Nem először hozod kapcsolatba a Fidessszel az Afd-t, közben meg olyan messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Természetesen itt is él a skatulyázás. Afd = szélsőjobboldali = náci = antiszemita = lmbtq ellenes = orosz csicskapárt = stb, stb, stb. Látjuk ezt máshol is.halamadrid írta:A 2. bekezdésem szimpla tényekből áll, az utolsóban meg érdeklődöm. Ha pedig butaságot írtam, az a német lakosság szelleme iránti tévedésem, de épp ezzel kapcsolatban érdeklődtem. Viszont ha ennyire elfogadják a melegeket, nem okoz kognitív disszonanciát a srí lankai szál? Melyik kontinensig számít migránsnak a migráns?kiserik írta:
Ha jól emlékszem Te voltál, aki nemrég kezdte a politika iránti érdeklődést. Akkor annó sokan ajánlottak sokféle forrást (én azt, hogy minden oldalból érdeklődj), de szerintem Te azoknak fogadtad meg a tanácsát, akik kizárólag a Telex, Partizán, 444 háromszöget ajánlották és óva intettek más forrásoktól. Talán érdemesebb lett volna másra hallgatni, akkor tisztában lennél például az Afd-vel és nem írnál ilyen - hogy is mondjam, hogy ne legyen bántó - butaságokat már nem először velük kapcsolatban.
Folyamatosan hallgatom a kormányközeli/propagandista TV-csatornákat, egyszerűen nem jött át onnan korábban az ezzel kapcsolatos infó. Olvasni nem szoktam a Magyar Nemzetet/Jelent, Kurucinfót stb., mert nehéz nem belefáradni abba, hogy minden cikk után tényellenőröznöm kell.
Nem érdemes egy kommentem alapján effajta következtetéseket levonni.
Az Afd egy nagy párt. Vannak benne szélsőségesebb és kevésbé szélsőséges politikusok. Ha érdekel a párt, akkor muszály lesz Magyar Jelent olvasnod, vagy Youtube-on nézned, mert a magyar testvérpártja nem a Fidesz, hanem a Mi hazánk. Pont ezért nem fogsz tudni/hallani róluk a kormányközeli/propagandista TV-csatornákból. Legutóbbi kimutatás, hogy mennyit szerepelnek a híradókban. Szatelitpárthoz képest nem túl sok