondta senki hogy nem idevalok...ELSiete írta:
Nem normális, ostoba. Egyszerűen nem ide való ez a viselkedés. Más a skillek, meg a tudás, ez a csapat mindig is többről szólt ennél.
A mai showja védhetetlen, bármennyire is csípem őt. Nem is annyira a piros lap, inkább az ami utána következett. Még1x odamegy csak azért is kakaskodni, aztán még a bírót is meg akarja verni, és a csapattársainak kell lefogni, meg lecipelni... Nagyon nagyon gáz.
Mellesleg Ramosék nagyobb csalásokat is átéltek az ő idejükben

- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mikor bl döntőt dönt el meg ilyenek akkor meg copkodjuk. Nehéz eset az biztos az övé