nuevo_ericco írta:
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ahol Nógrádi és Spöttle visszatérő szakértő, az számomra nem a leghitelesebb forrás.
Az írásom nem is neked szólt. Annak szólt, akit picit is érdekel az úgynevezett mainstream medián és véleményen kívül más IS. Azt tudjuk, hogy Te nem ilyen vagy.
Természetesen ez nem egy szentírás oldal. Én pl Nógrádit nagyon bírom, hatalmas tudása van és sokszor ülnek a következtetései, valamint nála tapasztaltam azt például, hogy az orosz-ukrán háborúba mikor arról van szó, hogy mennyi halott van az oroszok szerint meg mennyi az ukránok szerint, hogy mindkettő hazudik.
Spöttlét viszont soha nem hallgatom. Egyszer elkezdtem, majd 10 perc után ki is nyomtam.
Ja és még egy dolog: milyen fura a világ, az a Kéri László, aki most a Tisza TV elemzője és milyen remek ember, az mielőtt a Tisza leszerződtette volna, pont az Ultrahang plusz csatornán volt rendszeres beszélgető partnere Király Tominak. Persze ha jól tudom azt ingyen vállalta annó, most nem tudom van e szerződése. Milyen fura
Mondjad Gézám, mi a baj? Egyrészt, ahogy mondtam, az Afd egy nagy párt, ahol vannak szélsőségesek is. Másrészt, ahogy írja is, vannak, akik már nem is Afd-sek ezen emberek közül. Harmadrészt pedig a második mondatig kell csak olvasni, ahol leírja, hogy olyan emberek kitoloncolásáról volt szó, akik nem tudtak (nem akartak) beilleszkedni a német társadalomba.