az meg se fordult a fejedben h esetleg nem szelsojobbosak csak ilyen sw fele arcok irjak a nyugati ujsagokat?halamadrid írta: Ha már szélsőjobb...
A múlthéten találkoztam vele, hogy az AFD női elnöke leszbikus párkapcsolatban él egy srí lankai nővel, 2 örökbefogadott gyermeket nevelnek, mindezt (félig) Svájcban. Lehet a fórumon is volt, nem emlékszem.
Így elsőre akkora ellentmondás ez, mintha mondjuk egy szintén szélsőjobboldali kormányról derülne ki, hogy pedofilsimogató; melegséggel és filmekkel buknak le az erősen államhoz kötődő, akár propagandista papjai; nyíltan diszkreditálja történelme egyik legnagyobb hőstettét; vagy szabadon enged több, mint 1000 embercsempészt, mindezt kicsivel több, mint 1 év leforgása alatt.
Azt esetleg tudja valaki (mondjuk egy németországi fórumozó), hogy a szavazóik hogy képesek ezzel megbékélni? Elvileg elítéli az lmbt+ közösségek házasságát, de más életstílusokat elfogad az elnökasszony, saját maga mondjuk polgári házasságban él.
tetszettek volna a fenyes nyugatiak nem aljasul kizsakmanyolni oket tobb 100 evig.kettonull írta: Kiserik irása egy szélsőjobbos és orosz támogatású propaganda. Nem vehető komolyan.
Célja hogy a migrációval gyűlöletet, széthúzást, és a probléma eltúlzásával egy hamis haldokló képet fessen le az EU-ról.
Ez meg hogy Orbánnak igaza van mit kellene tenni.
Hát hatalmas megfejtés, hogy a bevándorlók térségeiben kellene rendet rakni és jólétet teremteni. Ezt eddig senki nem tudta
Akkor mondja el hogyan, miket kellene tenni, miből legyen finanszírozva. Tipikus Orbán semmitmondás, mint amikor a béke követeként megállapítja az orosz-ukran háború megállítására, hogy béke kell.
ennyire egyszeru
oldjak meg, ha lootolni tudtak 100 evig most epitsek vissza, vagy nezzek vegig ahogy most oket lootoljak ki, mi ebbol nem kerunk.
azt meg nem ertem hogy rakod (nagy szelsojobbozas kozepette) a kiserik feleket egy platformra a weah/barca1 fele agyatlanul zsidozokkal... mert szerintem nem egy arnyalat a kulonbseg a ketto kozott...