- család (feleségem, gyerekek); szerencsére minden klappol, nagyon szerencsésnek érzem magam. nyilván az asszonnyal is voltak upsanddowns-ok az elmúlt években, mikor jöttek a gyerekek, de most már újra egy hullámhossza kerültünk úgy gondolom.

- szerencsére mindannyian egészségesek vagyunk
- munkaterületen is előre léptem: igaz, 2 évvel idősebben, mint Csaba, de én is igazgatóhelyettes lettem.

- újra elkezdtem edzeni, és nagyon jól érzem magam ettől
contra:
- nagyim 85 éves korában elment sajnos
- kisebb eü gondok, a sok ülőmunkát a gerincem rosszul viseli (fejfájások, gyakori idegbecsípődés)
- igazgatóhelyettes lettem

- az igazgatónk 2 hónappal azután hogy elvállaltam a helyettesi munkát majdnem szörnyethalt egy autóbalesetben. szerencsére túlélte, de hosszú hónapokig (már most 2) munkaképtelen lesz még. szóval az ő munkáját is én végzem nagyrészben.
- nagyon kevés me-time van jelenleg. ennek következtében pl. a meccsek nagyrészét sem nézem, és a fórumot is hanyagolom

Csaba: sajnálom ami a barátnőddel történt, de 1) Lacinak igaza van, úgy csináld, hogy neked jó legyen 2) ha nem volt jó a kapcsolat, akkor gyerek vagy sem úgysem sült volna jól el 3) nem tudom nálatok mizu, de azért iskolaügyben, ahol az alkalmazottak 90-10% arányban nőneműek nem lehetetlen a csajozás.