Valaki múltkor - lehet pont Te?realmadrid95 írta: Kis erdekesseg Nico Pazrol, mivel sokat cikkeznek, hogy nyaron visszavasaroljuk. (Lehet tovabb is adjuk)

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 6., hétfő 12:34
Valaki múltkor - lehet pont Te?realmadrid95 írta: Kis erdekesseg Nico Pazrol, mivel sokat cikkeznek, hogy nyaron visszavasaroljuk. (Lehet tovabb is adjuk)
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. január 6., hétfő 12:27
Valami nem stimmel ezzel a gyerekkel nekem. Nem fer oda a Castillaba, nem ul le a padra sem mikor egy jobbhatvedunk van, kupaban sem kerettag.Pad'em írta: Ha már Como, vinnék Forteát is, aki elvileg elégedetlen, hogy még nem a Castillában játszik.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 6., hétfő 12:25
Amondo vagyok, hogy olyan feltetelekkel, ahogy Paz tavozott, ugy o is menjen. Itt nagyon sokaig nem lesz eselye fejlodni, foleg, hogy ha jon Trent, Frimpong vagy barki.Pad'em írta: Ha már Como, vinnék Forteát is, aki elvileg elégedetlen, hogy még nem a Castillában játszik.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 6., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 6., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 4., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 4., szombat 22:34
Pedro Porro?ziro4vr írta:Írtam anno elkeseredetten, fasztudja. Nem egy új Cafut várok, de nem létezik hogy ott tart a foci 2025ben, hogy nincs egy ilyen értelmes tehetség vagy befutott ember egy jobbhátvéd posztra. Angol, francia, holland utánpótlásban nem létezik hogy nincs egy ilyen ember. De ha mégis, akkor sem kell egy néger beckham akit bármelyik angol nímand bebőröz, aztán utána csak sétál vissza.Nika91127 írta: És az ki?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 4., szombat 22:27
Írtam anno elkeseredetten, fasztudja. Nem egy új Cafut várok, de nem létezik hogy ott tart a foci 2025ben, hogy nincs egy ilyen értelmes tehetség vagy befutott ember egy jobbhátvéd posztra. Angol, francia, holland utánpótlásban nem létezik hogy nincs egy ilyen ember. De ha mégis, akkor sem kell egy néger beckham akit bármelyik angol nímand bebőröz, aztán utána csak sétál vissza.Nika91127 írta: És az ki?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 4., szombat 22:26
Persze. Meg Davis. És védekezni meg a csapágyasra hajtott Rüdiger és a vak Tchoutchou/rokkant Militao vagy Alaba fog. A kompetens fiatal meg hanyagolva van.ikarus93 írta: Xabi hozza nyàron magával Frimpongot. Sztem vele jobban járnánk.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 4., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 4., szombat 22:08
És az ki?ziro4vr írta: Maradjon, legyen kapitány meg kiskirály, nem kell. Puha, lassú, díva.
Davies kell meg egy fiatal robbanékony, jó fizikumú fiatal jhv aztán cső.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 4., szombat 22:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 4., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 3., péntek 22:51
Szerintem nem olyan kizart, hogy 60 millioert vedot vegyunk, a 100 millio mar neccesebb. Ha Tchouat bevonnak es radobnank egy 40 milliot, nem lenne rossz.ferni írta: Pedig kéne bankot robbantani hátra is, megérné.
Legjobb opció meg jelenleg tényleg Saliba lenne.
Egy Davies-Trent-Saliba komoly lenne ha KPra is varázsolnánk valamit.
Értem spórolni kell, de vétel egy ilyen keretben ilyen lyukakat hagyni.
De sajna esélytelen a dolog.
Tahnak is örülnék már, németeknél jól meg voltak Rüdigerrel.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 3., péntek 22:31
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 3., péntek 22:07
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 3., péntek 22:05
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 3., péntek 14:47
Azert vannak feltetelei, mint peldaul, hogy csk lehessen. Miert kapkodna el? Tudta, hogy megy Klopp, megvarta az uj edzot. Kivarasra is jatszhat, mert levegoben van Dijk es Salah hosszabbitasa is. Nelkuluk, azert sokkal kevesebb eselye lehet a Poolnak a Pl cimre jovore. Raadasul most igy van a legidealisabb alkupozicioba a csapataval szemben. Szerintem a szive Liverpool huzza, az esze Madrid fele, mindent meg fog hanyni-vetni, de vegul a szivere hallgat majd.poronty írta:Ha ez így lenne már rég aláírt volna.Trentnek lehet, hogy egy Pl gyozelem tobbet er a Liverpoollal, mint 3 La liga a Reallal.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. január 3., péntek 13:17
es ezt majd a jobb hatvedtol varjatok el, hogy magabiztosan forgatja a jatekot?Marky írta:Pontosan. Az egyik legnagyobb hiany a keretben egy olyan jatekos, aki magabiztosan tudja forgatni a jatekot es 30-40m-es labdakat is pontosan osztogat. A vedekezes reszet pedig meg lehet oldani jo forgasokkal.Galacticos írta: A hosszu labdaival mbappe es vini is sokat nyerhetne es egyszerre oldanank meg az iranyito, passzer tipusu kp hianyat es a jobbhatved posztot is. Ez igy ingyen remek deal.
.
Nagy pluszt adna a csapatnak.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 3., péntek 11:44
Pontosan. Az egyik legnagyobb hiany a keretben egy olyan jatekos, aki magabiztosan tudja forgatni a jatekot es 30-40m-es labdakat is pontosan osztogat. A vedekezes reszet pedig meg lehet oldani jo forgasokkal.Galacticos írta: A hosszu labdaival mbappe es vini is sokat nyerhetne es egyszerre oldanank meg az iranyito, passzer tipusu kp hianyat es a jobbhatved posztot is. Ez igy ingyen remek deal.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem