Pedig nagyon Fradi-szagú volt a dolog.'shutterisland írta: szalai attila kolcsonben a belga 7. st liegenel folytatja.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. január 12., vasárnap 12:00
Pedig nagyon Fradi-szagú volt a dolog.'shutterisland írta: szalai attila kolcsonben a belga 7. st liegenel folytatja.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 11:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 6., hétfő 11:39
robbie keane.Kíváncsi leszek, kit tudnak hozni utódul Hajnalék.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 31., kedd 16:22
gutiMorataMartin írta: Basszus Cannavarót, meg tegnap nevezte ki a Dinamo ZágrabMilyen volt real játékos jöhet még szóba Ferencváros edzőként?
![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. december 31., kedd 16:19
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. december 31., kedd 14:29
Lőw nem az újpesti alombol való? Emiatt sztem sansztalan lennePipita írta:A liga bunkerét (még) nem tudta megoldani, de a répa ligában zseniálisat ment, szerintem mindenképpen veszteség. Kíváncsi leszek, kit tudnak hozni utódul Hajnalék. Betippelek egy Löw Zsoltot.El Sie7e írta: Jansen-t kivásárolta a Fradiból a City Group, elvileg New York-ba megyérdekes, nem tudom ez pozitív vagy inkább negatív, nem volt elég konstans vele a Fradi, de sok meccsen viszont nagyon jó alapjátéka volt a csapatnak
![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 31., kedd 14:10
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 31., kedd 13:55
A liga bunkerét (még) nem tudta megoldani, de a répa ligában zseniálisat ment, szerintem mindenképpen veszteség. Kíváncsi leszek, kit tudnak hozni utódul Hajnalék. Betippelek egy Löw Zsoltot.El Sie7e írta: Jansen-t kivásárolta a Fradiból a City Group, elvileg New York-ba megyérdekes, nem tudom ez pozitív vagy inkább negatív, nem volt elég konstans vele a Fradi, de sok meccsen viszont nagyon jó alapjátéka volt a csapatnak
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. december 31., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 22., vasárnap 15:44
Nagy kár volt elmennie Törökországból.'shutterisland írta: lassan repkednek mar olyan pletykak is, hogy szalai attila a fradiban kothet majd ki.
jol remlik, hogy a bundesligaba igazolasakor volt egy vita es atesznek/wxyz-nek igaza lesz ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 22., vasárnap 14:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. december 18., szerda 17:12
Sosem néztem Paks meccseket de ha ez egy jó kis oldschool 442 brexitball lesz akkor benevezek.nzooli93 írta: Ádám Martin , Böde Dani csatárduó készülőben Pakson![]()
Nem lennék középhátvéd akinek velük kell majd birkózni![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 18., szerda 16:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 13., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 13., péntek 13:18
Így-így. Írekkel élet-halál, örményeket illene oda-vissza. Dán-portugálnál is lehetne rosszabb is, mindkettő ellen lehet keresnivalónk, ha ezer százalékon ég mindenki. Menni kéne MexikóbaDupla D írta:Mennyi jut ki a csoportból? Első egyenes ágon, második selejtez?Pipita írta: Portugália/Dánia
Magyarország
Írország
Örményország
Innen kéne kijutni, vamos
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 13., péntek 13:12
Mennyi jut ki a csoportból? Első egyenes ágon, második selejtez?Pipita írta: Portugália/Dánia
Magyarország
Írország
Örményország
Innen kéne kijutni, vamos
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 13., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. december 13., péntek 12:12
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 12., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. december 10., kedd 8:31
Nem, ez a Leonardo járt itt, Feyenoord-dal nyert UEFA kupát, amúgy ő is a sérülések miatt nem tudott komolyabb karriert futni.hehetheoriginal írta:az ki.Leonardo
biztos nem a brazil világbajnokra gondolsz, aki eladta magát a psg-nek sportvezetőként![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem