aláírod a papírokat és már visznek is afganisztánba, ott kapsz ingyenmás : terepmintás nadrágokat hol lehet kapni ? nem a bőszárú classic military gatyára gondolok, hanem ezekre a mostanában divatosabb darabokra.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 10., kedd 10:37
aláírod a papírokat és már visznek is afganisztánba, ott kapsz ingyenmás : terepmintás nadrágokat hol lehet kapni ? nem a bőszárú classic military gatyára gondolok, hanem ezekre a mostanában divatosabb darabokra.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. december 10., kedd 10:31
az összes divatboltban: new yorker, bershka, pull and bear. de szerintem bármelyik kínaiban is, ha pesti vagy.más : terepmintás nadrágokat hol lehet kapni ? nem a bőszárú classic military gatyára gondolok, hanem ezekre a mostanában divatosabb darabokra.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 10., kedd 0:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 9., hétfő 22:34
salak nagyon jó. mikor térdeden csúszol végig és tudod hogy hiába mosod le a vért már rég a bőröd alatt van az a sok mocsok és koszKerlon írta:a salaknál jobb nincs is, mikor a zuhany alatt kimosol egy talicskával a térdedből... régi szép idők
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 9., hétfő 22:32
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 9., hétfő 22:11
füvön is megvolt minden nap ez az időtartam, mégsem volt semmi baja a térdemnekAmúgy napi 4-5 óránál mindegy min játszol...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 9., hétfő 22:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 9., hétfő 22:01
én kinézem belőleRealista24 írta:Ha hülye vagy akkor igen. Fél éven belül, nincs olyan, amiért ne cserélnék, ne javítanák, vagy ne adnák vissza a pénzed. Max ha totál debil vagy, odamész és bemondod, hogy nem bírja a betontgy baszhatom a garanciát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 9., hétfő 21:56
Ha hülye vagy akkor igen. Fél éven belül, nincs olyan, amiért ne cserélnék, ne javítanák, vagy ne adnák vissza a pénzed. Max ha totál debil vagy, odamész és bemondod, hogy nem bírja a betontgy baszhatom a garanciát.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 9., hétfő 21:49
nem, csak minden nap 4-5 órát játszottam betonontérden csúsztál gólörömnél?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 9., hétfő 20:51
mmint hogy melyik decathlonban vagy hogy milyen típusban?Kerlon írta:melyikbe?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 9., hétfő 20:46
melyikbe?Galacticos írta:14 990.-
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 9., hétfő 16:16
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 9., hétfő 15:53
na jó mondjuk elég csicskák.___Samy___ írta:éljen a decathlon, a két év garanciával.![]()
már ezért megérte megvenned
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 9., hétfő 15:48
éljen a decathlon, a két év garanciával.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 9., hétfő 0:13
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 8., vasárnap 23:41
hát ez nagyon tetszett, az a sárgás élőben annyira nem jött be meghát csak stoplis volt belőle.Kerlon írta:belinkeltem neki az überkiályfasza feketét meg is vette.jó választás.
holnap megyek én is venni, de még mindig nem jutottam dűlőre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 8., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. december 8., vasárnap 22:26
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem