Real Madrid vs. Barcelona
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egyébként Olmo alapvetően szimpatikus fickónak tűnik nekem és ameddig nem kapja el ez a Barca játékosok elég nagy részét jellemző tipikus 1 bites agykapacitást mutató fanatizmus, hogy minden bajért a Madridra fog mutogatni, ez így is marad.
Ezzel ellentétben egyébként nem ő lett volna az a játékos, akiért kiadtam volna ennyit a helyükben és akivel ennyit buknék. Kicsivel van az átlag felett, egy jó gépezetben jól tud muzsikálni, de közel sem ért annyit, mint amit most bukhatnak vele.
Egyébként ha nem sikerül regisztrálniuk, akkor nem sok játékosnak lesz kedve a következő időkben odaigazolni, gyakorlatilag csak a szabadon igazolható játékosok és a saját nevelések maradnak nekik.
Továbbra is azt mondom, hogy amikor a problémák elkezdődtek, akkor lejjebb kellett volna adniuk a dolgokból, hiába van szó egy nagy klubról, a gazdasági helyzetet kellett volna rendbe hozni elsőnek. Most már sokkal nehezebb lesz ez, és szerintem Laporta ebbe bele is bukhat hamarosan, ami amúgy nem baj, mert irritál a tepsi képe meg a nagy bele is, azontúl hogy rengeteget járatja a száját rólunk.
Ezzel ellentétben egyébként nem ő lett volna az a játékos, akiért kiadtam volna ennyit a helyükben és akivel ennyit buknék. Kicsivel van az átlag felett, egy jó gépezetben jól tud muzsikálni, de közel sem ért annyit, mint amit most bukhatnak vele.
Egyébként ha nem sikerül regisztrálniuk, akkor nem sok játékosnak lesz kedve a következő időkben odaigazolni, gyakorlatilag csak a szabadon igazolható játékosok és a saját nevelések maradnak nekik.
Továbbra is azt mondom, hogy amikor a problémák elkezdődtek, akkor lejjebb kellett volna adniuk a dolgokból, hiába van szó egy nagy klubról, a gazdasági helyzetet kellett volna rendbe hozni elsőnek. Most már sokkal nehezebb lesz ez, és szerintem Laporta ebbe bele is bukhat hamarosan, ami amúgy nem baj, mert irritál a tepsi képe meg a nagy bele is, azontúl hogy rengeteget járatja a száját rólunk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Dani Olmo’s agent Andy Bara: “We respect the president Laporta and Deco. They did big effort to bring in Dani last summer”.
“We like their project, it’s a big one for the future, one of the best in the world in the next years”.
“We fully believe Barça will win all the titles in the future like they did during the Messi era. The player, the family, me… we all wanted Dani to be at Barça
“We like their project, it’s a big one for the future, one of the best in the world in the next years”.
“We fully believe Barça will win all the titles in the future like they did during the Messi era. The player, the family, me… we all wanted Dani to be at Barça
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- h3x0r
Olmot a Lipcsebol hoztak el, nem a Bayernbol vagy Citybol. Szamara ez szakmailag egyertelmu elorelepes. Egy barca nevelesrol van szo (7 evet toltott ott), en elhiszem neki, hogy valoban ez volt az alma, nem csak bekamuzta, amit a szurkolok mindenkitol elvarnak.
Ha nem sikerul, akkor is okosabb kommunikacio, ha o kitart a Barcelona mellett, az ugynoke pedig a hatterben elkezd csapatot keresni neki.
Nekem is pont ez jutott eszembe, semmi elonye nem szarmazna abbol, ha elkezdene beszologatni Laportaeknak, maximum mi itt nevetnenk egy jot. Foleg, ha vegul sikerul regisztralni.Realista24 írta:Mi mast mondana, ameddig nem hivatalos hogy offon van.Anthony írta:
Tudtommal már nyilatkozta, hogy nem akar menni sehova és ki szeretné tölteni a szerződését.![]()
Ha nem sikerul, akkor is okosabb kommunikacio, ha o kitart a Barcelona mellett, az ugynoke pedig a hatterben elkezd csapatot keresni neki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi mast mondana, ameddig nem hivatalos hogy offon van.Anthony írta:Tudtommal már nyilatkozta, hogy nem akar menni sehova és ki szeretné tölteni a szerződését.R. Carlos írta: Kíváncsi vagyok, hogy ha az Olmo regisztrálása nem jön össze és nem játszhat (a bajnokságban legalábbis, nem vagyok tisztában azzal, hogy a BL-ben játszhat-e), akkor el fog-e menni? Arra is kíváncsi vagyok, hogy ha elmegy, akkor azok után hogy fogják őt köpködni? Biztos menni akart az áruló, azért lett ilyen záradék a szerződésében stb.

Ha jol olvastam, ha nincs regisztralva, nem mehet a valogatottba sem. Lehet ez megvaltoztatja az idilli kepet a fejeben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tudtommal már nyilatkozta, hogy nem akar menni sehova és ki szeretné tölteni a szerződését.R. Carlos írta: Kíváncsi vagyok, hogy ha az Olmo regisztrálása nem jön össze és nem játszhat (a bajnokságban legalábbis, nem vagyok tisztában azzal, hogy a BL-ben játszhat-e), akkor el fog-e menni? Arra is kíváncsi vagyok, hogy ha elmegy, akkor azok után hogy fogják őt köpködni? Biztos menni akart az áruló, azért lett ilyen záradék a szerződésében stb.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ha akkor "cule", miért nem.ingyen van ott és miert van ilyen free agent kitétel a szerződésében? Bezzeg Arda Turan fél évig nem játszott!R. Carlos írta: Hihetetlen egyébként, hogy mindennap képesek a cigánykodást fokozni. Elnézést kérek a jelzőért, nem általánosítani akarok ezzel (abszolút nem vagyok rasszista), csak ez a legjobb a szó rá, ami eszembe jutott róluk és kifejezi a tevékenységüket.
Kíváncsi vagyok, hogy ha az Olmo regisztrálása nem jön össze és nem játszhat (a bajnokságban legalábbis, nem vagyok tisztában azzal, hogy a BL-ben játszhat-e), akkor el fog-e menni? Arra is kíváncsi vagyok, hogy ha elmegy, akkor azok után hogy fogják őt köpködni? Biztos menni akart az áruló, azért lett ilyen záradék a szerződésében stb.
Az is érdekes, hogy ilyen helyzetben is mindenki hibás leginkább a Liga, de utána mi következünk, mert ki akarjuk csinálni őket. Ha Barca drukker lennék, akkor rendkívül szégyellném magam ezért is, meg a klub kiárusításáért is. A szar helyzetben lejjebb kellett volna adni, bármilyen patinás csapat is vagyunk mi, majd onnan felépítkezni.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Hihetetlen egyébként, hogy mindennap képesek a cigánykodást fokozni. Elnézést kérek a jelzőért, nem általánosítani akarok ezzel (abszolút nem vagyok rasszista), csak ez a legjobb a szó rá, ami eszembe jutott róluk és kifejezi a tevékenységüket.
Kíváncsi vagyok, hogy ha az Olmo regisztrálása nem jön össze és nem játszhat (a bajnokságban legalábbis, nem vagyok tisztában azzal, hogy a BL-ben játszhat-e), akkor el fog-e menni? Arra is kíváncsi vagyok, hogy ha elmegy, akkor azok után hogy fogják őt köpködni? Biztos menni akart az áruló, azért lett ilyen záradék a szerződésében stb.
Az is érdekes, hogy ilyen helyzetben is mindenki hibás leginkább a Liga, de utána mi következünk, mert ki akarjuk csinálni őket. Ha Barca drukker lennék, akkor rendkívül szégyellném magam ezért is, meg a klub kiárusításáért is. A szar helyzetben lejjebb kellett volna adni, bármilyen patinás csapat is vagyunk mi, majd onnan felépítkezni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Szerintem tök cuki meg minden hogy a szurkolók veszik meg a játékosokat meg hogy a játékosok fizetnek hogy ott lehessenek de akkor ne említse őket egy lapon velünk senki, egy másodrendű lúzer kiscsapatot a világ legnagyobb focihatalmával...krisz24 írta:ELSiete írta: Breaking: Several La Liga clubs are threatening to take the league to court if Barcelona manage to register Dani Olmo and Pau Victor. They could even decelare the competition void.
— @sport
Lejárt a határidő. Mostanra kb. kétszer is. Tebas a hibás, de hihetetlen, hogy kb mindent megengednek nekik.
Szerintem mindenkinek ki van mar velük a p...sz. Az hogy ők belengetnek Nike vilag legnagyobb bizniszet meg eladjak a nem letezo barca studios, meg egyéb ilyen undorító mocskos ügyeltek miatt. Meg hát ugye pl az atletico is általában még igyis szív miattuk ugyhogy sztem ők még jobban pikkelnek rájuk.
Masik meg nyilván Olmo hozzaallasa is vicces kicsit. Ertem en hogy barca nevelés meg ilyenek, gondolom mindenki külön leapolja most az edzesek utan csak, hogy még ne bontson szerződést, de azert vicces hogy nekik minden jatekos szeretet szolgalatot csinált csak hogy a kis barca klubnak jó legyen.![]()
Na mindegy varom az ujabb kamu üzletről kamu kifizetessel tavaszra beregisztralt Olmot Pau-t es remélem még igazolnak is valakit![]()
szuperliga.
- ___Samy___
En oszinten azt kivanom, hogy kivetelt tegyenek a barcaval es regisztraljak oket. Utana megneznem hogy allna a szajuk azoknak az embereknek, akik megint az osszeeskuvest latjak az egesz sztoriban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
ELSiete írta: Breaking: Several La Liga clubs are threatening to take the league to court if Barcelona manage to register Dani Olmo and Pau Victor. They could even decelare the competition void.
— @sport
Lejárt a határidő. Mostanra kb. kétszer is. Tebas a hibás, de hihetetlen, hogy kb mindent megengednek nekik.
Szerintem mindenkinek ki van mar velük a p...sz. Az hogy ők belengetnek Nike vilag legnagyobb bizniszet meg eladjak a nem letezo barca studios, meg egyéb ilyen undorító mocskos ügyeltek miatt. Meg hát ugye pl az atletico is általában még igyis szív miattuk ugyhogy sztem ők még jobban pikkelnek rájuk.
Masik meg nyilván Olmo hozzaallasa is vicces kicsit. Ertem en hogy barca nevelés meg ilyenek, gondolom mindenki külön leapolja most az edzesek utan csak, hogy még ne bontson szerződést, de azert vicces hogy nekik minden jatekos szeretet szolgalatot csinált csak hogy a kis barca klubnak jó legyen.

Na mindegy varom az ujabb kamu üzletről kamu kifizetessel tavaszra beregisztralt Olmot Pau-t es remélem még igazolnak is valakit

-
Az a baj, hogy a szurkolóik is baromira el vannak tévedve. Néztem, hogy milyen kommentek születtek a fenti hír alatt, kb. az összes arról szól, hogy "Na ez is mutatja, hogy a LaLiga a Barca ellen van."RaúlCF írta: be kell perelni a ligát és mindenkinek minden Barca elleni meccsen megtagadni a pályára lépést. ha rájuk külön szabályok vonatkoznak akkor kenjék a hajukra.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
be kell perelni a ligát és mindenkinek minden Barca elleni meccsen megtagadni a pályára lépést. ha rájuk külön szabályok vonatkoznak akkor kenjék a hajukra.
-
Breaking: Several La Liga clubs are threatening to take the league to court if Barcelona manage to register Dani Olmo and Pau Victor. They could even decelare the competition void.
— @sport
— @sport
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Micsoda ördögi tervRemy írta: nyom egy poke-ot és leborítja a barcát a mélybe.![]()
Jogos a kérdés. Igazából nem azt írtam, de arra gondoltam, hogy az utóbbi időben annyiszor volt már lehetőségünk, hogy visszacumiztassuk a barcát a folyamatos kóstolgatásaik miatt, de sosem süllyedtünk le a szintjükre. Amit a Tico és bilbao csinál az sem teljesen ugyanez, ez igaz.BLevi96 írta:Az a kicsinyes szarság, hogy felszólalnak a szabályok felrugása ellen?bluebike írta:
Atlético-ról, Bilbao-ról írtak korábban, hogy fúrják a Barcát. Én olyan büszke vagyok ilyenkor a vezetőségre, hogy ilyen kicsinyes sz.rságokba nem megy bele.![]()
Nem fogja, ha más nem a szuper liga miatt.Remy írta:Remélem, ha odajutunk, akkor a végén jön Perez és jó Worms-ösen, nyom egy poke-ot és leborítja a barcát a mélybe.bluebike írta: Atlético-ról, Bilbao-ról írtak korábban, hogy fúrják a Barcát. Én olyan büszke vagyok ilyenkor a vezetőségre, hogy ilyen kicsinyes sz.rságokba nem megy bele.![]()
![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Remélem, ha odajutunk, akkor a végén jön Perez és jó Worms-ösen, nyom egy poke-ot és leborítja a barcát a mélybe.bluebike írta:Atlético-ról, Bilbao-ról írtak korábban, hogy fúrják a Barcát. Én olyan büszke vagyok ilyenkor a vezetőségre, hogy ilyen kicsinyes sz.rságokba nem megy bele.Nika91127 írta:
Kik?![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Az a kicsinyes szarság, hogy felszólalnak a szabályok felrugása ellen?bluebike írta:Atlético-ról, Bilbao-ról írtak korábban, hogy fúrják a Barcát. Én olyan büszke vagyok ilyenkor a vezetőségre, hogy ilyen kicsinyes sz.rságokba nem megy bele.Nika91127 írta:
Kik?![]()
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
minden csapatnak figyelnie kell még a másodosztályban is, ugye az is a laligához tartozik nem a spanyol szövetséghez.. mindenki a szabályok szerint működik, mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek de ebben az esetben lenne 1 klub amire külön szabályok vonatkoznak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bocs, lemaradt, javitottam.Nika91127 írta:Kik?Realista24 írta: A katalan Sport szerint ha a Liga enged a Barca nyomasanak es lazit a szabalyokon, akkor a birosaghoz fordulnak es perre mennek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Atlético-ról, Bilbao-ról írtak korábban, hogy fúrják a Barcát. Én olyan büszke vagyok ilyenkor a vezetőségre, hogy ilyen kicsinyes sz.rságokba nem megy bele.Nika91127 írta:Kik?Realista24 írta: A katalan Sport szerint ha a Liga enged a Barca nyomasanak es lazit a szabalyokon, akkor a birosaghoz fordulnak es perre mennek.