Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 2., csütörtök 22:55

nzooli93 írta: Angoloknak csak a szigeten van igazi foci, a többi az mind szar. :kalapos:
Egyszerűen nem bírják megemészteni, hogy ha a csapat (egyik) legjobb angolja önként akarja ott hagyni őket,hogy külföldre menjen.
Szerintem vegyék dicséretnek ha le akarnak igazolni egy angolt külföldre :lol: :lol:
Én nemzettöl függetlenül büszke lennék ha Realba, Bayernbe játszana egy játékosunk, mert elért a legmagasabb szintre.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 2., csütörtök 22:50

Minek nekunk ez a barcas kisgyerek? Szerintem egy dekat nem leszunk vele elorebb, foleg vedekezesben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 2., csütörtök 22:49

Angoloknak csak a szigeten van igazi foci, a többi az mind szar. :kalapos:
Egyszerűen nem bírják megemészteni, hogy ha a csapat (egyik) legjobb angolja önként akarja ott hagyni őket,hogy külföldre menjen.

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 2., csütörtök 22:48

RaúlCF írta: Eddig még nem mondott semmit de majd a Pool szurkolók elintézik, hogy jöjjön. Ami epét köpnek napok óta az elképesztő. Áruló, tulajdonképpen szar is, vissza se jöjjön, hogy mer elmenni másik klubba. Mindennek elhordják miközben semmi nem történt. A Real is mekkora hulladék az összes szurkolójukkal mert le akarják igazolni. Ők a legjobbak hát most is, hogy elvertek. Nem is előrelépés a Real. Én csak nézem és nem értem, hogy lehetnek ennyire amőbák.
Sose fogom érteni ezt a szurkolói hozzá állást, nem a tulajdonuk, szerződése van(mint minden munkásnak) és attól hogy ott nevelkedett nem kell ott maradnia örökre.
Mikor tőlünk távozott CR, Varane, Casemiro nekik is sikereket és minden jót kívántam.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 2., csütörtök 22:35

Eddig még nem mondott semmit de majd a Pool szurkolók elintézik, hogy jöjjön. Ami epét köpnek napok óta az elképesztő. Áruló, tulajdonképpen szar is, vissza se jöjjön, hogy mer elmenni másik klubba. Mindennek elhordják miközben semmi nem történt. A Real is mekkora hulladék az összes szurkolójukkal mert le akarják igazolni. Ők a legjobbak hát most is, hogy elvertek. Nem is előrelépés a Real. Én csak nézem és nem értem, hogy lehetnek ennyire amőbák.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 2., csütörtök 22:07

Real Madrid were confident enough to call Liverpool because they know that Trent Alexander-Arnold wants them. @MarioCortegana

BREAKING: Real Madrid are now READY to pay €25m for Trent Alexander-Arnold THIS month. @marca

Azt írják Carlo is Januárban akarja őt és szorgalmazza a leigazolását.
Nem látom amúgy, hogy miért maradna ott Trent. Értem, hogy gyerekkori klubja, ott nevelkedett, de évek óta elvannak maradva a Citytol. Idén persze fordult a kocka, van egy jó edzőjük, aki életet lehelt a keretbe, a City is kipukkadni látszik, bár ha nem büntetik meg őket, akkor jövőre szerintem visszakerülnek a trónra. A BL pedig továbbra is lutri, azt mondani, hogy ők a legesélyesebbek, badarság. Van Dijk és Salah is kifutoban, nálunk évekig megvan a kezdő 11 magja, a nagy haverja Jude is itt játszik, meghát a Real Madrid az Real Madrid, itt azért baromi nagy nevekkel focizhat kedvére. A jelek szerint a fizu is jobb lenne, szóval hülyeség lenne a biztos kényelemben maradni, de ő tudja. Én nem rajongok érte, de valaki kell, aki tud szabadot lőni és Carvajalt pótolja. Az sem rossz, ha kpn bevethető.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 2., csütörtök 21:38

BLevi96 írta:
Realista24 írta:

Azt írják minimum három éves szerződést akar, plusz kapitányi szalagot az angoloktól.
Ezek elég egyszerű feltételek, mondjuk így kikövetelni a kapitányi rangot nem a legtiszteletteljesebb. Nálunk minimum 5éves szerződést kapna, a Pool mennyit akart adni ha ezt külön kiszögezte?
Ez szamomra is gaz. Amugy sem tartozik a kedvenceim koze, hiaba ismerem el, hogy a rugotechnikaja top3. Vegul, ha jon, nagyon le kell engem nyugoznie, hogy oruljek a transfernek. Persze, ki vagyok en, hogy nekem keljen megfelelnie.

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 2., csütörtök 21:21

Realista24 írta:
Realista24 írta: Azt irja Fabio Gatto, hogy Trentnek 2030-ig szolo szerzodest kinal a Real, nagyjabol dupla fizetessel a mostanihoz kepest.
A Pool pedig ajanlatot fog tenni a vedonek a napokban/hetekben.
Azt írják minimum három éves szerződést akar, plusz kapitányi szalagot az angoloktól.
Ezek elég egyszerű feltételek, mondjuk így kikövetelni a kapitányi rangot nem a legtiszteletteljesebb. Nálunk minimum 5éves szerződést kapna, a Pool mennyit akart adni ha ezt külön kiszögezte?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 2., csütörtök 21:06

Realista24 írta: Azt irja Fabio Gatto, hogy Trentnek 2030-ig szolo szerzodest kinal a Real, nagyjabol dupla fizetessel a mostanihoz kepest.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 2., csütörtök 17:56

Carlo Ancelotti is aware that Ferland Mendy is going through a difficult period and wants to get him back to his best.
Those within the team agree that he must take a step forward.
@relevo
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 2., csütörtök 16:51

Azt irja Fabio Gatto, hogy Trentnek 2030-ig szolo szerzodest kinal a Real, nagyjabol dupla fizetessel a mostanihoz kepest.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 2., csütörtök 16:21

_Bushido_ írta: Thibaut Courtois on the calendar: “The other day I was laughing with Fede Valverde”.
“I said: Your next HOLIDAYS will be in 2027. You know how mad that sounds!”.

Sebaj, majd oda is kitalál valamit a fifa, uefa....
Azert na, tulzasba sem kene esni a jatekosoknak sem.

A teli szunetben kb mindegyik valami extra helyrol posztol, USA, Maldiv, Dubai, stb...nyaron is lesz piheno. Ertem en, hogy 3 honapot akarnanak lazsalni...de szamomra akkor is nevetseges, hogy euro milliokat kereso jatekosok, akiknek minimum annyi szabadsaguk van, mint egy atlagembernek sirnak emiatt.

Minden masra ott az edzoi stab es a vezetoseg, hogy menedzselje a 25 fos keretet a szezon soran, azon az 50-70 meccsen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 2., csütörtök 16:00

_Bushido_ írta: Thibaut Courtois on the calendar: “The other day I was laughing with Fede Valverde”.

Röhöghetnek de nekik kene felszolalni.
Ha a jatekosok nem lepnek palyara akkor nincs show.

Hiaba magyaraz perez vagy par edzo.
Semmit nem er.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 2., csütörtök 15:56

Thibaut Courtois on the calendar: “The other day I was laughing with Fede Valverde”.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 2., csütörtök 10:41

Alapvetően semmi gond azzal ha maradni szeretne még és mi adunk +1 évet. Megfelelően kell használni. Amihez viszont ragaszkodnék, hogy a válogatott meccseket már elengedje. A kettő egyben nem működik már. Nem kell utazgatni feleslegesen, van elég repkedés már klub szinten is a különféle pénz gyártó kupák miatt.
Más részről viszont ez az egész függ nagyban attól, hogy kik alkotják a keretet jövőre. Ceba ha marad, itt lesz Arda is, Fede, Cama, Tchoua, esetleg kipróbáljuk Paz-t, könnyen sok lehet ez már. A sorból meg Ceba az egyetlen aki azon a poszton játszik ami nekünk onnan hiányzik és szorult bele a kreatív, de melós fociból is, én Őt semmi esetre sem engedném el.

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. január 1., szerda 23:33

Nézegettem ezt a listát kíváncsiságból...

Gazdag Dani érték 9 millió
Dybala 8 millió

Hmm... :coffee:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 1., szerda 22:02

_Bushido_ írta:
Real Madrid have told Luka Modrić he will get to decide his own future. If Modrić wants to renew the contract for another year, the club will grant his wish. If he decides to leave or retire at the end of the season, Real Madrid will prepare a big farewell ceremony for him [Diario AS].
Szép volt, jo volt, de el kéne engedni.
Míg van, addig nem lesz végleges középpálya reformáció. Bár valószínű nagyban függ a sorsa Carlótól, h marad e.
Oda van írva abban amit idézel hogy mitől függ a sorsa :coffee:

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 1., szerda 21:42

Real Madrid have told Luka Modrić he will get to decide his own future. If Modrić wants to renew the contract for another year, the club will grant his wish. If he decides to leave or retire at the end of the season, Real Madrid will prepare a big farewell ceremony for him [Diario AS].
Szép volt, jo volt, de el kéne engedni.
Míg van, addig nem lesz végleges középpálya reformáció. Bár valószínű nagyban függ a sorsa Carlótól, h marad e.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 1., szerda 20:49

Pad'em írta: 2027-ig hosszabbított, Ancelotti nyilatkozta.
1 pillanatra nem gondoltam, h rosszul tudod :sziv:
(Amúgy mikor?)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 1., szerda 20:46

Akkor meg elsők között kell eladni, bárhová... :lol:

Vissza: