Gondolom Laporta nem véletlenül volt arabéknál.Realista24 írta: Micsoda meglepetes![]()

Laportnák van akkora hatalma a Barcánál, hogy ha el akarja adni a klubbot arabéknak akkor ő megteheti a döntést?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 3., péntek 15:55
Gondolom Laporta nem véletlenül volt arabéknál.Realista24 írta: Micsoda meglepetes![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 3., péntek 15:54
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 3., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. január 3., péntek 15:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 3., péntek 14:54
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. január 3., péntek 14:46
Most akkor jelentett bármit ez dec 31.-es határidő? Vagy ha igen, akkor támad a Bilbao és az Atletico?Pad'em írta: CONFIRMED: Barcelona have received ALL the money from the sale of the VIP seats!
Dani Olmo and Pau Victor can now be REGISTERED and Barça are now set to RETURN to the 1/1 FFP rule TODAY!
La Liga are currently analysing the final documents and deciding on whether Barcelona are able to register Olmo and Victor.
@mundodeportivo
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 14:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 3., péntek 14:42
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 3., péntek 11:29
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 3., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 3., péntek 11:10
Nekem is pont ez jutott eszembe, semmi elonye nem szarmazna abbol, ha elkezdene beszologatni Laportaeknak, maximum mi itt nevetnenk egy jot. Foleg, ha vegul sikerul regisztralni.Realista24 írta:Mi mast mondana, ameddig nem hivatalos hogy offon van.Anthony írta:
Tudtommal már nyilatkozta, hogy nem akar menni sehova és ki szeretné tölteni a szerződését.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 9:08
Mi mast mondana, ameddig nem hivatalos hogy offon van.Anthony írta:Tudtommal már nyilatkozta, hogy nem akar menni sehova és ki szeretné tölteni a szerződését.R. Carlos írta: Kíváncsi vagyok, hogy ha az Olmo regisztrálása nem jön össze és nem játszhat (a bajnokságban legalábbis, nem vagyok tisztában azzal, hogy a BL-ben játszhat-e), akkor el fog-e menni? Arra is kíváncsi vagyok, hogy ha elmegy, akkor azok után hogy fogják őt köpködni? Biztos menni akart az áruló, azért lett ilyen záradék a szerződésében stb.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. január 3., péntek 9:00
Tudtommal már nyilatkozta, hogy nem akar menni sehova és ki szeretné tölteni a szerződését.R. Carlos írta: Kíváncsi vagyok, hogy ha az Olmo regisztrálása nem jön össze és nem játszhat (a bajnokságban legalábbis, nem vagyok tisztában azzal, hogy a BL-ben játszhat-e), akkor el fog-e menni? Arra is kíváncsi vagyok, hogy ha elmegy, akkor azok után hogy fogják őt köpködni? Biztos menni akart az áruló, azért lett ilyen záradék a szerződésében stb.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 3., péntek 8:21
Ha akkor "cule", miért nem.ingyen van ott és miert van ilyen free agent kitétel a szerződésében? Bezzeg Arda Turan fél évig nem játszott!R. Carlos írta: Hihetetlen egyébként, hogy mindennap képesek a cigánykodást fokozni. Elnézést kérek a jelzőért, nem általánosítani akarok ezzel (abszolút nem vagyok rasszista), csak ez a legjobb a szó rá, ami eszembe jutott róluk és kifejezi a tevékenységüket.
Kíváncsi vagyok, hogy ha az Olmo regisztrálása nem jön össze és nem játszhat (a bajnokságban legalábbis, nem vagyok tisztában azzal, hogy a BL-ben játszhat-e), akkor el fog-e menni? Arra is kíváncsi vagyok, hogy ha elmegy, akkor azok után hogy fogják őt köpködni? Biztos menni akart az áruló, azért lett ilyen záradék a szerződésében stb.
Az is érdekes, hogy ilyen helyzetben is mindenki hibás leginkább a Liga, de utána mi következünk, mert ki akarjuk csinálni őket. Ha Barca drukker lennék, akkor rendkívül szégyellném magam ezért is, meg a klub kiárusításáért is. A szar helyzetben lejjebb kellett volna adni, bármilyen patinás csapat is vagyunk mi, majd onnan felépítkezni.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 3., péntek 8:00
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 2., csütörtök 23:40
Szerintem tök cuki meg minden hogy a szurkolók veszik meg a játékosokat meg hogy a játékosok fizetnek hogy ott lehessenek de akkor ne említse őket egy lapon velünk senki, egy másodrendű lúzer kiscsapatot a világ legnagyobb focihatalmával...krisz24 írta:ELSiete írta: Breaking: Several La Liga clubs are threatening to take the league to court if Barcelona manage to register Dani Olmo and Pau Victor. They could even decelare the competition void.
— @sport
Lejárt a határidő. Mostanra kb. kétszer is. Tebas a hibás, de hihetetlen, hogy kb mindent megengednek nekik.
Szerintem mindenkinek ki van mar velük a p...sz. Az hogy ők belengetnek Nike vilag legnagyobb bizniszet meg eladjak a nem letezo barca studios, meg egyéb ilyen undorító mocskos ügyeltek miatt. Meg hát ugye pl az atletico is általában még igyis szív miattuk ugyhogy sztem ők még jobban pikkelnek rájuk.
Masik meg nyilván Olmo hozzaallasa is vicces kicsit. Ertem en hogy barca nevelés meg ilyenek, gondolom mindenki külön leapolja most az edzesek utan csak, hogy még ne bontson szerződést, de azert vicces hogy nekik minden jatekos szeretet szolgalatot csinált csak hogy a kis barca klubnak jó legyen.![]()
Na mindegy varom az ujabb kamu üzletről kamu kifizetessel tavaszra beregisztralt Olmot Pau-t es remélem még igazolnak is valakit![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 2., csütörtök 22:42
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. január 2., csütörtök 22:34
ELSiete írta: Breaking: Several La Liga clubs are threatening to take the league to court if Barcelona manage to register Dani Olmo and Pau Victor. They could even decelare the competition void.
— @sport
Lejárt a határidő. Mostanra kb. kétszer is. Tebas a hibás, de hihetetlen, hogy kb mindent megengednek nekik.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 2., csütörtök 22:29
Az a baj, hogy a szurkolóik is baromira el vannak tévedve. Néztem, hogy milyen kommentek születtek a fenti hír alatt, kb. az összes arról szól, hogy "Na ez is mutatja, hogy a LaLiga a Barca ellen van."RaúlCF írta: be kell perelni a ligát és mindenkinek minden Barca elleni meccsen megtagadni a pályára lépést. ha rájuk külön szabályok vonatkoznak akkor kenjék a hajukra.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem