Zsombor írta:
Jól értelmezem, hogy te tudtad, hogy az év nagyrészében kutyaszar, 80-as átlagokat dobáló Wright, az év legjobbja, címvédő Humphries ellen bőven esélyes lehet egy Wattimena elleni meccs alapján?

Kitalálom, láttad előre, hogy Rydz is így fogja tolni a vb-n.
Nem ezt írtam, azt írtam hogy Wattimena ellen egy olyan elképesztően erős meccset rakott le mentálisan egy olyan beteg, köhögőrohamokkal teli állapotban, ami kb lehetetlen volt, teljesen abszurd teljesítmény volt és a Wattimena elleni meccsben is ott volt az az extra amit egyesek itt nem láttak, ami kijött Humphries ellen is.
Kifejtettem a legrészletesebben mire gondolt a költő, többet ahhoz nem tudok fűzni.
Én semmit nem tudtam, semmit nem jósoltam, csak nem értettem a teljes meglepődöttséget, mikor brutál kemény volt előtte meccsen Wright.
Egy kétszeres világbajnokról beszélünk, aki egyértelműen rendben volt fejben, azt úgy lett kb előadva, mintha Székely Pali verte volna Littlert.
A többit mind ti költitek meg gondoljátok hozzá.
Egyik kommentátor is nem véletlen tippelt 4-2t, ahogy itt írta is valaki.
Nekem ha tippelnem kellett volna fix Humphriest húzom, de nem történt itt semmi világ nyolcadik csodája.
Se Littler, se Humphries nem emelkedett ki a VBn, Littlernek volt egy teljesen elkattant szettje és ennyi.
Humphriesnak lett volna egy komolyabb meccse is ezelőtt, nem két tinglitangli szerintem nyerhetett volna így is, de egyszerűen nem tudott a nulláról felpörögni erre a fordulatszámra.
Szóval de, rosszul értelmezed.
Utoljára visszakanyarodva az eredeti témára:
Hagyjuk már. 96-os átlgot tolt Wattimena ellen az öreg, 45%-on kiszállózott. Ma meg 70%-on a címvédő ellen. Ez olyan mértékű szintlépés amit aki látott előre jönni, hát, vagy grat neki, vagy hazudik.
Szóval lezárva a témát elképesztő a szintlépése Wrightnak a VBre, de itt egyáltalán nem volt annyira nagy mértékű szintlépés a Wattimena meccshez képest, kb annyit javult, amennyivel jobban lett egészségügyilleg.
A saját legjeire figyelt egy fokkal jobban, illetve a tripla nélküli körökben volt javulás aztán kijött belőle az utolsó 2 szett, ami tényleg nagyon extra volt.
Sajnos előtte megint tolta a nyílcserélgetést, ahogy visszaváltott jött az úthenger.