Nekem sincs bajom azzal, ha eladjuk a stadion nevet, de ha megnezzuk, hogy jelenleg az Emirates es a HP is 70 milliot fizet (Csak egy gondolat erejeig, latva milyen dealeket kot a Barca vagy a tobbi csapat, brutal teljesitmeny, hogy nekunk 2 ilyen nagysagrendu szponzorunk is van) Szoval ezek tudataban a Microsoft 10 millioja, raadasul ha jol emlekszem, 20 evre, egy nevetseges osszeg. Teljesen ertheto, hogy ennel magasabbra ertekelik a markat, szerintem is erdemesebb kivarni.Realista24 írta:Erről beszélek, ennyit a The Bernabeu márkanév is ki fog termelni.cart írta: 100 milliót 10-15 évre elosztva fizetnek a stadion nev miatt, nem évente. Az az évi 10 millió aprópénz érte.
Ezért írtam hogy nem mindegy hogy szazmilliokrol beszélünk vagy “aprorol”.
[...]
De ne érts félre, nincs gondom azzal hogy neked mindegy illetve orulnel is neki, mert ingyen pénz.
Viszont nem vagyunk rászorulva, mellette van egy terve a vezetésnek a stadionnal. És én ezt a vonalat “képviselem”.
Az Emirates szerzodes 2026-ban jar le, szerintem a kovetkezo 100-105 millio korul lesz es a stadion nevet is megkapjak 2032-ig vagy 2034-ig. Ez a tippem.