Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 28., szombat 22:10

ferni írta: Yamal érdekes lesz, mert végsebessége nem az igazi.

Érdekes lesz látni hová és milyen irányban fejlődik majd.
Szerintem közel van a plafon. Valamennyit még nyílván fejlődni fog de nem látom miben tudna még akkorát fejlődni. Kicsi izom felmehet de alkatilag ilyen vékony inkább. Sebességre szerintem a max közelében van. Helyzetkihasználás persze fejlődni fog a rutinnal. Nagy cseleket most se csinál. Inkább beindulós mintsem 1v1 király. Már most is kb megvan a végtermék 70-80%-a ami kb a Robbenes visszaveszem a bal lábra és befele húzok a maradék a kifele tolom meg és az üres területre befutok marad. Felső polc lesz de nem nuevo Messi aminek eladják már most.

A nagy kérdés az ego milyen lesz. Az elmúlt meccseken már csapkodott és szövegelt egy keveset. Nem biztos, hogy jó közegben lesz. Nincs ott senki aki most nála nagyobb lenne és 17 évesen ez nem biztos, hogy jó lesz.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 28., szombat 21:44

Yamal érdekes lesz, mert végsebessége nem az igazi.

Érdekes lesz látni hová és milyen irányban fejlődik majd.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. december 28., szombat 21:34

csababarca írta:
RealMadridFanatic írta: Dos Santos testverek, Jeffren, Cuenca, Krkic, Gai Assulin, Alena, Halilovic, Munir, Sandro, de itt van meg Ansu Fati is.
Azért ebből a sorból az idősebb Dos Santos, Krkic és Fati volt hype-olva úgy extrán, a többi az úgy volt, de semmi extra, és nem is volt annak kikiáltva soha.
Az ilyen Jeffren, Cuenca, Alena, Munir, Sandro féle tucatok még Farkas Norbert által sem voltak annyira feldicsérve, se a katalán média által.

Legalábbis nem összevethető a felső hármas körüli hype-al. (vagy amit Gavi kapott a semmire, csak mert néha agyonrúgott valakit aki arra járt:D)

Ennyit akartam ehhez hozzáfűzni.
Egyetertek, erre gondoltam, hogy nem mindenki volt tulsztarolva, FarkasNorbi meg minden Barca golra kizarolag sikoltozva tud reagalni, egyem a partatlan szivet.

Az osszkep szamomra megis az, hogy a Barca tobbet akar lattatni az akademiajaba, mint ami valojaban.

Ok nevelik az Aranylabdasokat, Madridban pedig veszik.

Ettol persze Yamal lehet korszakos jatekos (tenyleg extra tehetseg), de kizarolag arra epul most is a felhajtas, hogy orok 17 eves. Szerintem neki sem tesz jot egyebkent, kicsit nagyobb az arc, mint amit az eddigi eredmenyek indokolnanak.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. december 28., szombat 21:24

RealMadridFanatic írta: Dos Santos testverek, Jeffren, Cuenca, Krkic, Gai Assulin, Alena, Halilovic, Munir, Sandro, de itt van meg Ansu Fati is.
Azért ebből a sorból az idősebb Dos Santos, Krkic és Fati volt hype-olva úgy extrán, a többi az úgy volt, de semmi extra, és nem is volt annak kikiáltva soha.
Az ilyen Jeffren, Cuenca, Alena, Munir, Sandro féle tucatok még Farkas Norbert által sem voltak annyira feldicsérve, se a katalán média által.

Legalábbis nem összevethető a felső hármas körüli hype-al. (vagy amit Gavi kapott a semmire, csak mert néha agyonrúgott valakit aki arra járt:D)

Ennyit akartam ehhez hozzáfűzni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 28., szombat 21:18

Pipita írta:
R. Carlos írta: (ha valakit kihagyta elnézést
Egy időben nagyot ment Riqui Puig vagy ki. Nem tudom, volt-e már 23, mikor elment levezetni a Galaxyba. :lol: :lol:
Nekem róla leginkább az maradt meg hogy ismerős le Rui Pigezte véletlenül mikor épp felmenőben volt a hype és nem emlékezett a nevére :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. december 28., szombat 14:48

Dos Santos testverek, Jeffren, Cuenca, Krkic, Gai Assulin, Alena, Halilovic, Munir, Sandro, de itt van meg Ansu Fati is.

Csak par FarkasNorbi sikoltozas alany. Hat kerem szepen, ezek aztan a fiatalemberek.

Nyilvan nem mindet toltak tul, de parszor repkedtek az uj Dinho, uj Messi jelzok. Kozben a valosag meg mindig az, hogy egyszer nagyon belenyultak a tutiba, amugy az egesz Lamasia is csak a kamu vilagkepukben az, aminek el akarjak adni. Valojaban "csak" egy jo akademia, sok elso osztalyu jatekost ad a vilag futballjanak es pont. Idonkent mindenhonnan jonnek ki vilagsztarok.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 28., szombat 14:35

R. Carlos írta: (ha valakit kihagyta elnézést
Egy időben nagyot ment Riqui Puig vagy ki. Nem tudom, volt-e már 23, mikor elment levezetni a Galaxyba. :lol: :lol:

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. december 28., szombat 14:30

Az a baj, hogy az, hogy fiatal játékosokat túlmisztifikálnak és ez nem most kezdődött. Amikor kipukkadtak pénzügyileg, akkor elkezdtek repkedni a nevek a fiatalok közül. Volt Fati, Pedri, Gavi, majd Roque és végül most Yamal (ha valakit kihagyta elnézést, nagy vonalakban beszélek erről a témáról most). Olyan szinten felmagasztalják őket és tolják a csúcs felé, hogy a fiatal lelkük vagy éppen a testük (látva az első hármat a felsorolásban) nem bírja a terhelést. Túl hamar és túl gyorsan sztárokká akarják avanzsálni őket, ők meg vagy fejben vagy testben elszállnak. Nem hiszem, hogy egészséges lenne egy 17-18 éves fiatal felé ekkora elvárásokat támasztani, mármint, azt várni tőle, hogy egy gigaklub húzóereje és sztárja legyen. Amennyire gyerekek még nem tudják ezeket hová tenni. Nagyon ritka az olyan tehetség az ő korukban, aki ezeket megfelelően fel tudja dolgozni. Fokozatos beépítés, terhelés ez a helyes út, amit tőlük el kellene várni, és ezt mi csináljuk pl. Gulerrel a legjobban, meg csináltuk Vinivel is anno.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 28., szombat 0:11

ferni írta:
realmadrid95 írta: Vitor Roque ugy nez ki, hogy mar januarban Palmeirasba igazolhat 20 millio euroert. Kifejezetten nem szeretem Xavit, rossz edzonek is tartom, de sok mindenben igaza volt.
Pocegodor…
A baj az volt, hogy nyíltan egy pár millió eurót kidobott a kukába a Barcának a nyilatkozatával, míg a gyerek önbizalmát végleg kukára vágta.
Nyomas alatt volt a Barca, ahogyan o is, minden masodik kerdes vele kapcsolatban volt. Sokan az uj megvaltot lattak benne, ot hibaztatva, hogy nem jatszatja. Kb, mintha egy uj Messi lenne a gyerek. Erre a Betisben is iszonyat gyenge a mezonyben. Nem azt mondta, hogy merhetetlenul rossz focista, csak egyszeruen nem erti a taktikat.

Vegul az tette be a kaput Laportanal, hogy Xavi szerint nem eleg jo a Barca keret ahhoz, hogy bajnoksagot nyerjen. Hosszabbitas utan ki is dobja, erre Laporta azt nyilatkozza tegnap, hogy aggodik o is es Flick is a keret minosege miatt.
Belebonyolodik teljesen a hulyesegeibe.

En amondo vagyok, hogy akarmennyire szerettem Crt, Ramost, Rault, Modricot vagy Marcelot peldaul, nekem Perez a legfontosabb szemely a Real Madrid tortenelmeben.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 27., péntek 22:23

realmadrid95 írta: Vitor Roque ugy nez ki, hogy mar januarban Palmeirasba igazolhat 20 millio euroert. Kifejezetten nem szeretem Xavit, rossz edzonek is tartom, de sok mindenben igaza volt.
Pocegodor…
A baj az volt, hogy nyíltan egy pár millió eurót kidobott a kukába a Barcának a nyilatkozatával, míg a gyerek önbizalmát végleg kukára vágta.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 27., péntek 22:21

Vitor Roque ugy nez ki, hogy mar januarban Palmeirasba igazolhat 20 millio euroert. Kifejezetten nem szeretem Xavit, rossz edzonek is tartom, de sok mindenben igaza volt.
Pocegodor…

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 27., péntek 19:05

Ez a nike szerződés is mint vmi spanyol viasz van tálalva.

1. még nincs is megkötve mivel csak most szavazták meg ergo pénz még nem is lehet belőle.
2. akkora giga 1.7 milliárdos szerződés, hogy a jelenlegihez képest évente kb 20 millióval lesz több, csak ugye a teljes futamidőre van nyomtatva mert úgy mennyivel nagyobbat szól. Ezzel vmi 120 millió lesz évente. (a Real 2019-ben kötött ekkora szerződést csak nem 14! évre)
3. kapnak aláírási pénzt is vmi 100-150 milliót leosztva a teljes futamidőre :lol:

14 évre megköt egy szerződést aztán majd megint megy a csicskabox ha elszarták az összes pénzt már megint. Érdekes semelyik más csapat nem hisztizik a szabályok miatt csak a special one elnyomottak gyülekezete. Amikor a nagy spanyolbarát Bilbao is azt mondja álljon meg a menet akkor lehet nem Realozni kéne hanem megnézni mit művel Jesus Laporta meg a sleppje már megint mert amekkora szabadságharcot vív megint orral előre fog földbe állni az egész.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 27., péntek 18:46

:rock: :taps:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 27., péntek 18:44

Egyszer felnéztem arra az eurobarcára, ott sok ilyen ember volt. Szerencsére nem minden barcás ilyen, aki kritikát mer megfogalmazni azt betámadják egyből.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 27., péntek 18:44

Barcas cicaharc a biliben, i love it :kalapos:
thereisonly1ronaldo

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. december 27., péntek 18:34

Nincs karácsony egy habzó szájú barszás nélkül :mrgreen:

Nem tudom mi a vita tárgya de szerintem így karácsony környékén az egyetlen dolog ami számít, hogy fogadjuk el és szeressük azokat is akik bajnoki címet ünnepeltek novemberben és végül harmadikok lesznek az őszi tabellán. :sziv:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Barca1
Kedvenc játékosaid: Messi Davids
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. december 27., péntek 18:30

magnus666 írta: áthozom
Barca1 írta: Ahh semmi...Kérdezd meg Sorloth-ot az Atleticot vagy a Barcelonat.Hogy jön egy liga ahoz hogy manipulálva ledegradaljon több klubbot,és az érintett játékost egy ilyen húzással? Elképesztő,de ha ez neked vagy nektek belefér akkor leletek rajta... azért kíváncsi lennék egy fordított helyzetben mennyire szabadulna el itt a pokol,Negreirazva stb.Kozbe az meg ne zavarjon hogy mindenhol nyíltan bevallott Realosok ülnek a vezető pozíciókba.Cafolj meg ha nincs igazam.Lehet rám kopkodni stb,de ez azért gusztustalan nyílt beismerése volt hogy merre van az arra.
fiatal barátom, ez a folyamatos áldozatszerepben való tetszelgés az oka, hogy alulnyertük magunkat az aranykorszakban. Ez minden szinten megfigyelhető, kicsiben elég átmenni a túloldalra, nagyban pedig elolvasni Laporta egyik-másik nyilatkozatát. Arról miért nem írsz, hogy az aranykorszakunk legendáinak a rendes edzésmunka büdös volt, de a folyamatos emelésekért verték az asztalt bartomeunál és nagy részben emiatt vagyunk ilyen pénzügyi helyzetben?

Yamalhoz annyit fűznék hozzá, hogy nem jó ez a nagy hype neki, egy kamasz gyerekről beszélünk, a sérülések még egy dolog, a nagyobb gondot a már jelentkező ego jelenti, számomra nagyon visszás volt, hogy 17 évesen calmázott a Bernabeuban. Ezt Messi sem engedte meg magának az első Klasszikusán.
Most hogy keverted ide Yamalt,meg edzésmunka meg stb...Igen büdös volt nekik erről olvastam már anno,de nem értem hogy ezzel miért talaltál meg engem,és mi köze van pl Yamalnak ehez a témához?Amúgy meg elment egy raklapnyi játékos Gündivel együtt jött egy nike szerződés de még mindig nem elég.Arról miért nem írsz mondjuk te hogy Stegen fizujának 80% át bele kellene számítania a Ligának,de menetközben ezt megváltoztatták nemrég.(ja hogy az nem vetne rád jó fényt itt a fórumtásaknáll)Én értem hogy katasztrófa volt a vezetés,de azért áljon már meg a menet egy ekkora bevételű klubbnál.Láttad te pl az új rfef elnök nyilatkozatát? Na mindegy ...Mondtál már te ellent itt ezen a fórumon,vagy mindenben bólogatsz hogy igen főnök,máris főnök,meg amit csak akar főnök...kb ez lehet nálad.Na hagyjuk is egymást békén.Na meg még van az a másik Barcás az shtuter vagy mi a neve...kb pont egy kategória vagytok.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. december 27., péntek 17:55

áthozom
Barca1 írta: Ahh semmi...Kérdezd meg Sorloth-ot az Atleticot vagy a Barcelonat.Hogy jön egy liga ahoz hogy manipulálva ledegradaljon több klubbot,és az érintett játékost egy ilyen húzással? Elképesztő,de ha ez neked vagy nektek belefér akkor leletek rajta... azért kíváncsi lennék egy fordított helyzetben mennyire szabadulna el itt a pokol,Negreirazva stb.Kozbe az meg ne zavarjon hogy mindenhol nyíltan bevallott Realosok ülnek a vezető pozíciókba.Cafolj meg ha nincs igazam.Lehet rám kopkodni stb,de ez azért gusztustalan nyílt beismerése volt hogy merre van az arra.
fiatal barátom, ez a folyamatos áldozatszerepben való tetszelgés az oka, hogy alulnyertük magunkat az aranykorszakban. Ez minden szinten megfigyelhető, kicsiben elég átmenni a túloldalra, nagyban pedig elolvasni Laporta egyik-másik nyilatkozatát. Arról miért nem írsz, hogy az aranykorszakunk legendáinak a rendes edzésmunka büdös volt, de a folyamatos emelésekért verték az asztalt bartomeunál és nagy részben emiatt vagyunk ilyen pénzügyi helyzetben?

Yamalhoz annyit fűznék hozzá, hogy nem jó ez a nagy hype neki, egy kamasz gyerekről beszélünk, a sérülések még egy dolog, a nagyobb gondot a már jelentkező ego jelenti, számomra nagyon visszás volt, hogy 17 évesen calmázott a Bernabeuban. Ezt Messi sem engedte meg magának az első Klasszikusán.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 27., péntek 14:32

Hagyjadmar makkfeju olmo ...... semmi
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 27., péntek 13:39

hehetheoriginal írta:
RaúlCF írta: The Commercial Court of Barcelona has REJECTED Barça's appeal for the registration of Dani Olmo.

Barça have time until 31st December to register him & will present a new lawsuit against La Liga in the Lower Court on 30th December.
@mundodeportivo

Fincsi.
Minden meccsukon nulla pont, amin jatszott, boldog újévet :kalapos:
Balondor 15. Helyezettjerol es az eb legjobbjarol beszélsz.

Több tiszteletet :coffee:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Vissza: