Aranylabda - 2013

Archívum

Ki kapja szerinted idén az Aranylabdát?

Cristiano Ronaldo
150
85%
Messi
16
9%
Ribéry
11
6%

Szavazatok száma: 177

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 20:58

Csabi írta:cére a legtöbb fogadóiroda már csak 1.22-1.28-at ad (a bwin fizet a legtöbbet: 1.4). most már talán tényleg lehet reménykedni, hogy ő nyeri meg.
Úgy néz ki , hogy jelenleg az lesz a nyertes akinek több haverja van globálisan

Ilyen hogy 2012 iker casillas? VDB. Ez mi? Vagy volt olyan hogy busquets? Ez mi? vagy aki messire tolta és másik kettőt már nem nevezett meg......nevetséges és olcsó ez az egész. Elrontották. semmit nem ér már.

Vagy a hab a tortán....nem szavaz VDB messire és CR-re,mert vetekednek egymással.....de azért messire már 2x nyomta. Akkor nem volt harc? Most hogy ronaldo a jobb,már nem szavaz....korrekt egy fax.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 14., szombat 14:47

cére a legtöbb fogadóiroda már csak 1.22-1.28-at ad (a bwin fizet a legtöbbet: 1.4). most már talán tényleg lehet reménykedni, hogy ő nyeri meg.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 13., péntek 3:25

Ha mar belinkeltem, akkor atneztem a 2012-es listat es eleg sok furcsasag volt. Elmeletileg arra kene szavazni, hogy szerintuk ki volt az adott evben a 3 legjobban teljesito jatekos. Mindenki maga donti el, hogy mit reszesit elonyben: ki rugott tobb golt, ki nyert tobb kupat, ki volt jobb a fontos meccseken, mennyire huzta a csapatot es a valogatottat. Ez viszonylag szabad kezet ad a szavazoknak. De sokaknal ez is olyan volt mint az eurovizios dalfesztival. Nem a legjobbra szavaznak, hanem azokra az orszagokra, akikkel joba vannak. Itt meg sokaknal latszik hogy nem a szerintuk 3 legjobbra szavaztak, hanem kivalasztottak a legjobbat es beraktak melle 2 toltelek embert, hogy a masik 2 vagy 3 nagy rivalisanak ne adjon szavazatokat. A legviccesebb szamomra a Barbadosi ujsagiro, aki berakta Messit elso helyre es nem irt masodik es harmadik helyezettet :lol: Most vagy ennyire tamogatja az argentint, vagy csak az o neve volt ismeros szamara.. Ertem en hogy Benzema algeriai szarmazasu, de csak ezert berakni elso helyre? Meg sokan Busquets-et meg Pique-t is beraktak masodik meg harmadik helyre. Most komolyan szerintuk ok voltak a vilagon a masodik legjobb jatekosok? Neymart is jo par delamerikai meg afrikai berakta a harmadik helyre, pedig EB ideje alatt koze nem volt a dobogohoz. Del Bosque meg nem tud donteni hogy 2 jatekos kozul melyik volt a legjobb, ezert nem irja be egyiket se. Meg Low is bevalotta, hogy azert nem szavaz, mert nem szeretne senkivel se konfliktust. Most komolyan, milyen hozzaallas ez? X-re meg Y-ra azert kell szavazzak, mert o is olyan nemzetisegu mint en? Nem arra kene szavazzak, aki a legjobb volt? Es Low legalabb bevallotta, de hany meg hany olyan van, akik ugyan igy gondolkoznak, de nem mondanak semmit. Arra meg fogadni mernek, hogy a szavazok fele, de minimum egyharmada nem is latta rendszeresen jatszani ezeket a jatekosokat, rossz esetben statisztika alapjan, meg rosszabb esetben meg csak nevek alapjan szavaz.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 13., péntek 2:18

h3x0r írta:Itt vannak az elozo 3 ev osszes szavazata, lehet benne keresni erdekessegeket :D

2012
2011
2010

Azért Casillas-tól nem volt szép Ramost rakni az első helyre 2012-ben... :sly:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 13., péntek 1:23

Itt vannak az elozo 3 ev osszes szavazata, lehet benne keresni erdekessegeket :D

2012
2011
2010

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 10., kedd 15:36

nah engem ez pont nem érdekel :D
ha elmegy akkor ott lesz, vagy megnyeri, vagy nem...kb semmit nem számít
ha nem megy el...akkor jár a pacsi :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 10., kedd 14:02

Azt ugye senki sem hiszi el,hogy ha nem megy el fifáék odaadják neki a bogyót...az túl égő lenne,szépen odaadnák Messinek vagy Riberynek.Ha Cé ott lesz a Gálán akkor mindenki megnyugodhat,mert ő nyerte.Bár szerintem az lenne a legepicebb ha elmenne,átvenné a díjat és azzal a lendülettel átnyújtaná messinek és elmondaná,hogy neki semmi szüksége erre a bohóc díjra...enélkül is legenda lesz,ahogy már most is az.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 10., kedd 13:43

nem értem mit kell ezt túlagyalni.

ha ott lesz akkor ott lesz, ha nem nem. el lesz fogadva mindkettő, felnőtt ember.
nem kell ezt túlkombinálni, főleg nem úgy, h kivel szemben tiszteletlenség.. hagyjuk már az ilyen belemagyarázásokat.
Legutóbb ugye azt mondta, hogy vagy Madeirán lesz, vagy Madridban, vagy a gálán. Szerintem ott lesz, tudja ő, hogy ott kell lennie.
+1
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 10., kedd 13:42

a fogadóirodákban egyébként megint csökkennek cére a szorzók. amikor az agencia bejelentette, hogy messi nyert, akkor messinek 10-ről 2,2 körülire csökkent, roncié meg 1.3-ról ment fel 1.6-ra.

most ronci 1.44 körül áll, messi meg 2.9 körül.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 10., kedd 13:41

honnan veszitek ,hogy nem fog elmenni az átadóra ?
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 10., kedd 13:31

Legutóbb ugye azt mondta, hogy vagy Madeirán lesz, vagy Madridban, vagy a gálán. Szerintem ott lesz, tudja ő, hogy ott kell lennie.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 10., kedd 13:28

matador írta:Szerintem is csak akkor fogadható el, hogy nem megy el, ha megnyeri. Akkor viszont big win.
az meg borzasztó nagy blama és tiszteletlenség a fifával mint szervezettel, a france footballal, az összes szavazóval és a korábbi győztesekkel szemben.
egyszerűen fasz volt a média, hogy ilyen körülmények közé sodorta (mert sztem nem ő nyilatkozta, hogy meggondolja, hogy elmenjen-e vagy se), mint ahogy akkor se kellett volna gesztikulálni meg mutogatni a vip-páholy felé, mielőtt megkapta a nagy pénzt az új szerződéssel. merhogy ő boldogtalan és szomorú :-( hüphüp. :/
Kép
Kép
Kép

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2013. december 10., kedd 13:22

Szerintem is csak akkor fogadható el, hogy nem megy el, ha megnyeri. Akkor viszont big win.
Sportfilozófia: Roger Federer

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 10., kedd 13:18

De honnan tudja elore hogy megnyerte vagy nem? Az nem ott derul ki? :hmmm:
Nem. Előtte már van fotózás, interjú, stb.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. december 10., kedd 13:11

hehe írta:ha nem megy el arra a nyamvadt ünnepségre, akkor legyen ember bazmeg és akkor se menjen el, ha megnyeri a bogyót.
De honnan tudja elore hogy megnyerte vagy nem? Az nem ott derul ki? :hmmm:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 10., kedd 13:02

ha nem megy el arra a nyamvadt ünnepségre, akkor legyen ember bazmeg és akkor se menjen el, ha megnyeri a bogyót.

mert így, mint egy sértődött kisköcsög, annyit lát a 6 milliárd ember 90%-a, hogy brühühü nem egyek el a díjátadóra, mert már megint nem én nyertem, sok csúnya gonosz bácsi meg rajtam fog nevetni brühühü
Kép
Kép
Kép

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 10., kedd 12:47

kiserik írta:Mexes vs Anderlecht (nem egy barátságos meccsen, igaz kicsit közelebbről)
Hát számomra érthetetlen, hogy ez a gól miért nincs a top 3-ba, sokkal inkább mint a szerbé vagy Neymaré. Amellett, hogy ez egy tét meccsen is történt, ami elméletileg fő szempont is volt kezdetekben.
Szerintem ez a legszebb, szép átvétel mellel, majd tökéletes kivitelezés a kapus csak nézni tudja, oda megy ahova kell, bár igaz, hogy Ibráé messzebb van, de Hart hathatós segítsége is kellett a gólhoz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 10., kedd 12:44

Ha elmenne, azzal is egy újabb meccset nyerne meg ebben a játszmában. Így is bőven nyerésre áll, ezzel és egy jól odarakott nyilatkozattal végső győzelmet arathatna. Szerintem ott kéne lennie.

Bár megvan annak is a varázsa, hogy nem megy el, annak ellenére sem, hogy ő nyeri.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 10., kedd 12:21

mert így illik.
legnagyobb hülyeség. :lol: :lol:
a történtek után mindenképp.
de valaki ilyenkor tudja bizonyítani, hogy mekkora ember, ha ennek ellenére elmegy.
a nagy faszt.
bizonyította ő már annyiszor, h ezt neki már nem kell. pláne nem egy ilyen ember előtt, mint blatter.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 10., kedd 11:33

hehe írta:
Ha nem ő kapja mégis minek menjen oda?
mert így illik.
Blatter performansza után szerintem már ez az illik szöveg nagyon vékony. A távollétével eléggé figyelemreméltóan tudna tűntetni CR, amugy is pont erről beszélünk már régóta, hogy mindig mi legyünk a jó fiúk ugye, aztán meg isszuk a levét..

Vissza: