Egyetertek, erre gondoltam, hogy nem mindenki volt tulsztarolva, FarkasNorbi meg minden Barca golra kizarolag sikoltozva tud reagalni, egyem a partatlan szivet.csababarca írta:Azért ebből a sorból az idősebb Dos Santos, Krkic és Fati volt hype-olva úgy extrán, a többi az úgy volt, de semmi extra, és nem is volt annak kikiáltva soha.RealMadridFanatic írta: Dos Santos testverek, Jeffren, Cuenca, Krkic, Gai Assulin, Alena, Halilovic, Munir, Sandro, de itt van meg Ansu Fati is.
Az ilyen Jeffren, Cuenca, Alena, Munir, Sandro féle tucatok még Farkas Norbert által sem voltak annyira feldicsérve, se a katalán média által.
Legalábbis nem összevethető a felső hármas körüli hype-al. (vagy amit Gavi kapott a semmire, csak mert néha agyonrúgott valakit aki arra járt:D)
Ennyit akartam ehhez hozzáfűzni.
Az osszkep szamomra megis az, hogy a Barca tobbet akar lattatni az akademiajaba, mint ami valojaban.
Ok nevelik az Aranylabdasokat, Madridban pedig veszik.
Ettol persze Yamal lehet korszakos jatekos (tenyleg extra tehetseg), de kizarolag arra epul most is a felhajtas, hogy orok 17 eves. Szerintem neki sem tesz jot egyebkent, kicsit nagyobb az arc, mint amit az eddigi eredmenyek indokolnanak.