OFF
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: OFF
Sikerben gazdag, boldog új évet mindenkinek!

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kupákban gazdag új évet madridisták!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Számomra a 2024-es teljesen jó év volt.
A legfontosabb, hogy a családban mindenki egészséges.
A munkaváltás anyagi, karrier, szakmai fejlődés és családi logisztika szempontjából is jól sült el és jól jött ki minden a kollégákkal is. A feleségemmel jól elvagyunk, a gyerekek ügyesek, okosak és jószívűek.
Sikerült télen síelni, nyáron nyaralni. A ház körüli és kerti munkákban egyensúlyt sikerült találni.
Sikerült időt találni az edzésre a rengeteg munka és család mellett és 2 új barátot is találtam(ez jó ideje nem történt velem a munka, kisgyerekek miatt), akikkel értékes időt lehet tölteni.
Amiben változtatni szeretnék, hogy jó lenne a munkát visszafogni 8 órára, mert ez az este is dolgozok, meg sokszor hétvégén is ez egy ideig működik, de nem egészséges.
Boldogságban, egészségben és sikerekben gazdag Új Évet kívánok mindannyiotoknak!
CSoki, gratulálok a picihez!
A legfontosabb, hogy a családban mindenki egészséges.
A munkaváltás anyagi, karrier, szakmai fejlődés és családi logisztika szempontjából is jól sült el és jól jött ki minden a kollégákkal is. A feleségemmel jól elvagyunk, a gyerekek ügyesek, okosak és jószívűek.
Sikerült télen síelni, nyáron nyaralni. A ház körüli és kerti munkákban egyensúlyt sikerült találni.
Sikerült időt találni az edzésre a rengeteg munka és család mellett és 2 új barátot is találtam(ez jó ideje nem történt velem a munka, kisgyerekek miatt), akikkel értékes időt lehet tölteni.
Amiben változtatni szeretnék, hogy jó lenne a munkát visszafogni 8 órára, mert ez az este is dolgozok, meg sokszor hétvégén is ez egy ideig működik, de nem egészséges.
Boldogságban, egészségben és sikerekben gazdag Új Évet kívánok mindannyiotoknak!
CSoki, gratulálok a picihez!

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Azért a számlákat őrizd meg. Az ügyvéd örülni fog ha odáig jutna a helyzet.csababarca írta:Azóta van párom, csak az volt a gond, hogy az exemmel nem láttam azt a jövőt, hogy gyerekeink lennének...főleg mivel testiség sem volt köztünk évek óta.Halfkey írta: A normálisan kinéző, normálisan kereső férfinak amennyire látom ismeretségi körben a kor előrehaladtával egyre keresettebbek lesznek apa szerepre, szóval ne csüggedjÉs helyettesi pótlékokkal meg emeléssel sztem már a fizud is okés lesz.
Az egyébként kemény hogy úgy belevágtatok közös otthon építésébe hogy egyértelműen nem volt rendben valami. Ha szabad kérdezni, azt miért? Természetesen ha inkább nem akarsz róla írni, nem kell.
Hogy miért vágtunk bele?
Én azt hittem, hogy ezzel imponálok neki, látja haladunk egyről a kettőre, akkor majd változik a dolog. Nem változott sajnos.
Persze ezen kívül ezer megy egy egyéb tényező, és probléma, de azzal nem spammelném a topikot.
1/2-1/2-ben vagyunk tulajdonosok, a befektetett pénz kb 70-30% nekem.Realista24 írta:
Kit érdekel mit akar, ha te akarod azt a hazat és meg is tudod oldani. Bocs ha nyers volt, csak voltam majdnem ugyanebben a cipőben, igaz egy tizessel korábban, de azt kell hogy szem előtt tartsd ami neked fontos.
Amúgy no para, jó esélyed van rá hogy a kovi kapcsolatból 1-2 even belül már jön is a gyerkőc.
Az idő nekem dolgozik tudom, ezért se engedek neki, nem akarom elkótyavetyélni, főleg mert ő hazamegy a saját országába februárban, én meg itt tervezek a városban lakni kb mindig. Reménykedem, hogy racionálisan gondolkozik, ha azt mondaná oké, akkor holnap ki tudnám fizetni a részét.
Nem akarok tippeket adni, de egy hittanos ismerősöm elvette a diákját

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gratulálok, jó egészséget

Köszi, köszi.Realista24 írta: Grat CS0ki![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ha tippelnem kéne akkor a sok időhiányos, többnyire gyerekes faszira gondolt akik ott élik ki magukat. A gond csak az hogy a legelvetemültebb tagok nem is írtak, úgyhogy nem kicsit fail.'shutterisland írta:ezt csak en nem ertem ?bluebike írta: Ez az utóbbi két oldal tipikus példája annak, hogy "soha ne akard megismerni a hőseidet!".Hát srácok.. Most már tisztábban látom annak az eredőjét, hogy miért kerülöm a Megy a meccs topicot.
Hajrá 2025! Hajrá Real Madrid!![]()
![]()
Ha nem erre gondolt akkor benéztem

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ezt csak en nem ertem ?bluebike írta: Ez az utóbbi két oldal tipikus példája annak, hogy "soha ne akard megismerni a hőseidet!".Hát srácok.. Most már tisztábban látom annak az eredőjét, hogy miért kerülöm a Megy a meccs topicot.
Hajrá 2025! Hajrá Real Madrid!![]()

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pro:
- Minden remek a feleségemmel, idén is sok szép közös emlékkel gazdagodtunk. Szerencsére minden rendben a mi és a család egészségével is
- Sikerül továbbra is relatíve gyorsan haladnom a munkában és lépkedni a létrán. Ennek köszönhetően sikerült egy 10 éves terv után meglepni magam a 30. születésnapomra
- Real Madrid
Con:
- Csúszik az új lakásunk elkészülése és átadása úgyhogy átmenetileg albérletben kell lennünk a korábbi lakás eladása után, tovább mint az eredeti tervek
- Sajnos a munka miatt teljesen elhanyagoltam magam, nem tudtam stabilan időt fordítani edzésre, olvasásra, filmezésre. Szerintem erőnlétben a 14 éves szintem se ütöm meg, ezen mindenképp változtatni szeretnék jövőre. Egyelőre mentálisan jól érzem magam de kellett hozzá az év utolsó két hónapjában összesen 3 hét szabi, előtte nem igazán voltam szabin max 1-1 napot úgyhogy lemerültem év December elejére teljesen
- Kevés idő volt a fórumra, sajnos leginkább read only/like-dislike módban voltam. Na majd jövőre mivel ez a legjobb közösség a neten
Sikerekben gazdag boldog új évet mindnekinek! Ugorjon a sör Unicum kombó
- Minden remek a feleségemmel, idén is sok szép közös emlékkel gazdagodtunk. Szerencsére minden rendben a mi és a család egészségével is
- Sikerül továbbra is relatíve gyorsan haladnom a munkában és lépkedni a létrán. Ennek köszönhetően sikerült egy 10 éves terv után meglepni magam a 30. születésnapomra
- Real Madrid
Con:
- Csúszik az új lakásunk elkészülése és átadása úgyhogy átmenetileg albérletben kell lennünk a korábbi lakás eladása után, tovább mint az eredeti tervek
- Sajnos a munka miatt teljesen elhanyagoltam magam, nem tudtam stabilan időt fordítani edzésre, olvasásra, filmezésre. Szerintem erőnlétben a 14 éves szintem se ütöm meg, ezen mindenképp változtatni szeretnék jövőre. Egyelőre mentálisan jól érzem magam de kellett hozzá az év utolsó két hónapjában összesen 3 hét szabi, előtte nem igazán voltam szabin max 1-1 napot úgyhogy lemerültem év December elejére teljesen
- Kevés idő volt a fórumra, sajnos leginkább read only/like-dislike módban voltam. Na majd jövőre mivel ez a legjobb közösség a neten

Sikerekben gazdag boldog új évet mindnekinek! Ugorjon a sör Unicum kombó

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Na, és miért?

Ez az utóbbi két oldal tipikus példája annak, hogy "soha ne akard megismerni a hőseidet!".
Hát srácok.. Most már tisztábban látom annak az eredőjét, hogy miért kerülöm a Megy a meccs topicot.
Hajrá 2025! Hajrá Real Madrid!

Hajrá 2025! Hajrá Real Madrid!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Grat CS0ki

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pros:
Megszületett a fiam, kellett pár év munka hozzá.
Munka rendben van továbbra is, többet keresek, mint amennyit költeni akarok.
Egészség alapvetően mindenkinél oké.
Cons:
Öregebb lettem megint egy évvel...
A korábbi rengeteg szabadidő eltűnt, fejben kicsit át kell állni az új életre. Nincs madridon kívüli meccs nézés, biciklizés, a korábbi szinte mindenre van idő hangulat.
Szóval összességében fasza év volt, a gyerek miatt meg abszolút meghatározó,nagy változást hozó.
Megszületett a fiam, kellett pár év munka hozzá.

Munka rendben van továbbra is, többet keresek, mint amennyit költeni akarok.
Egészség alapvetően mindenkinél oké.
Cons:
Öregebb lettem megint egy évvel...
A korábbi rengeteg szabadidő eltűnt, fejben kicsit át kell állni az új életre. Nincs madridon kívüli meccs nézés, biciklizés, a korábbi szinte mindenre van idő hangulat.
Szóval összességében fasza év volt, a gyerek miatt meg abszolút meghatározó,nagy változást hozó.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezzel en is pont ugyanigy voltamcsababarca írta:Hát igen ez lejött az évek alatt, de reménykedem hátha rájön, hogy jobban jár azzal ha én fizetem ki, mint ha eladjuk, ki tudja mennyiért.Halfkey írta: Sztereotípiák sosem szép dolog, de: félig lengyel vagyok, nagyon kiterjedt lengyel családdal, sok unokatesócsaj, emellett rengeteg lengyel kolleganőm is volt.
Minden eddigi tapasztalatom azt mondja ezek alatt hogy coo coo crazy mindegyik lengyel csaj, racionalitást tőlük ne várj, ellenben a dögöljön meg a szomszéd tehene is az tipikus mentalitás. Persze remélem a tiéd volt a kivétel![]()
Na mindegy, köszönöm a támogatást mindenkinek, gondoltam így év végén ennyi önostorozás belefért:D
Az a pozitívum, hogy gyereken legalább nem kell "osztozkodni".
De jövőre jobb lesz:)

Ingatlanon nekem is ment a huzavona, aztan eltakaritottam a vegen. Kicsit atment pszichoba, de megtalaltam a gyenge pontjat, aztan akkor abbahagyta a baromsagait.
Viszont a listadbol a con reszbol az, hogy veget ert egy szar kapcsolat, inkabb pro. A hazat ki tudod fizetni magadnak, soha senkitol nem fogsz fuggeni a jovoben es az ilyen hercehurcak tobbet nem fognak fejtorest okozni.
Az evem nagyjabol ugy sikerult, ahogy terveztem. Egy masszivabb problema felutotte a fejet, ami remelhetoleg par heten belul megoldodik.
Teleltunk, nyaraltunk, gyoztes BL dontot neztunk a Bernabeuban majd unnepeltunk, meccsen voltunk, horgasztunk, szep halakat fogtunk, egy uj baratsag utotte fel a fejet, es itt vagytok ti is.
BUEK skacok!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát igen ez lejött az évek alatt, de reménykedem hátha rájön, hogy jobban jár azzal ha én fizetem ki, mint ha eladjuk, ki tudja mennyiért.Halfkey írta: Sztereotípiák sosem szép dolog, de: félig lengyel vagyok, nagyon kiterjedt lengyel családdal, sok unokatesócsaj, emellett rengeteg lengyel kolleganőm is volt.
Minden eddigi tapasztalatom azt mondja ezek alatt hogy coo coo crazy mindegyik lengyel csaj, racionalitást tőlük ne várj, ellenben a dögöljön meg a szomszéd tehene is az tipikus mentalitás. Persze remélem a tiéd volt a kivétel![]()
Na mindegy, köszönöm a támogatást mindenkinek, gondoltam így év végén ennyi önostorozás belefért:D
Az a pozitívum, hogy gyereken legalább nem kell "osztozkodni".
De jövőre jobb lesz:)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
2023-as évem egy az egybenFaust írta:
Con:
- rengeteg, rengeteg feszkó, nappali tagozat és munka mellett nagyon sok a két gyerek, pláne hogy Elina felér hárommal.
- nulla énidő, nulla privát szféra, imádom a kölyköket, de mindkettönkre ráférne már pár nap szabadság
- rettenetesen fáradt vagyok, ez a karácsony is maga volt a földi pokol
- szakmailag a szokásos nulla előrehaladás, nem találom a rést a pajzson.
Nem volt jó évem, de lesz jobb.

Ami azóta változott:
Suli már nincs, ennyi

A gyerekek cukik de kurva fárasztóak sokszor, a legnagyobb baj hogy nincs hova leadni Őket, ismerőseinknél azt látjuk hogy akár napokra lepasszolják a srácokat, mi örülünk ha egy IKEA vásárlás erejéig szabadok vagyunk, az énidőt csak külön-külön tudjuk megoldani.
Picsogás befejezve, amíg egészség van boldogság van, pár év és nagyobb problémák lesznek

Mindenkinek B.U.É.K!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mai napig elő jön a csoportban, mikor kaptad Mirage-on a hedit tőlem connectorban.Csabi írta:
bezzeg 8 évvel ezelőtt 2-ig toltuk a cs-t minden este![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
neked is jó sűrű az élet. bezzeg 8 évvel ezelőtt 2-ig toltuk a cs-t minden esteFaust írta: Pro:
- megszületett második gyerkőcünk, egészséges is, fiú is, pont ahogy terveztük, teljes végre a család és a kicsik imádják egymást.
- még nem teljesen, de kimásztunk végre abból az irgalmatlan pénzügyi szarból ami tönkrevágott minket tavaly
- így év végére sikerült jó áron autóhoz is jutni, évek óta halogatom és nagyon nehéz szülés volt, de már nem lehetett tovább odázni. Januárban kiderül, rá kell-e még költeni a vételár többszörösét.
- eljutottam oda végre, hogy pszichológushoz kell mennem jövőre, hogy telik-e majd rá az más kérdés
Con:
- rengeteg, rengeteg feszkó, nappali tagozat és munka mellett nagyon sok a két gyerek, pláne hogy Elina felér hárommal.
- a sulival már nagyon kivan a tököm, ez a szemeszter teljesen gatya volt, életem egyik legrosszabb döntése volt a felvételi, pedig nem rövid a lista. De már csak fél év, azt fél lábon is.
- februárban abbahagytam a kettlebellt, ami miatt fizikailag és mentálisan is teljesen széthullottam, életemben nem voltam ilyen rossz formában mint most
- nulla énidő, nulla privát szféra, imádom a kölyköket, de mindkettönkre ráférne már pár nap szabadság
- rettenetesen fáradt vagyok, ez a karácsony is maga volt a földi pokol
- szakmailag a szokásos nulla előrehaladás, nem találom a rést a pajzson.
Nem volt jó évem, de lesz jobb.

emlékszem rá, hogy 3 éve minden egyes karácsonykor az asszonnyal egymást biztattuk, hogy majd jövőre már jobb lesz, könnyebb. eltartott de az idei tényleg nyugisabb volt. a kisebb gyerek 3.5 a nagyobb 6 múlt. kitartást