Grillparti volt
Neymarnak szólhatnának, hogy evésnél vegye le a kalapját.

Song öltözetéről pedig kérnék egy fél oldalas értékelést R.M.C.F-től, amit kizárólag 5 darab sör+feles kombó után írhat meg.

Elképesztő...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 10., kedd 14:26
Grillparti volt
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 10., kedd 14:06
szerencsétlen fifa szabályzat meg ilyesmi, not a single fuck was givenEgyébként most ismét megszellőztették, hogy nem mondtunk még le Gündoganról, elvileg már tárgyaltunk is az ügynökével.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 10., kedd 14:01
Akkor már inkább eladjuk Messi mellett a Camp Nou-t is, és a pénzből áthozatjuk Barcelonába a Maracanát.Realista24 írta:Messi árából már jutna a felújítás nagy részére:Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 10., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 10., kedd 13:50
Remélem, nem lesz új stadion...Realista24 írta:A Barca stadionjának felújítása 300 millióba kerülhet, egy új stadion pedig 600-ba fájna. Szóval nem csak nálunk dobálóznak ilyen összegekkel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 10., kedd 13:41
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 10., kedd 11:16
"Legal action launched against Barcelona president Rosell over Neymar deal"President accused of "misappropriation of funds"
Rosell accused of embezzling €40 million in signing of Neymar
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 7., szombat 21:41
De amikor a nyilvánvaló tényt,elkezdik szépítgetni,terelni,olyan színben feltüntetni ami mondjuk a valóság csak egy szegmensét emeli ki,az összes többit meg mondjuk úgy elmismásolják,mindezt egyfajta jópofa stilusba csomagolva hogy igen-igen,van abba valami amit irtok,de egyébként meg mégsem...az kicsit irritál...
Mint ez a Fabregas ügy...mindenki leírta hogy mióta eligazolt nem ugyan az...aztán mit ad isten,a végén még kiderül hogy nem hogy rosszabb,de jobb lett...Pedig nem lett...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 7., szombat 19:56
Sajnos shutter,veled ez már így lesz. Szerintem is felesleges,de mind1..'shutterisland írta:morientes írta: Nem...te azt írtad jobban kitűnt.Mi azt hogy egyértelműen jobb volt.Akkor most megint miről beszélünk...mert a két dolig azért nem ugyan az...most kajak ezen kell lovagolni ?'shutterisland korábban írta:azt nem is mondtam, hogy az igazi, tudom, hogy mennyivel jobb volt az arsenalban.
szerintem full felesleges szőrszálhasogatás.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 7., szombat 19:54
morientes írta: Nem...te azt írtad jobban kitűnt.Mi azt hogy egyértelműen jobb volt.Akkor most megint miről beszélünk...mert a két dolig azért nem ugyan az...
most kajak ezen kell lovagolni ?'shutterisland korábban írta:azt nem is mondtam, hogy az igazi, tudom, hogy mennyivel jobb volt az arsenalban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 7., szombat 19:47
Nem...te azt írtad jobban kitűnt.Mi azt hogy egyértelműen jobb volt.Akkor most megint miről beszélünk...mert a két dolig azért nem ugyan az...azt is leírtam, hogy valóban jobb volt az arsenalban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 7., szombat 19:16
ez általában szerintem a "részben egyetértek" kategória, sok olyat olvastam már itt, amiben van igazság, és van benne ráció, de pár elemét a dolognak máshogy (talán pozitívabban) érzékelem.igen-igen,van abba valami amit irtok,de egyébként meg mégsem...az kicsit irritál...
én meg azt írtam, hogy ettől függetlenül is elégedett vagyok vele a körülmények ismeretében, és nincs vele gondom.Mint ez a Fabregas ügy...mindenki leírta hogy mióta eligazolt nem ugyan az...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 7., szombat 19:05
Már aki...ha olvasod,(márpedig tudom hogy igenpáran meg a bolhából is elefántot csinálnak, vagy minden egyes barcelonával kapcsolatos, negatív hangvételű kritikát, pletykát tényként kezelnek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 7., szombat 18:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 7., szombat 18:12
Nem is ezt mondta....gondolom azért furcsálljátok, mert itt sokaknál ez a módi.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. december 7., szombat 17:54
Nem erőltetik máshol. Cescnek megvan a helye, de Messi hiányában kénytelen most fals 9-est játszania. Eggyel hátrébb a középpályán viszont a szezonban kiválóan teljesít. Vezeti a támadásokat, felér a kapu elé, osztogatja az assistokat. Ezzel nincs semmi gond, az, hogy az Arsenalban középen, a csatár mögött játszott más kérdés, ott olyan volt a játékrendszer, de az a poszt ahol nálunk szerepel sem idegen neki, főleg Gerardo taktikájában.wZoLee7 írta:rossz példa...egyikük az eredeti posztján játszik, a másikat meg hűen a barca névhez egész máshol erőltetik...'shutterisland írta: arra is a legjobb példa, hogy benzemának ha jól tudom, volt itt egy jó éve, a többi itt eltöltött idő inkább csalódás volt.
el is adtátok volna sokan, viszont volt aki bízott benne, és voálá, ismét magára talált.
vicc már amit a katalánok művelnek de komolyan...ha nekik szurkolnák is ezt gondolnám. Mascherano, Messi, Fabregas, a közös bennük az hogy mindegyiket az eredeti posztjáról mozgatták máshová. Messinél bevált, de nem azért mert ő Messi, hanem mert a barca játéka megadta a lehetőséget, hogy a technikájával csillogjon csatárposzton. Mellettük egy rakat játékos van, akik nagy nevek, vagy lehettek volna, de az eredeti posztjuk helyett máshol kellett helytállniuk, persze nulla sikerrel.
Tőlünk is ezért távozott Özil...csak amikor Özil jött, a posztja aktuális volt...Katalán oldalon meg ugyan ez a taktika már évek óta, mégis elszórtak egy Ibrát pl...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 7., szombat 17:46
Ozil es Ibra helyzete is hasonlo volt. Mindkettot leigazoltak egy hiany posztra (Kaka serulese, Eto`o tavozasa), majd idovel mindket rendszert megvaltoztattak es ezzel a posztjuk eltunt (mi atalltunk 4-3-3-ra, a barca meg csatar helyett hamis 9-esre valtott). A kulonbseg annyi, hogy nalunk Ozil 3 evet lehuzott, vegig a sajat posztjan, Ibra posztjat meg fel ev utan megszuntettek.wZoLee7 írta:Tőlünk is ezért távozott Özil...csak amikor Özil jött, a posztja aktuális volt...Katalán oldalon meg ugyan ez a taktika már évek óta, mégis elszórtak egy Ibrát pl...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 7., szombat 17:29
rossz példa...egyikük az eredeti posztján játszik, a másikat meg hűen a barca névhez egész máshol erőltetik...'shutterisland írta: arra is a legjobb példa, hogy benzemának ha jól tudom, volt itt egy jó éve, a többi itt eltöltött idő inkább csalódás volt.
el is adtátok volna sokan, viszont volt aki bízott benne, és voálá, ismét magára talált.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 7., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. december 7., szombat 17:06
A játékperceik szinte azonosak, szinte minden meccsen pályán voltak, viszont ez nagyban "köszönhető" annak, hogy a sok sérült miatt nem lehet úgy rotálni a csapatot, ahogy azt Tata szeretné. Nem lehet megtenni, hogy mondjuk 5-ből 3 meccsen Cesc, kettőn meg Xavi játszon.Galacticos írta: én ezt értem hogy ebben bíztok.
viszont nem tudok pontos statot, meg lusta vagyok utánanézni de szerintem nem játszik többet fabregas mint amikor megvettétek az első szezonjában. mert akkor ugye az volt hogy majd ha xavi kiöregszik ott lesz ő, a tökéletes utód. viszont xavi hiába egyre alibibb még mindig talpon a kezdőben..
26 éves. Most jönnek a legjobb évei. Egy olyan poszton ahol neki kell átvenni a stafétát pedig tényleg kell az érettség. Ez már megvan benne, de amikor visszajött azért Xavi még nem állt közel a kiöregedéshez, akkor pedig nem nagyon lehetett kiszorítani, ennek ellenére nem egy meccsen MOM volt.Galacticos írta: és hiába rakjátok be mondjuk a kezdőcsapatba jövőre a meccsek 80%-ában ez a két-három év mint játékosnak(!!) kizárólag egyénileg nézve szerintem ha nem is visszavetette a karrierjét de erre a két-három évre szerintem semmiképp sem lehet túl büszke. azt is értem hogy be kellett állnia a sorba, de könyörgöm most kéne hogy jöjjenek a legjobb évei persze jöhetnek még nem mondom hogy nem de emlékszem még azokra az időkre amikor akartuk hozni őt és itt is mennyien akarták, mostmár nekem például nem kéne. és nem azért mert nálatok játszik mert pont leszarom.
Én ezt nem sarkítanám le így. Az egész futballvilágban ez van. Létezik egy Cr és egy Messi. Amíg ezek játszanak, az olyan játékosok mint például Ini, sajnos-nem sajnos, nem lesznek soha igazi főszereplők. Nekem pl. ő a kedvencem a jelenlegi csapatból, de tudom hogy soha nem fog mondjuk Aranylabdát kapni. Hiába volt vb-eb MOM az előbb említett két úriember egy szinttel felettük van. (bár hozzátenném hogy a vb évében neki kellett volna kapnia)Galacticos írta: egyszerűen az a bajom vele mint iniestával. nem tudom máshogy mondani tőrös balázs nba szakértő mondta arra kérdésre hogy kik azok akik nem nyertek bajnokságot és sajnálja hogy x,y és jordan "áldozatai"... ők nálam ilyen szempontból "messi áldozatai". megnyernek mindent együtt, viszont iniesta ha többet vállalna, ha többet önzőzne sokkal elismertebb lehetne. én imádom a játékstílusát, laza, könnyed, nem pattan el tőle akkor sem a labda ha roberto carlos lőné meg izomból 5méterről de egyszerűen szerintem(!) nagyobb karriert jósoltak vagy vártam én tőlük mint amire vitték.
iniesta vb döntős gólja is alig van emlegetve ha ezt messi vagy cristiano lövi vagy mondjuk ibra akkor a mai napig szinte állandóan lehetne olvasni. és fabregas nálam ugyanígy messi vagy mondjuk ő inkább a "rendszer" áldozata, tartok tőle hogy nálunk ez isco lesz mert nincs igazán posztja a mostani rendszerben.
No offense, de nem tudom mennyi Barca meccset néztek, de a középpályán minden csak nem láthatatlan.Sokkal jobb volt az Arsenalban, de nem is ezen volt a hangsúly. Statisztikailag a Barcában sem rossz, csak a gépezet része lett, láthatatlanná vált.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem