Az egy szem Lucasnal nem lesz jobb?___Samy___ írta: Minek nekunk ez a barcas kisgyerek? Szerintem egy dekat nem leszunk vele elorebb, foleg vedekezesben.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 3., péntek 0:16
Az egy szem Lucasnal nem lesz jobb?___Samy___ írta: Minek nekunk ez a barcas kisgyerek? Szerintem egy dekat nem leszunk vele elorebb, foleg vedekezesben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 2., csütörtök 23:45
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 2., csütörtök 23:30
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 2., csütörtök 23:08
Ott elvileg már megegyezett szóba Perezzel, végül még is hosszabbitott rekord összegért, kihasznalva a Realt hogy felnyomja az összeget. Aztán mikor bejelentették a hosszabbítást a stadionba, a közönség "Puta Madrid" skandálás közbe csak vigyorgott.kettonull írta: Ez minden csapat szurkolóinál gyakori. Itt még Mbappe is el volt hordva minden rossznak, mert nem igazolt ide, hosszabított a Psg-vel.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 2., csütörtök 23:04
Ez eléggé más szitu. Nem nagyon emlékszem, hogy bárki is szidva lett volna mert elment. Kb mindig az vplt ha menni akar menjen.kettonull írta: Ez minden csapat szurkolóinál gyakori. Itt még Mbappe is el volt hordva minden rossznak, mert nem igazolt ide, hosszabított a Psg-vel.
HozzászólásSzerző: kettonull » 2025. január 2., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 2., csütörtök 22:55
Szerintem vegyék dicséretnek ha le akarnak igazolni egy angolt külföldrenzooli93 írta: Angoloknak csak a szigeten van igazi foci, a többi az mind szar.![]()
Egyszerűen nem bírják megemészteni, hogy ha a csapat (egyik) legjobb angolja önként akarja ott hagyni őket,hogy külföldre menjen.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 2., csütörtök 22:50
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 2., csütörtök 22:49
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 2., csütörtök 22:48
Sose fogom érteni ezt a szurkolói hozzá állást, nem a tulajdonuk, szerződése van(mint minden munkásnak) és attól hogy ott nevelkedett nem kell ott maradnia örökre.RaúlCF írta: Eddig még nem mondott semmit de majd a Pool szurkolók elintézik, hogy jöjjön. Ami epét köpnek napok óta az elképesztő. Áruló, tulajdonképpen szar is, vissza se jöjjön, hogy mer elmenni másik klubba. Mindennek elhordják miközben semmi nem történt. A Real is mekkora hulladék az összes szurkolójukkal mert le akarják igazolni. Ők a legjobbak hát most is, hogy elvertek. Nem is előrelépés a Real. Én csak nézem és nem értem, hogy lehetnek ennyire amőbák.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 2., csütörtök 22:35
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 2., csütörtök 22:07
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 2., csütörtök 21:38
Ez szamomra is gaz. Amugy sem tartozik a kedvenceim koze, hiaba ismerem el, hogy a rugotechnikaja top3. Vegul, ha jon, nagyon le kell engem nyugoznie, hogy oruljek a transfernek. Persze, ki vagyok en, hogy nekem keljen megfelelnie.BLevi96 írta:Ezek elég egyszerű feltételek, mondjuk így kikövetelni a kapitányi rangot nem a legtiszteletteljesebb. Nálunk minimum 5éves szerződést kapna, a Pool mennyit akart adni ha ezt külön kiszögezte?Realista24 írta:
Azt írják minimum három éves szerződést akar, plusz kapitányi szalagot az angoloktól.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 2., csütörtök 21:21
Ezek elég egyszerű feltételek, mondjuk így kikövetelni a kapitányi rangot nem a legtiszteletteljesebb. Nálunk minimum 5éves szerződést kapna, a Pool mennyit akart adni ha ezt külön kiszögezte?Realista24 írta:Azt írják minimum három éves szerződést akar, plusz kapitányi szalagot az angoloktól.Realista24 írta: Azt irja Fabio Gatto, hogy Trentnek 2030-ig szolo szerzodest kinal a Real, nagyjabol dupla fizetessel a mostanihoz kepest.
A Pool pedig ajanlatot fog tenni a vedonek a napokban/hetekben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 2., csütörtök 21:06
Azt írják minimum három éves szerződést akar, plusz kapitányi szalagot az angoloktól.Realista24 írta: Azt irja Fabio Gatto, hogy Trentnek 2030-ig szolo szerzodest kinal a Real, nagyjabol dupla fizetessel a mostanihoz kepest.
A Pool pedig ajanlatot fog tenni a vedonek a napokban/hetekben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 2., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 2., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 2., csütörtök 16:21
Azert na, tulzasba sem kene esni a jatekosoknak sem._Bushido_ írta: Thibaut Courtois on the calendar: “The other day I was laughing with Fede Valverde”.
“I said: Your next HOLIDAYS will be in 2027. You know how mad that sounds!”.
Sebaj, majd oda is kitalál valamit a fifa, uefa....
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 2., csütörtök 16:00
Röhöghetnek de nekik kene felszolalni._Bushido_ írta: Thibaut Courtois on the calendar: “The other day I was laughing with Fede Valverde”.
“I said: Your next HOLIDAYS will be in 2027. You know how mad that sounds!”.
Sebaj, majd oda is kitalál valamit a fifa, uefa....
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 2., csütörtök 15:56
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem