ELSiete írta: Breaking: Several La Liga clubs are threatening to take the league to court if Barcelona manage to register Dani Olmo and Pau Victor. They could even decelare the competition void.
— @sport
Lejárt a határidő. Mostanra kb. kétszer is. Tebas a hibás, de hihetetlen, hogy kb mindent megengednek nekik.
Szerintem mindenkinek ki van mar velük a p...sz. Az hogy ők belengetnek Nike vilag legnagyobb bizniszet meg eladjak a nem letezo barca studios, meg egyéb ilyen undorító mocskos ügyeltek miatt. Meg hát ugye pl az atletico is általában még igyis szív miattuk ugyhogy sztem ők még jobban pikkelnek rájuk.
Masik meg nyilván Olmo hozzaallasa is vicces kicsit. Ertem en hogy barca nevelés meg ilyenek, gondolom mindenki külön leapolja most az edzesek utan csak, hogy még ne bontson szerződést, de azert vicces hogy nekik minden jatekos szeretet szolgalatot csinált csak hogy a kis barca klubnak jó legyen.

Na mindegy varom az ujabb kamu üzletről kamu kifizetessel tavaszra beregisztralt Olmot Pau-t es remélem még igazolnak is valakit