lehet hogy nekunk ebbol nem szarmazik semmi jo, de nem tudunk semmit csinalni a problemaval, ez a fajta befogadas nem megoldas azt latjuk. es ne haragudj de ha mi fizetunk azert hogy rendben legyen a szahel ovezet mikozben a franciak szedtek meg magukat a gyarmatositasabol az sehol nem fair es azzal sem jarunk jol.pitkon írta:Mondjuk en valahogy nehezen latom azt a jovot ahol Nyugat-Europat "kilootoljak" de Magyarorszagnak kozben ebbol nem szarmazik rossz. Szerintem itt azt kellene megerteni, hogy Nyugat-Europa problemaja Magyarorszag problema es vica versa.1madridista írta:
az meg se fordult a fejedben h esetleg nem szelsojobbosak csak ilyen sw fele arcok irjak a nyugati ujsagokat?
tetszettek volna a fenyes nyugatiak nem aljasul kizsakmanyolni oket tobb 100 evig.
ennyire egyszeru
oldjak meg, ha lootolni tudtak 100 evig most epitsek vissza, vagy nezzek vegig ahogy most oket lootoljak ki, mi ebbol nem kerunk.
azt meg nem ertem hogy rakod (nagy szelsojobbozas kozepette) a kiserik feleket egy platformra a weah/barca1 fele agyatlanul zsidozokkal... mert szerintem nem egy arnyalat a kulonbseg a ketto kozott...
nem azt mondtam hogy ez nekunk nem problema, azt mondtam, hogy nem mi okoztuk es nem is mi kene megoldjuk idealis esetben.