miafene

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 2., csütörtök 10:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 1., szerda 23:13
Egyszer az a baj csak bedobom témába és nem teszek hozzá semmit majd meg hogy túl sokat írok hozzá...Sierra írta:Ferni sokkal hosszabb maszlagokkal köríti a reddit meg youtube linkeket.El Sie7e írta: mintha ferni és guti ugyanaz az acc lenne, csak egyszer az egyikbe lépne be, máskor meg a másikba, hogy ne ugyanaz az ember írjon egymás után 3-4 hsz-t![]()
Meg egy hsz-ben többet is hoz. De amúgy adom.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 1., szerda 23:06
Ferni sokkal hosszabb maszlagokkal köríti a reddit meg youtube linkeket.El Sie7e írta: mintha ferni és guti ugyanaz az acc lenne, csak egyszer az egyikbe lépne be, máskor meg a másikba, hogy ne ugyanaz az ember írjon egymás után 3-4 hsz-t![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 1., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 1., szerda 21:19
Én eddig mindenkit kibírtam (a botrányai előtt), de másokra is gondolok.El Sie7e írta:mert téged aztán sulyok tamás őfelségétől milyen undor fog el?halamadrid írta: R24-nek nagy +, én is gyűlölöm, ha valaki a nagy összejövetelekkor politizál. Sok családban természetes megegyezik az erkölcsi értékrend, de ez alapján hülyeség azt feltételezni, hogy mindenki ugyanazt támogatja, mégis tapasztaltam már hasonlót.
Itt jön képbe az elnök feladata, akinek nem lenne szabad megosztania a népet, hogy mindenki örömmel, vagy legalább undor nélkül hallgassa végig a beszédét, de ebben jelenleg reménykedni sem lehet.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. január 1., szerda 19:29
mert téged aztán sulyok tamás őfelségétől milyen undor fog el?halamadrid írta: R24-nek nagy +, én is gyűlölöm, ha valaki a nagy összejövetelekkor politizál. Sok családban természetes megegyezik az erkölcsi értékrend, de ez alapján hülyeség azt feltételezni, hogy mindenki ugyanazt támogatja, mégis tapasztaltam már hasonlót.
Itt jön képbe az elnök feladata, akinek nem lenne szabad megosztania a népet, hogy mindenki örömmel, vagy legalább undor nélkül hallgassa végig a beszédét, de ebben jelenleg reménykedni sem lehet.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 1., szerda 16:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 1., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 1., szerda 16:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 1., szerda 16:17
Jogos kritika részben, de olyan szinten beszivárgott már a FOMO mindenhová, hogy az is érthető ha valaki rákattint, mert mi van ha lemarad valami komoly dologról.'shutterisland írta:most a moderator teamre ez nem vonatkozik, mert nekik ez ugymond a feladatuk, de aki amugy nem kivancsi az unnepek alatt a politika temara, az miert lep be a topicba az unnepek alatt ?talan jogosan gondolhattuk, hogy itt vannak az unnepek, ebben az 1-2 hetben mindenki felreteszi a politikat es kicsit megpihenunk, feltoltodunk, legyen az filmezes, tarsasozas, egy kis csaladdal eltoltott kozos ido.
engem sem erdekel a kosarlabda v konyhafonok topic, nem is jarok oda downvoteolni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 1., szerda 16:15
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. január 1., szerda 16:01
érdemes megnézni a 2021. évi költségvetést is, szintén szerepel benne az érintett, 2022. évi költségvetésben is ott lévő tételA beszédben a sok érdekes elem mellett az előrehozott választás követelése is megjelent. A kontextust nem ismerve ez akár a komolytalanság kategóriájába is kerülhetne, hiszen ezt a témát legutóbb Jakab Péter tűzte zászaljára, természetesen sikertlenül. Pár nappal ezelőtt azonban a Vox Populi választási kalauz szúrta ki, hogy az a tétel, amely a választások évében szokott a lenni a költségvetésben, most már a jövő éviben is szerepel. A 2022-es költségvetés: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a2100090.tv, 1. melléklet, I. fejezet, 24-es címszám, 2-es alcímszám, 5-ös jogcímcsoportszám. A 2025-ös költségvetés: https://www.parlament.hu/irom42/09894/09894.pdf, 1. melléklet, I. fejezet, 24-es címszám, 2-es alcímszám, 4-es jogcímcsoportszám. Tehát jogosan merül fel az a szcenárió, hogy az előrehozott választást nem a TISZA, hanem inkább a Fidesz akarta eredetileg.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 1., szerda 15:55
Ez nagyon találó'shutterisland írta:most a moderator teamre ez nem vonatkozik, mert nekik ez ugymond a feladatuk, de aki amugy nem kivancsi az unnepek alatt a politika temara, az miert lep be a topicba az unnepek alatt ?talan jogosan gondolhattuk, hogy itt vannak az unnepek, ebben az 1-2 hetben mindenki felreteszi a politikat es kicsit megpihenunk, feltoltodunk, legyen az filmezes, tarsasozas, egy kis csaladdal eltoltott kozos ido.
engem sem erdekel a kosarlabda v konyhafonok topic, nem is jarok oda downvoteolni.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 1., szerda 15:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 1., szerda 15:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 1., szerda 15:43
most a moderator teamre ez nem vonatkozik, mert nekik ez ugymond a feladatuk, de aki amugy nem kivancsi az unnepek alatt a politika temara, az miert lep be a topicba az unnepek alatt ?talan jogosan gondolhattuk, hogy itt vannak az unnepek, ebben az 1-2 hetben mindenki felreteszi a politikat es kicsit megpihenunk, feltoltodunk, legyen az filmezes, tarsasozas, egy kis csaladdal eltoltott kozos ido.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 1., szerda 15:18
Az én könyvjelzőm nem a politika topikra vezet, simán csak a Madridomra. Az általad kiemelt rész meg sajnos nem csak az ünnepi időszakra vonatkozik...h3x0r írta:Az embereknek elege van abbol, hogy egesz evben 0-24 a szart olvassak; talan jogosan gondolhattuk, hogy itt vannak az unnepek, ebben az 1-2 hetben mindenki felreteszi a politikat es kicsit megpihenunk, feltoltodunk, legyen az filmezes, tarsasozas, egy kis csaladdal eltoltott kozos ido. De nem, ilyenkor sincs menekves, Karacsonykor is a politika topic porgott a legjobban. Nincs abban semmi meglepo, hogy sok embernek ez nem tetszik es ezert mennek a minuszok.halamadrid írta: maguktól, a kommentek elolvasása nélkül érkeznek a downvote-ok. Kitartást, BÚÉK!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 1., szerda 14:36
Az embereknek elege van abbol, hogy egesz evben 0-24 a szart olvassak; talan jogosan gondolhattuk, hogy itt vannak az unnepek, ebben az 1-2 hetben mindenki felreteszi a politikat es kicsit megpihenunk, feltoltodunk, legyen az filmezes, tarsasozas, egy kis csaladdal eltoltott kozos ido. De nem, ilyenkor sincs menekves, Karacsonykor is a politika topic porgott a legjobban. Nincs abban semmi meglepo, hogy sok embernek ez nem tetszik es ezert mennek a minuszok.halamadrid írta: maguktól, a kommentek elolvasása nélkül érkeznek a downvote-ok. Kitartást, BÚÉK!
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 1., szerda 13:07
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. január 1., szerda 12:59
Csak idén már arra sem ügyel hogy néha átjelentkezzen a másik fiokjabah3x0r írta: gutihaz úgy kezdi az évet, ahogy az előzőt befejezte
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem