Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Bad Boys akarmennyi...hat ez is szekunder szegyenerzet kategoria.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most jutottam el az alien romulushoz.
sikerült egy félfeminista/woke gyerek/tinimesefilmet csinálni belőle, grat hozzá.
egyszerűen gagyi, sokkal sötétebb, komolyabb, keményebb irányt vártam volna az első 2 rész után....
4/10
sikerült egy félfeminista/woke gyerek/tinimesefilmet csinálni belőle, grat hozzá.
egyszerűen gagyi, sokkal sötétebb, komolyabb, keményebb irányt vártam volna az első 2 rész után....
4/10
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te sose változol meg basszameg.nmate írta: HP filmek valóban jók, de igen, könyv menjen először minden gyereknek aki teheti.
Lotr filmeket egyszer szenvedtem végig, többször nem, köszi![]()
Karácsonykor nyilván ezeket daráltam én is, HP fullos felnövéstörténet, pláne hogy korban a legtöbben azért stimmelünk a szériával, na de a LotR, hát az az art direction, csatajelenetek, zene, cgi, elképesztően megelőzte a korát. Hobbit mekkora szar ahhoz képest a több fps-es játékdemo kinézetével együtt.
Nem illik.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mot***cking snakes, on this mot***cking plane. Zseni.
Nemrég néztem újra én is.
Nemrég néztem újra én is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
AZ ERŐSZAK UTCÁI: Precíz, technikailag szinte tökéletes, fényképezés szempontjából csúcs (azok az éjszakai képek) neo-noir heist-mozi Mann-tól. Érzésre pedig mintha a Szemtől szemben nagyapja lenne ez a film.
Bár a történetvezetésbe bele lehetne kötni, némileg túl nyers és kevésbé kiforrott, mint a későbbi Mann-filmek, James Caan, valamint az extrém jól megrendezett rablós jelenetek, igencsak felpontozzák a végeredményt. A Tangerine Dream aláfestőzenéi pedig a hangulatot is megadják az egészhez. Jó cucc!
KÍGYÓK A FEDÉLZETEN: Die Hard ripoffokat kerestem... ez is szembe jött... állatos B-trash, pont mint az Anakonda és társaik. Bár a szórakoztatóbb fajtából... Tipikus idegesítő, sztereotip karaktereket vonultat fel, az élükön pedig a mindig cool Samuel L. Jackson.
Itt van még: Kenan Thompson, Elsa Pataky, David Koechner, Taylor Kitsch, Bobby Cannavale is...
Ki szereti a narancs szódát??? Aki érti, érti...
Bár a történetvezetésbe bele lehetne kötni, némileg túl nyers és kevésbé kiforrott, mint a későbbi Mann-filmek, James Caan, valamint az extrém jól megrendezett rablós jelenetek, igencsak felpontozzák a végeredményt. A Tangerine Dream aláfestőzenéi pedig a hangulatot is megadják az egészhez. Jó cucc!
KÍGYÓK A FEDÉLZETEN: Die Hard ripoffokat kerestem... ez is szembe jött... állatos B-trash, pont mint az Anakonda és társaik. Bár a szórakoztatóbb fajtából... Tipikus idegesítő, sztereotip karaktereket vonultat fel, az élükön pedig a mindig cool Samuel L. Jackson.
Itt van még: Kenan Thompson, Elsa Pataky, David Koechner, Taylor Kitsch, Bobby Cannavale is...
Ki szereti a narancs szódát??? Aki érti, érti...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Na, ezt is megnéztem, megkönnyeztem a végét. Nincs bajom az életemmel, a magam módján különlegesnek tartom magam, de amit ezek a kölykök átéltek, hogy egy ekkora projektbe bekerülhettek, ez valami.... Csodálatos élmény lehet. Ezt már senki nem veszi el tőlük, gyakorlatilag 9-10 évesen bebiztosították az egész életüket. Nem tudom, hogy ezt gyerek fejjel hogyan lehet feldolgozni, ennek a hátterére nem tértek ki, de örülök, hogy nem rogytak meg és köztünk vannak. És hát igen, mindhárman olyanok, mint a karaktereik... Dan egy vezetőbb, élénkebb típus, Rupert a csendes, lelkis, vicces srác és hát Emma Watson maga Hermione Granger, okos, erőteljes, sugárzó de mégis szelíd.nzooli93 írta: Jah, Hp témára visszatérve, érdemes néha megnézni a 2-3(?) éves találkozói dokufilmet is ,mikor a legfőbb színészek összetalálkoznak a forgatás helyszínén, és sok akkori forgatási videót is benyomnak, meg hogy milyen őrület volt,mikor jöttek a hírek, hogy készül az első film, vágtak be casting videókat is a 3 főszereplőről. Meg leülnek a színészek nosztalgiázni egymással. 3 főszereplő kb sírva beszélgetnek. Nagyon hidegrázós az is. Főleg mikor a Robbie Coltrane mondja benne, hogy ő már nem lesz itt 50 év múlva, de Hagrid igen![]()
Robbie Coltrane és Helena Bohem Carter azért többször megragadta a film lényegét és erejét. Annyira sajnalom, hogy sok színész már nem élhette meg a viszontlátást.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- h3x0r
Red One
Nem voltak nagy elvarasaim, de kellemesen csalodtam. Egy jo hangulatu karacsonyi akcio-vigjatek. Nem volt tultolva se a poenkodas, se Rock. Baratokkal neztem, egyikuk fia 9 eves, neki nagyon bejott. Nem valtja meg a vilagot, de egy esti filmezesnek teljesen megfelel.
Nem voltak nagy elvarasaim, de kellemesen csalodtam. Egy jo hangulatu karacsonyi akcio-vigjatek. Nem volt tultolva se a poenkodas, se Rock. Baratokkal neztem, egyikuk fia 9 eves, neki nagyon bejott. Nem valtja meg a vilagot, de egy esti filmezesnek teljesen megfelel.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
HP filmek valóban jók, de igen, könyv menjen először minden gyereknek aki teheti.
Lotr filmeket egyszer szenvedtem végig, többször nem, köszi
Lotr filmeket egyszer szenvedtem végig, többször nem, köszi
En kb 10 eve neztem meg majdnem mindegyik HP-t es hatalmas hibanak tartom a mai napig, azota nem tudom olvasni a konyvet, amit azelott evente vegigporgettem mindet. Plane annak a palacsintafeju debilnek a fejet utalom aki Ront jatszotta. Nagyon jol meg vannak csinal a a filmek es vannak nagyon on the spot karakterek, mint pl Piton, de tolem nagyobb elmenyt vett el, mint amit adni tudott. A foszereplokon kivul azert mar talan kezdi kicsit torolni az agyam amennyire lehet. Kivancsian varom, a gyerekek hogy fognak reagalni, fog-e nekik tetszeni a konyv, biztosan beprobalom naluk, es igyekszem tavol tartani oket a filmektol amig lehet. Megoli a varazst sajnos.
-
ELSiete
Igen, az lesz a következő amit megnézek és azt a napokban tervezem, amíg friss az élmény.nzooli93 írta: Jah, Hp témára visszatérve, érdemes néha megnézni a 2-3(?) éves találkozói dokufilmet is ,mikor a legfőbb színészek összetalálkoznak a forgatás helyszínén, és sok akkori forgatási videót is benyomnak, meg hogy milyen őrület volt,mikor jöttek a hírek, hogy készül az első film, vágtak be casting videókat is a 3 főszereplőről. Meg leülnek a színészek nosztalgiázni egymással. 3 főszereplő kb sírva beszélgetnek. Nagyon hidegrázós az is. Főleg mikor a Robbie Coltrane mondja benne, hogy ő már nem lesz itt 50 év múlva, de Hagrid igen![]()
- nzooli93
Jah, Hp témára visszatérve, érdemes néha megnézni a 2-3(?) éves találkozói dokufilmet is ,mikor a legfőbb színészek összetalálkoznak a forgatás helyszínén, és sok akkori forgatási videót is benyomnak, meg hogy milyen őrület volt,mikor jöttek a hírek, hogy készül az első film, vágtak be casting videókat is a 3 főszereplőről. Meg leülnek a színészek nosztalgiázni egymással. 3 főszereplő kb sírva beszélgetnek. Nagyon hidegrázós az is. Főleg mikor a Robbie Coltrane mondja benne, hogy ő már nem lesz itt 50 év múlva, de Hagrid igen
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nálam is alap, és én is irigykedemELSiete írta:LOTR lesz a következő franchise amit most a listámra vettem. Tudom ciki, abból csak az első részt láttam még. Az amúgy tetszett is, de valahogy aztán nem mentem el a folytatásokra, ott a könyveket sem forgattam.soadroli írta: Én minden évben nyomok egy HP (és LOTR) maratont. Kedvencem a 3., az 5-6. pedig a leggyengébb, de összességében imádom én is![]()
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
LOTR most ment folyamat a TV-be, igaz csak az első 2 részELSiete írta:LOTR lesz a következő franchise amit most a listámra vettem. Tudom ciki, abból csak az első részt láttam még. Az amúgy tetszett is, de valahogy aztán nem mentem el a folytatásokra, ott a könyveket sem forgattam.soadroli írta: Én minden évben nyomok egy HP (és LOTR) maratont. Kedvencem a 3., az 5-6. pedig a leggyengébb, de összességében imádom én is![]()
És mind a 3 Hobbitot is leadták.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kötelező minden évben. Ajánlom az extended editiont. Mai napig nr1. Nem tudnak és nem is akarnak jobbat gyártani. Teljesen egyedi lett. A bts extrák is elképesztőek. Az embernek könnybe lábad a szeme mert olyan mintha az életének egy része véget érne amikor befejezték a forgatást.ELSiete írta: LOTR lesz a következő franchise amit most a listámra vettem. Tudom ciki, abból csak az első részt láttam még. Az amúgy tetszett is, de valahogy aztán nem mentem el a folytatásokra, ott a könyveket sem forgattam.
-
ELSiete
Köszi, még jobban felcsigáztál, jövök majd beszámolóval!soadroli írta:fu de irigyellek, életed egyik legnagyobb filmélménye leszELSiete írta: LOTR lesz a következő franchise amit most a listámra vettem. Tudom ciki, abból csak az első részt láttam még. Az amúgy tetszett is, de valahogy aztán nem mentem el a folytatásokra, ott a könyveket sem forgattam.![]()
egy hangyafasznyival jobban szeretem mint a hp-t, ha választani kéne.
- nzooli93
Gyűrűk ura trilógia az instant libabőr végig , minden egyes évben
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
fu de irigyellek, életed egyik legnagyobb filmélménye leszELSiete írta: LOTR lesz a következő franchise amit most a listámra vettem. Tudom ciki, abból csak az első részt láttam még. Az amúgy tetszett is, de valahogy aztán nem mentem el a folytatásokra, ott a könyveket sem forgattam.
egy hangyafasznyival jobban szeretem mint a hp-t, ha választani kéne.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nagyjából igen de a könyvekben annyi anyag van ami szépen felépíti a világot, hogy azt nem lehet 90-120 percbe beletenni ezért is lettek elég egyszerűek a későbbi filmek. Egy könyvből egy 10 részes sorozat is hagyna ki dolgokat. Átlagosan 800-1000 oldalas könyvek amikben nagyon sok a dialógus ami egyszerűen nem működik a filmvásznon mert unalmas lenne. Ennek ellenére is egy relatíve élvezhető, könyvismeret nélkül is megemészthető izgalmas franchise amit elég nehéz összehozni. Szerintem a filmek megállják a helyüket mégha nem is LotR trilogy szint de az elmúlt 25 évben mindenképp felső polcos alkotás a sok szemét között.nzooli93 írta: Filmként az elso 4 rész ami forgatókönyvileg,meg rendezés ugyileg is nagyon jo. Aztan az utolsó 4 filmet mar egy rendezo vitte,akivel eleg felemas lett a végeredmény. Befejezésen javitott,hogy ketté szedték,meg a karakterek/szineszek miatt működött a dráma is, de az 5-6 filmugyileg azért eleg közepes lett, mégha voltak jo pillanatai is. Azokban tobb volt sokkal.
Aztan ez a rendező barmolta szet a legendas allatokat is,pedig abban is mennyi potencial volt...
ps: Prisoner of Azkaban-nak a hangulatát elképesztő mennyire eltalálták. A zenék a színek, a havas falu. Látványban az lett a legjobb.
ps2: csak ajánlani tudom az angol hangoskönyvet Jim Dale mesélésével. Fantasztikusan csinál minden karaktert. Minden évben letolom.