kiserik írta:Ez a legszebb szurkolói hozzáállás. Ha szar van a palacsintában, az Carlo sara, ha lekvár, akkor az csak a játékosokon múlik és megmentik a seggét. A világ legeredményesebb edzőjének.ELSiete írta:
Miért mit tett hozzá? Behozta azokat, akiket már félidőben kellett volna cserélnie, vagy alapból játszatnia kellett volna. A játékunk nézhetetlen, Vinire semmilyen hatással nem tud lenni. Ez ma nem rajta múlott.
Hogy csak pár dolgot említsek: feltolta Jude-ot oda, aholvá már rég óta mondom, hogy játszania kell. A 2 brazilt kitette a két szélre (mondjuk én itt Rodrygo helyett Ardát játszatnám). Ceballos egyre többet játszik, mert kell középre egy ilyen ember (mondjuk keresni kellene egy 2 szintel jobbat, mert kb ilyen messze van Ceba a klasszistól). Nem, nem lövünk el minden puskaport a kezdőre, mert ha erősíteni kell, akkor nincs kihez nyúlni. Ültek a cserék és az is, hogy kik maradtak fenn.
Hibája talán annyi volt, hogy Mendy-t megpróbálja felhúzni, mert mikor beton, akkor rengeteget nyertünk ele. Kérdés, hogy lesz e valaha még beton, de ez talán még bele kellene hogy férjen egy kiesőjelölt ellen. Illetve a másik ami nekem sem tetszik, hogy Tchou van nyomatva Asencio helyett, de itt nem tudjuk a pontos okokat. Azért a franciára elköltött a klub annó 80 millió eurót. Az ilyen vételeket nem szokás padoztatni nálunk sajnos.
Nayon beszédes volt Jude gólja után Davidéék ünneplése, ahogy mutogattak az öregre, hogy igaza volt. Megint.
Feltolta Bellinghamet, erre a kpra nem Camat rakja, hanem Cebat. Hianyzott az angol vedekezomunkaja, igy atjarohaz volt a kozeppalyank. Ez hatalmas hiba volt tole. Megint. “Az ilyen veteleket nem szokas padoztatni nalunk”, James, Hazard, Bale? En sokszor vedtem a franciat, de mar elengedtem en is. De tudod mit? Ha mar jatszik, jatsszon Ceba helyen ebben a felallasban, mert legalabb egy fokkal stabilabb vedekezesben a kp. Ceba akkor jo, ha 2 vedekezo kp van, akik leveszik rola a terhet, o meg melysegi iranyitokent tudja iranyitani a csapatot. Rodrygo, Mendy allando kezdetetese sem eppen erenyere valik. Asencio mellozese meg az ev bohozata.
Valverdet is neha rotalhatna, ahogy tobb lehetoseget kaphatna par jatekos is. Koztuk Fortea is, korszakos spanyol igeretnek tartjak.