Ellenkezőleg, rossz irányba. De a megoldás szerintem nem a liberális, konzervatív, vagy a balos, jobbos tengelyen van. Egyszerűen kibaszott ostoba a gazdasági elitünk. Az elmúlt 2-3 évtized arról szólt és arról szól a mai napig, hogy az összes európai cég és azok vezetői teljesen vakon vannak. A politika pedig szokás szerint csak szalad az események után, ahelyett hogy mederben tartaná a tőkét.___Samy___ írta:Akkor ezek szerint az EU-ban minden fasza, jo iranyba haladnak a dolgok.kettonull írta: Azért nem vehető komolyan, mert egy szélsőjobbos és orosz propaganda.
Ha van miért a nyugatot és az EU-t hibáztatni, akkor ezért. Ezzel kéne foglalkozni, nem egymásra mutogatni, hogy miattad sok a muszlim, meg miattad lesznek drag queenek az oviban. Mert ezeket a narratívákat valóban az EU-val szemben ellenséges hatalmak segítik az oszd meg és uralkodj logika mentén.
Ez így van. De jelenleg a szélsőjobbot nagyobb veszélynek érzem. Majd ha ismét erősödik a kommunizmus, szélsőbalozni is fogok.magnus666 írta:ez nem oldalfüggő, szimplán szélsőségnek nevezném
Erről lemaradtam. Kit büntettek meg erőszakfenntartó szervek segítségével a rabszolgaságért?erőszakfenntartó erőivel az oldalukon büntetik az átlag fehér embert az országuk állapotáért, rabszolgaságért, holott nekik semmi közük nincs ehhez, sőt.
Engem ez annyira nem zavar, amíg transzparens, tudjuk, hogy ki, kinek, mikor és mennyit, mert akkor legalább könnyebb az egyes döntésekért kérdőre vonni a feleket. Sokkal jobban zavar, mikor valaki az állami pénzekkel teszi ugyanezt.magnus666 írta: Engem amúgy jobban zavar Musk papa egyre nyíltabb beleavatkozása a politikába, jelenleg a német AfD és a brit Reform mellett kampányol, utóbbinak belengetett egy 100 milliós “segélyt” is.