És ez sem a legjobb hozzaallas, hogy csak mert valaki sokszor nyert, attól még nem lehetnek elavult ötletei.kiserik írta:
Ez a legszebb szurkolói hozzáállás. Ha szar van a palacsintában, az Carlo sara, ha lekvár, akkor az csak a játékosokon múlik és megmentik a seggét. A világ legeredményesebb edzőjének.
Ezt már kb. a szezon elején megnondta mindenki, kb. mostanra sikerült Carlonak megértenie.Hogy csak pár dolgot említsek: feltolta Jude-ot oda, aholvá már rég óta mondom, hogy játszania kell.
Miért, hol máshol kellene jatszatni őket? Csak nem középen Rodrygot, ahol a jateka még ennyit sem ér?A 2 brazilt kitette a két szélre (mondjuk én itt Rodrygo helyett Ardát játszatnám).
Ne haragudj, de ezt is már többen kértük a szezon elején Carlotol, hogy tegye be többször, mert lényegében Kroos után ő maradt, mint osztogató a csapatba. Nem a legfelsőbb polc, de a jelenlegi strukturaban értékes lehet a játéka. Örülök, ha játszik, de egyértelmű volt, hogy kell ilyen játékos a kezdő 11ben, ettől nekem nem lesz védhetetlen, hogy meghuzza azt, amit már a többség hetek óta kér tőle.Ceballos egyre többet játszik, mert kell középre egy ilyen ember (mondjuk keresni kellene egy 2 szintel jobbat, mert kb ilyen messze van Ceba a klasszistól).
Értem, de akkor legalabb egy Frant vagy Camavingat rakjon be, ez az LV Mendy szélső hátvédsor p.csa gyenge, és sosem mukodott.Nem, nem lövünk el minden puskaport a kezdőre, mert ha erősíteni kell, akkor nincs kihez nyúlni. Ültek a cserék és az is, hogy kik maradtak fenn.
Hibája talán annyi volt, hogy Mendy-t megpróbálja felhúzni, mert mikor beton, akkor rengeteget nyertünk ele. Kérdés, hogy lesz e valaha még beton, de ez talán még bele kellene hogy férjen egy kiesőjelölt ellen.
Szoros a bajnokság, jelenleg nem fér bele. 2 játékos is van azon a poszton, aki jobb formaban van, egy kieső jelölt csapat ellen pedig azt várnád alap esetben, hogy tamadunk és nem a beton Mendyre lesz szükségünk, hanem aki felfut a tamadasoknal Mbappeval.
Kapjuk a gólokat rendesen Tchouamenirol, gyenge a francia, padra vágnám.Illetve a másik ami nekem sem tetszik, hogy Tchou van nyomatva Asencio helyett, de itt nem tudjuk a pontos okokat. Azért a franciára elköltött a klub annó 80 millió eurót. Az ilyen vételeket nem szokás padoztatni nálunk sajnos.