Akkor nézzük honnan indult a dolog.
ferni írta:
Remy írta:
VB forma volt ez az öregtől. Szerintem senki nem látta ezt jönni azután, hogy milyen formában volt az utóbbi időben.
Láttad az előző meccsét?
Az alapján ez a mai bőven benne volt.
Ezzel nem értett egyet se Remy, se Pipita.
Nekem volt egy benyomásom a meccsről mikor láttam élőben meg nekik is volt egy, amit Pipita statokkal is alá akart támasztani.
Erre én leírtam a dartsban miért meg hogy csalhatnak a statok, sok példával, sok esetet majd részletesen legről legre kiemeltem hogy Wright olyan kőkemény volt nyomás alatt, amit folyamat kapott Wattimenától, hogy arra szavak nincsenek, egészen elképesztő teljesítmény volt, főleg ilyen egészségügyi állapotban.
14 nyert legjéből 10et azonnal megnyert, mikor esélye volt rá, miközben a holland ott várt 40-50 pontokon. Még 2 leget majdnem megoldott 120+ból is, de ott is befejezte a kövi körben.
Sokszor a statok alatt ilyen gyöngyszem teljesítmények is bújhatnak, amit ha nem ilyen elemzői szemmel nézel már élőben is észre se veszed, hogy az mennyire extra.
Szóval állítottam valamit, jöttem és egyértelműen alátámasztottam tényszerűen, megtörtént eseményekkel a mondandómat és megint én vagyok a hülye és én okoskodok.
Okoskodás az mikor butaságokkal magyarázol féligazságokat.
Ebben is jó vagyok, nem tagadom (

), de most tényleg egy már általam élőben is észrevett dolgot támasztottam alá tényszerűen, ezen felül tényleg nem tudok már mit tenni.
Ott volt ez a kőkemény teljesítmény, amit Humphries ellen is hozott Wright az előző meccsében is, ennyiről ment csak az eszmecsere, ezt akartam csak alátámasztani, nagyon nem a semmiből jött. Maga a VB forma igen, az abból jött, nem volt benne az évében, de a holland ellenivel bejelentkezett a világbajnoki címre.
Ebben semmi utólagos okoskodás nincs, semmi szagértés, szimpla ténymegállapítás.
Már itt is csak dícsértem Wrightot meccs alatt is, de pl Messengeren ilyeneket írtam a kis barátos csoportunkba, hogy:
-Ez nagyon kemény volt most, Wright nagyon komoly
-Elképesztő, ez ilyen világbajnoki esélyes színvonal
-Nagyon brutál amit hoz Wright ilyen betegen
-Ezt lehozni egy csoda volt
Majd jött valaki a már itt is feljövő átlag témával a meccs után:
-Nem az átlag a lényeg, Wright nagyon sok kritikus kiszállót bedobott 1 nyílból
Szóval én nagyon is hüledeztem a Wattimena meccs után, csak van amit nem itt, próbállak titeket is kímélni sokszor, de nem utólag faragtam össze a sztorit ezt csak azért írtam....
Akit meg nem érdekelnek ennyire mély elemzések meg görgesse tovább, de nem tartom jogosnak ezt lefikázni főleg ilyen esetben mikor logikusan, tényszerűen vannak leírva a dolgok.
Hajnal 4 órás témához visszatérve meg nem jött álom a szememre, hajnal 2kor estem haza Budapestről, miután autópályán full ködben kellett hazajönni, maradjunk annyiban nem élveztem a dolgot, kellett egy kis levezetés...