HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 3., péntek 8:00
Hihetetlen egyébként, hogy mindennap képesek a cigánykodást fokozni. Elnézést kérek a jelzőért, nem általánosítani akarok ezzel (abszolút nem vagyok rasszista), csak ez a legjobb a szó rá, ami eszembe jutott róluk és kifejezi a tevékenységüket.
Kíváncsi vagyok, hogy ha az Olmo regisztrálása nem jön össze és nem játszhat (a bajnokságban legalábbis, nem vagyok tisztában azzal, hogy a BL-ben játszhat-e), akkor el fog-e menni? Arra is kíváncsi vagyok, hogy ha elmegy, akkor azok után hogy fogják őt köpködni? Biztos menni akart az áruló, azért lett ilyen záradék a szerződésében stb.
Az is érdekes, hogy ilyen helyzetben is mindenki hibás leginkább a Liga, de utána mi következünk, mert ki akarjuk csinálni őket. Ha Barca drukker lennék, akkor rendkívül szégyellném magam ezért is, meg a klub kiárusításáért is. A szar helyzetben lejjebb kellett volna adni, bármilyen patinás csapat is vagyunk mi, majd onnan felépítkezni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa