Ha bemondod a maradék három meccs pontos eredményét akkor egyet nem számolokferni írta:Már 2es figyelmeztetésen vagyok teljes joggal, nem sok kell hozzá nyugiRemy írta:
Akkor a magánzárkában jelent volna meg a neved.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 1., szerda 15:17
Ha bemondod a maradék három meccs pontos eredményét akkor egyet nem számolokferni írta:Már 2es figyelmeztetésen vagyok teljes joggal, nem sok kell hozzá nyugiRemy írta:
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 1., szerda 15:04
Már 2es figyelmeztetésen vagyok teljes joggal, nem sok kell hozzá nyugiRemy írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 1., szerda 12:29
Egy full értelmetlen reddit bejegyzés fernitol, amin gutihaz kieli frusztraciojat.ferni írta:Tökéletes évindító....Realista24 írta:![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 1., szerda 12:13
Akkor a magánzárkában jelent volna meg a neved.ferni írta:Tökéletes évindító....Realista24 írta:![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 1., szerda 11:51
Tökéletes évindító....Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 1., szerda 11:24
golddigger timike probal megszabadulni azoktol amiket nem tud penzze tenni?ferni írta: Találtak egy random festményt Bostonban a szemétben, erre kajak a mi megboldogult Andynk van rajta.
Egészen szürreális
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 1., szerda 11:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 1., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. január 1., szerda 9:00
En szívesen “meghallgatom” ha nem kellemetlen neked.csababarca írta:Azóta van párom, csak az volt a gond, hogy az exemmel nem láttam azt a jövőt, hogy gyerekeink lennének...főleg mivel testiség sem volt köztünk évek óta.Halfkey írta: A normálisan kinéző, normálisan kereső férfinak amennyire látom ismeretségi körben a kor előrehaladtával egyre keresettebbek lesznek apa szerepre, szóval ne csüggedjÉs helyettesi pótlékokkal meg emeléssel sztem már a fizud is okés lesz.
Az egyébként kemény hogy úgy belevágtatok közös otthon építésébe hogy egyértelműen nem volt rendben valami. Ha szabad kérdezni, azt miért? Természetesen ha inkább nem akarsz róla írni, nem kell.
Hogy miért vágtunk bele?
Én azt hittem, hogy ezzel imponálok neki, látja haladunk egyről a kettőre, akkor majd változik a dolog. Nem változott sajnos.
Persze ezen kívül ezer megy egy egyéb tényező, és probléma, de azzal nem spammelném a topikot.
1/2-1/2-ben vagyunk tulajdonosok, a befektetett pénz kb 70-30% nekem.Realista24 írta:
Kit érdekel mit akar, ha te akarod azt a hazat és meg is tudod oldani. Bocs ha nyers volt, csak voltam majdnem ugyanebben a cipőben, igaz egy tizessel korábban, de azt kell hogy szem előtt tartsd ami neked fontos.
Amúgy no para, jó esélyed van rá hogy a kovi kapcsolatból 1-2 even belül már jön is a gyerkőc.
Az idő nekem dolgozik tudom, ezért se engedek neki, nem akarom elkótyavetyélni, főleg mert ő hazamegy a saját országába februárban, én meg itt tervezek a városban lakni kb mindig. Reménykedem, hogy racionálisan gondolkozik, ha azt mondaná oké, akkor holnap ki tudnám fizetni a részét.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 1., szerda 0:40
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 1., szerda 0:39
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 1., szerda 0:10
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 31., kedd 23:59
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 31., kedd 22:14
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. december 31., kedd 21:55
Azért a számlákat őrizd meg. Az ügyvéd örülni fog ha odáig jutna a helyzet.csababarca írta:Azóta van párom, csak az volt a gond, hogy az exemmel nem láttam azt a jövőt, hogy gyerekeink lennének...főleg mivel testiség sem volt köztünk évek óta.Halfkey írta: A normálisan kinéző, normálisan kereső férfinak amennyire látom ismeretségi körben a kor előrehaladtával egyre keresettebbek lesznek apa szerepre, szóval ne csüggedjÉs helyettesi pótlékokkal meg emeléssel sztem már a fizud is okés lesz.
Az egyébként kemény hogy úgy belevágtatok közös otthon építésébe hogy egyértelműen nem volt rendben valami. Ha szabad kérdezni, azt miért? Természetesen ha inkább nem akarsz róla írni, nem kell.
Hogy miért vágtunk bele?
Én azt hittem, hogy ezzel imponálok neki, látja haladunk egyről a kettőre, akkor majd változik a dolog. Nem változott sajnos.
Persze ezen kívül ezer megy egy egyéb tényező, és probléma, de azzal nem spammelném a topikot.
1/2-1/2-ben vagyunk tulajdonosok, a befektetett pénz kb 70-30% nekem.Realista24 írta:
Kit érdekel mit akar, ha te akarod azt a hazat és meg is tudod oldani. Bocs ha nyers volt, csak voltam majdnem ugyanebben a cipőben, igaz egy tizessel korábban, de azt kell hogy szem előtt tartsd ami neked fontos.
Amúgy no para, jó esélyed van rá hogy a kovi kapcsolatból 1-2 even belül már jön is a gyerkőc.
Az idő nekem dolgozik tudom, ezért se engedek neki, nem akarom elkótyavetyélni, főleg mert ő hazamegy a saját országába februárban, én meg itt tervezek a városban lakni kb mindig. Reménykedem, hogy racionálisan gondolkozik, ha azt mondaná oké, akkor holnap ki tudnám fizetni a részét.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. december 31., kedd 20:23
Köszi, köszi.Realista24 írta: Grat CS0ki![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 31., kedd 18:14
Ha tippelnem kéne akkor a sok időhiányos, többnyire gyerekes faszira gondolt akik ott élik ki magukat. A gond csak az hogy a legelvetemültebb tagok nem is írtak, úgyhogy nem kicsit fail.'shutterisland írta:ezt csak en nem ertem ?bluebike írta: Ez az utóbbi két oldal tipikus példája annak, hogy "soha ne akard megismerni a hőseidet!".Hát srácok.. Most már tisztábban látom annak az eredőjét, hogy miért kerülöm a Megy a meccs topicot.
Hajrá 2025! Hajrá Real Madrid!![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem