HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. december 31., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 30., hétfő 22:41
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. december 30., hétfő 22:28
Egyetertek, de azert szerintem Guardiola vegeletekig kicentizett jatekaban, ahol nagyon fontos szerepe van minden mozgasnak (labdaval es anelkul is) ez hatvanyozottaban kijon.kettonull írta:Topcsapatba igazolás egy kisebből ilyen.RaúlCF írta:
Szerintem ez Pep lényege. Elég megnézni pont Mahrezt a Leicesterben és a Cityben. A Leicesterben egy cselgép volt a Cityben meg egy visszafogottabb, inkább legyen minden meccsen a 6.5-7.5 értékelés mintsem valami váratlan szélső. Monaco Silva vs City Silva detto. Rodri,Gündi pont a szürke fogaskerekek. KdB az aki mondjuk, hogy váratlant csinál de ő is Pep rendszerén belül él.
Megvan a rendszere ami stabil és a bajnokságban hengerelésre alkalmas de nem véletlen, hogy mennyi ideig nem ment a bl-ben ahova mindig az a pici extra pici váratlan kellett volna.
Ha egy kisebb csapatban van egy minőségibb támadó, köré építik a csapatot, őt keresik a labdával, rá játszanak, sokszor labdanélkül is kevesebb a feladatuk.
Topcsapatban, ahol a csapat többi részén is hasonló szintű játékosok vannak, ez változik, már nem lesz az a játékos annyira középpontban.
Ez nagycsapatoknál gyakori. Semmi Guardiola specifikusság nincs benne.
Sokszor ezért is buknak meg játékosok topcsapatoknak, mert már nem tudnak olyan jól működni, ha nem épül a csapat köréjük.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 30., hétfő 22:15
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 30., hétfő 22:06
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 30., hétfő 22:04
Topcsapatba igazolás egy kisebből ilyen.RaúlCF írta:
Szerintem ez Pep lényege. Elég megnézni pont Mahrezt a Leicesterben és a Cityben. A Leicesterben egy cselgép volt a Cityben meg egy visszafogottabb, inkább legyen minden meccsen a 6.5-7.5 értékelés mintsem valami váratlan szélső. Monaco Silva vs City Silva detto. Rodri,Gündi pont a szürke fogaskerekek. KdB az aki mondjuk, hogy váratlant csinál de ő is Pep rendszerén belül él.
Megvan a rendszere ami stabil és a bajnokságban hengerelésre alkalmas de nem véletlen, hogy mennyi ideig nem ment a bl-ben ahova mindig az a pici extra pici váratlan kellett volna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 30., hétfő 21:54
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. december 30., hétfő 21:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 30., hétfő 21:46
Igen ragyogó példa amikor egy edző egy olyan felállást erőltet amire a játékosok alkalmatlanok. Ha ezt tovább csinálja küzdhetnek a bennmaradásért. Nem hinném, hogy nagy bevásárlást tudnak rendezni januárban.realmadrid95 írta:Nem top 6 ez a keret, de amit Amorim is lerak, az edeskeves. Volt egy eros kerete a Sportingnal portugal szinten, egy kidolgozott szisztema. Ezt a felallast, ezt a taktikat nem tudja atadni egyelore. Tobbszor el is mondta, szerinte a jatekosai egyszeruen nem ertik azt a focit, amit o szeretne. A mai vereseg(?) utan el kene gondolkoznia szerintem, hogy nem a keretet kell mindig az o taktikajahoz alakitani, hanem megprobalhatna a taktikajat a kerethez, mert ez egyelore elegge rosszul fest.Pad'em írta: Még a végén visszasírják 10 Hagot. 0-2 a Castlenek 20 perc után![]()
Borzalmasan gyengék.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. december 30., hétfő 21:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 30., hétfő 21:41
Nem megmondtak neki, hogy ideny vegen igyis ugyis tavoznia kell?Sierra írta:Ezt az Amorimot se ertem mire gondolt amikor otthagyta a vele szarnyalo BL szereplo Sportingot ezert a fostalicska Unitedert. Ertem en hogy sokkal tobb penzt keres de itt nagyon hamar meg fog bukni ott meg legenda lehetett volna..Pad'em írta: Még a végén visszasírják 10 Hagot. 0-2 a Castlenek 20 perc után![]()
Borzalmasan gyengék.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 30., hétfő 21:36
Nem top 6 ez a keret, de amit Amorim is lerak, az edeskeves. Volt egy eros kerete a Sportingnal portugal szinten, egy kidolgozott szisztema. Ezt a felallast, ezt a taktikat nem tudja atadni egyelore. Tobbszor el is mondta, szerinte a jatekosai egyszeruen nem ertik azt a focit, amit o szeretne. A mai vereseg(?) utan el kene gondolkoznia szerintem, hogy nem a keretet kell mindig az o taktikajahoz alakitani, hanem megprobalhatna a taktikajat a kerethez, mert ez egyelore elegge rosszul fest.Pad'em írta: Még a végén visszasírják 10 Hagot. 0-2 a Castlenek 20 perc után![]()
Borzalmasan gyengék.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. december 30., hétfő 21:33
Ezt az Amorimot se ertem mire gondolt amikor otthagyta a vele szarnyalo BL szereplo Sportingot ezert a fostalicska Unitedert. Ertem en hogy sokkal tobb penzt keres de itt nagyon hamar meg fog bukni ott meg legenda lehetett volna..Pad'em írta: Még a végén visszasírják 10 Hagot. 0-2 a Castlenek 20 perc után![]()
Borzalmasan gyengék.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 30., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 30., hétfő 21:19
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 30., hétfő 19:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 30., hétfő 18:28
az, hogy a rendszer valamelyest lekorlatoz egyenisegeket, az igaz, de a merleg masik oldala is ott van.
a stabil szisztema miatt konnyebb egy kiegyensulyozott, konstans teljesitmeny hozni es bizonyos jatekosok eppen a rendszer miatt tunnek jobbnak, mint amik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 30., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 30., hétfő 17:08
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 30., hétfő 17:02
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem