OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 3., péntek 10:27

Realista24 írta: Amugy meg, nem mintha a tufa angol tudna viselkedni, ahogy kiteszi a labat a szigetrol :lol:
Itt amsterdamba nagyon sok angol jár "nyaralni" kb a legproblémásabb népség, verekednek balhéznak bevannak baszva.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2025. január 3., péntek 10:27

Realista24 írta: Amugy meg, nem mintha a tufa angol tudna viselkedni, ahogy kiteszi a labat a szigetrol :lol:
Spanyolországban voltam tavaly az EB döntő alatt, nyilván sok spanyol drukker volt, de volt egy elég nagy angol társaság is. Ritka kellemetlenek voltak :lol: Egyenlítésnél felcsendült az it's coming home ének, ott tudtam, hogy el fogják bukni :kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 10:23

Amugy meg, nem mintha a tufa angol tudna viselkedni, ahogy kiteszi a labat a szigetrol :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. január 3., péntek 10:17

Babinho írta:
dzsi91 írta:

Még mielőtt beleszaladunk a politizálásba kinek mi a tanács költözés szempontjából ha esetleg hős Viktorunk nem védi már a határt? Hova nem mennek ezek a retkek? Hol élheti le nyugodtan az utsó 20-30 évét az ember ha anyagi helyzete megengedi anélkül, hogy ezekkel az előemberekkel érintkeznie kelljen?

Párszor már feljött a téma itthon. Izland vagy valami hasonlóban gondolkoztunk. :mrgreen:
Ausztráliába mennék
Mérges pókok, kígyók meg a nem is tudom milyen állat közé? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 10:17

lestat írta:
magnus666 írta:

szerintem erre gondolt: https://x.com/thltd_/status/1825164170196623450?s=46

Ez csak UK, nem tudom, mennyire hitelesek az adatok.
Témánál maradva, Svájc a követendő példa a nyugati országoknak, amennyire utánanéztem, ott tökmindegy ki/mi vagy, beilleszkedsz vagy eltakarodsz. Javítsatok ki, ha tévedek.
Tegnap olvastam hogy svajcban be lett tiltva minden olyan ruha ami takarja az arcod.

Èn adom. Ha europai noknak ugy kell viselkedni meg oltozkodni naluk ahogy ök azt elvarjak akkor itt se legyen maskepp.
Amugy szamtalan helyen "naluk" nem kell ugy oltozkodni, ahogy nekik. Es egyre nagyobb reteg, amikor elutazik az orszagbol munka/nyaralas cimszoval, akkor ugy veli, hogy Allah nem latja, ezert nem kell ugy viselkednie/oltoznie, mint otthon, raadasul nem tud idegen nyelven sem, igy lehet nyugodtan karomkodni is :lol:

Mindenesetre Svajc tovabbra is jol csinalja a dolgokat, de ez nem meglepo.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 3., péntek 10:14

magnus666 írta:
Realista24 írta: Milyen meglepo :lol: pedig a statokat meg bedobhattad volna.

Témánál maradva, Svájc a követendő példa a nyugati országoknak, amennyire utánanéztem, ott tökmindegy ki/mi vagy, beilleszkedsz vagy eltakarodsz. Javítsatok ki, ha tévedek.
Tegnap olvastam hogy svajcban be lett tiltva minden olyan ruha ami takarja az arcod.

Èn adom. Ha europai noknak ugy kell viselkedni meg oltozkodni naluk ahogy ök azt elvarjak akkor itt se legyen maskepp.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 3., péntek 10:12

Amiota Anglia kilépett az EUból nagyon sok lengyel szépen lelépett az országból, helyettük jöttek az Indiaiak,Pakisztániak,Arabék.

Az angolok hiányolják nagyon a lengyeleket, mert bar mas orszagbol jottek a kultura,vallas kb ugyan az.

Van kulonbseg bevandorlo es bevandorlo kozott. Kultura,vallas,borszin stb. Hozzateszem egy feketevel vagy arabbal sincsen problema amig megprobal beilleszkedni az orszagba es tiszteletben tartja a dolgokat, nem pedig ugy jon ide hogy majd ő megmondja mi a tuti és aki mást gondol azt meg ellenségként kezeli.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 10:08

'shutterisland írta:

barmirol vannak statok, amire specifikusan kivancsi vagy, csak ki kell keresni.
peldaul amit betettel, a mohammedes, az is sokat mondo.
plusz szerintem atlatod te ezeket, ha sokat jarsz/dolgozol kulfoldon es tudtommal igen.

de akkor itt van 2 gyors pl angliabol.

The proportion of minority groups living in Britain will rise from 10% in 2006 to 40% by 2050, the Migration Observatory at the University of Oxford said
The Observatory's Professor David Coleman said if current trends continue, the so-called majority-ethnic group in the UK - white British - will become a minority before 2070.

In 2021, 81.7% (48.7 million) of usual residents in England and Wales identified their ethnic group within the high-level “White” category, a decrease from 86.0% (48.2 million) in the 2011 Census.

mind a kettobol kiolvashato egy tendencia.

a kerdes itt csak annyi, hogy megfekezik e vagy sem, de ha igen, az sem lesz szep.

azt meg kulon koszonom azoknak, akik egy polcra tesznek ezekkel, de ha bevandorlo es bevandorlo kozott nincs kulonbseg, akkor gondolom ember es ember kozott sem, megse szivesen adna ki senki a kiado garzonjat afghanoknak vagy szomaloknak.
Ez nem statisztika, hogy mi tortenhet 2050re meg 2070re...ezek feltetelezesek.

A masik adat pedig a fehereket veti ossze az osszes nem feher kategoriaval, es ha tippelnem kene, tobb a neger/azsiai, mint az arab.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. január 3., péntek 10:06

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 10:05

Halfkey írta: Tavaly nyáron voltam Berlinben egy hetet, videók lehet vannak valahol, de az utcán sétálva fehérebb volt mint Budapest - 3 szállásom volt pedig, különböző részekben.

Párizs meg London viszont durva.
En is voltam Berlinben, meccsen, es masfel nap alatt lattam azt, amik a videoban voltak :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 3., péntek 10:04

barmirol vannak statok, amire specifikusan kivancsi vagy, csak ki kell keresni.
peldaul amit betettel, a mohammedes, az is sokat mondo.
plusz szerintem atlatod te ezeket, ha sokat jarsz/dolgozol kulfoldon es tudtommal igen.

de akkor itt van 2 gyors pl angliabol.

The proportion of minority groups living in Britain will rise from 10% in 2006 to 40% by 2050, the Migration Observatory at the University of Oxford said
The Observatory's Professor David Coleman said if current trends continue, the so-called majority-ethnic group in the UK - white British - will become a minority before 2070.

In 2021, 81.7% (48.7 million) of usual residents in England and Wales identified their ethnic group within the high-level “White” category, a decrease from 86.0% (48.2 million) in the 2011 Census.

mind a kettobol kiolvashato egy tendencia.

a kerdes itt csak annyi, hogy megfekezik e vagy sem, de ha igen, az sem lesz szep.

azt meg kulon koszonom azoknak, akik egy polcra tesznek ezekkel, de ha bevandorlo es bevandorlo kozott nincs kulonbseg, akkor gondolom ember es ember kozott sem, megse szivesen adna ki senki a kiado garzonjat afghanoknak vagy szomaloknak.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 3., péntek 10:01

Realista24 írta:
Kercsó írta:

Erdélybe tudok pár eladó házat :lol: ha már Viktor úgyis azt mondta, hogy el lehet menni
Es mar Schengen is fullos :mrgreen:
https://youtube.com/shorts/LRKsn9q_IlM? ... 21y8MlE0Ij

https://youtube.com/shorts/zkqwgWTO1Lc? ... Dq_1imf4gk

ennél fullosabb nehezen lehetne :lol:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 3., péntek 10:00

Tavaly nyáron voltam Berlinben egy hetet, videók lehet vannak valahol, de az utcán sétálva fehérebb volt mint Budapest - 3 szállásom volt pedig, különböző részekben.

Párizs meg London viszont durva.

Kercsó

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 3., péntek 9:59

Szerintem az a bizonyos inga folyamatos mozgásban van, és most az egyik oldalon van épp. Ha ez fordul, akkor a hatás-ellenhatás okán vér fog folyni sok nyugati nagy városban...
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 9:52

Milyen meglepo :lol: pedig a statokat meg bedobhattad volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 3., péntek 9:52

Tjacks írta: Én most shutterel vagyok, azért bevándorló és bevándorló között is van különbség, amíg valaki beilleszkedni szeretne és nem élősködni addig szerintem nincs különösebb bajuk az embereknek a migránsokkal.
Azt írtam, hogy a nap végén.
Úgy értettem ezt, hogy ha egyszer az angoloknak betelik az a bizonyos, akkor nem az lesz a kérdés, hogy te legálisan tartózkodsz ott, vagy beszéled e a nyelvüket, hanem hogy bevándorló vagy vagy sem.
Ne legyen ilyen helyzet nyilván.

Nem is mosom shuttert össze azokkal akikről beszélt, sőt egyáltalán nem hasonlítgattam senkit. Csak erre a jelenségre reagáltam alapvetően.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 3., péntek 9:51

en inkabb ebbol most kiszallok, mielott eldurvul a dolog, de majd ha meg itt forumozunk 2060-ban, majd megvitatjuk ujra, hogy milyen iranyba is ment el a vilag. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 9:50

Kercsó írta:
dzsi91 írta:

Még mielőtt beleszaladunk a politizálásba kinek mi a tanács költözés szempontjából ha esetleg hős Viktorunk nem védi már a határt? Hova nem mennek ezek a retkek? Hol élheti le nyugodtan az utsó 20-30 évét az ember ha anyagi helyzete megengedi anélkül, hogy ezekkel az előemberekkel érintkeznie kelljen?

Párszor már feljött a téma itthon. Izland vagy valami hasonlóban gondolkoztunk. :mrgreen:
Erdélybe tudok pár eladó házat :lol: ha már Viktor úgyis azt mondta, hogy el lehet menni
Es mar Schengen is fullos :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 3., péntek 9:48

Én most shutterel vagyok, azért bevándorló és bevándorló között is van különbség, amíg valaki beilleszkedni szeretne és nem élősködni addig szerintem nincs különösebb bajuk az embereknek a migránsokkal.

És ilyenkor jön a bayerozás/riogatás és ezzel letudva a probléma, sajnos a számok nem hazudnak és előbb utóbb jönni fog a reakció ahogy R24 írta.

Kercsó

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 3., péntek 9:48

dzsi91 írta:
csababarca írta: itt a kánaán vár.

#whatisyourexcuse

Vissza: