Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem sem tetszett.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 28., szombat 16:53
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. december 28., szombat 14:53
En csak nevetni szerettem volna par percet, mert anno az 1-2. reszen sikerult, annak ellenere, hogy engem nem erdekel a kepregenyfilmesdi es a mcu. Hat itt egy pillanatra sem nevettem, mert csak seggek voltak, meg tokonszurasok, vagy vmi eroltetett utalas vmelyik szereplo felesegenek ak utyajanak a volt szeretojere. De nem baj, megtanultam a lecket a kovetkezot nem nezem meg es pont. Ettol fuggetlenul szerintem is rossz lett, ha mar igy alakult, hogy megneztem.Halfkey írta: Egyetértek Remyvel.
Sokszor kicsit olyan a fórum film hozzáállása, mintha bemennék a Mekibe és azon lamentálnék miért nincs kacsamáj terrin és kaviár. Ha ezt akarok, miért ide jöttem? 2 Deadpool film meg 100 más Reynolds tucatfilm után ne lepődjünk már meg hogy mi lesz benne. Ha ez tetszik valakinek, nézze, ha nem, akkor meg ne.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 28., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 28., szombat 14:09
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 28., szombat 14:06
Miért ne írhatná le valaki egy filmes topikban az év egyik nagy filmjéről a véleményét?Halfkey írta: Egyetértek Remyvel.
Sokszor kicsit olyan a fórum film hozzáállása, mintha bemennék a Mekibe és azon lamentálnék miért nincs kacsamáj terrin és kaviár. Ha ezt akarok, miért ide jöttem? 2 Deadpool film meg 100 más Reynolds tucatfilm után ne lepődjünk már meg hogy mi lesz benne. Ha ez tetszik valakinek, nézze, ha nem, akkor meg ne.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 14:00
2 főszereplője volt a történetnek, reméltem, hogy Jackman kompenzál. A Deadpool első része legalább tartalmazott értelmes cselekményszálat, épp elég drámát (amennyi egy ilyen filmben elképzelhető), és helyén volt a szórakoztatás.Halfkey írta: Egyetértek Remyvel.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 28., szombat 13:40
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. december 28., szombat 13:34
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 28., szombat 13:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 28., szombat 13:28
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 28., szombat 13:22
Teljesen egyetértek.halamadrid írta:
Szerintem hihetetlenül cringe volt, főleg az a havas jelenet az elején. Rozsomák karaktere csak lebeg, sztorit is csak nyomokban tartalmaz. Tudtam, hogy nem lesz agysebészet, de reménykedtem egy vicces, szórakoztató "buddy movie"-ban, érdekes cameókkal, és egy Rozsomák mögötti közepes eredettörténettel és érzelmi szállal. .
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 13:10
Lehet, hogy kissé giccsparádé, de akkor is imádtam az Infinity War-t. Sajnos egy Infinity Saga filmet sem láttam moziban, valamikor egy őszi szünet alatt daráltam le az egészet. Volt, hogy naponta 4 filmet is megnéztemtibi18 írta:Abszolút! Nem ültem be Marvel filmre az Infinity War óta. Nálam annál nem lesz jobb, így nem is tervezem. Egyébként Deadpool 2 sem tetszett, viszont ez az utolsó engem szórakoztatott.halamadrid írta:
Örülök, hogy valakinek tetszett. Sőt, irigy vagyok, mert mindig elképzelek magam előtt egy élményt egy-egy film kapcsán, aminek olykor sajnos óriási csalódás lesz a vége. Azzal viszont talán egyet kell értenünk, hogy egyre ócskábbak az effajta közönségszolgáló próbálkozások, lásd RDJ visszahozatala. A modern Hollywood ötlettelensége önmaga hatványaként.
Lehet, hogy már kinőttem az ilyen filmeket, nem tudom. Majd kiderül, ha esetleg szép karriert fut be Gunn DCU-ja, talán visszahozza azt a gyermekkori lázat, amit egykor az MCU kapcsán átéltem. Szívesen végignézném a Marvel Thanos utáni fázisainak temetését, ami remélhetőleg majd az X-Menekkel lesz képes megújulni. Jelenleg semmi konkrétum, másfél év múlva pedig mozikba küldik az Avengers 5-öt.
A Daredevilt remélem nem xurják el, az halhatatlan.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 28., szombat 13:06
Abszolút! Nem ültem be Marvel filmre az Infinity War óta. Nálam annál nem lesz jobb, így nem is tervezem. Egyébként Deadpool 2 sem tetszett, viszont ez az utolsó engem szórakoztatott.halamadrid írta:Örülök, hogy valakinek tetszett. Sőt, irigy vagyok, mert mindig elképzelek magam előtt egy élményt egy-egy film kapcsán, aminek olykor sajnos óriási csalódás lesz a vége. Azzal viszont talán egyet kell értenünk, hogy egyre ócskábbak az effajta közönségszolgáló próbálkozások, lásd RDJ visszahozatala. A modern Hollywood ötlettelensége önmaga hatványaként.tibi18 írta: Szerintem meg az utóbbi évek egyik legjobb Marvel filmje, amivel semmi cél nem volt, csak a rajongólat/közönséget kiszolgálni.
Ízlések és pofonok. Nincs ezzel baj.
Lehet, hogy már kinőttem az ilyen filmeket, nem tudom. Majd kiderül, ha esetleg szép karriert fut be Gunn DCU-ja, talán visszahozza azt a gyermekkori lázat, amit egykor az MCU kapcsán átéltem. Szívesen végignézném a Marvel Thanos utáni fázisainak temetését, ami remélhetőleg majd az X-Menekkel lesz képes megújulni. Jelenleg semmi konkrétum, másfél év múlva pedig mozikba küldik az Avengers 5-öt.
A Daredevilt remélem nem xurják el, az halhatatlan.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 13:00
Örülök, hogy valakinek tetszett. Sőt, irigy vagyok, mert mindig elképzelek magam előtt egy élményt egy-egy film kapcsán, aminek olykor sajnos óriási csalódás lesz a vége. Azzal viszont talán egyet kell értenünk, hogy egyre ócskábbak az effajta közönségszolgáló próbálkozások, lásd RDJ visszahozatala. A modern Hollywood ötlettelensége önmaga hatványaként.tibi18 írta: Szerintem meg az utóbbi évek egyik legjobb Marvel filmje, amivel semmi cél nem volt, csak a rajongólat/közönséget kiszolgálni.
Ízlések és pofonok. Nincs ezzel baj.
A Gladiátor II szerintem teljesen korrekt, Ridley jobb filmjei közé tartozik az újabbak közül, megérte elkészíteni. Jól néz ki, kivéve az istentelen Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!majomkutyákat az elejéről. A másikról nem tudok véleményt mondani.ferni írta: Holnapi mozizáshoz várnék tippeket, amik esélyesek megtekintésre:
Gladiátor 2
A hullahó akció
Eretnek se fest rosszul, de kétlem megérné azt nézni.
Szóval megéri megnézni a Gladiátor 2t vagy jobban járok egy Remy-féle agyzsibbasztással?
Más tipp esetleg, mert amúgy már mindkettő fent van a tudjuk hol....
pont ez jutott az eszembe nekem is, gyors lecsekkoltam én isRed One mar ncore. Szoval, ha mozizni akarsz, akkor nezz olyat, ami meg nem elerheto.![]()
Majmok bolygója Robbie Williams az wtf amúgy?
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 28., szombat 12:56
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 28., szombat 12:55
pont ez jutott az eszembe nekem is, gyors lecsekkoltam én isRed One mar ncore. Szoval, ha mozizni akarsz, akkor nezz olyat, ami meg nem elerheto.![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 28., szombat 12:54
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 12:51
Szerintem hihetetlenül cringe volt, főleg az a havas jelenet az elején. Rozsomák karaktere csak lebeg, sztorit is csak nyomokban tartalmaz. Tudtam, hogy nem lesz agysebészet, de reménykedtem egy vicces, szórakoztató "buddy movie"-ban, érdekes cameókkal, és egy Rozsomák mögötti közepes eredettörténettel és érzelmi szállal. Szerintem először gondolkodtam el anno, hogy kisétáljak-e a teremből.kettonull írta: Volt szerencsém megnézni ezt a Deadpool Rozsomák filmet.
Olyan mintha korábbi Marvel filmek vágóasztalon maradt jeleneteiből és Marvel reklámokból vágtak volna össze a film nagy részét.
Egy zavaros katyvasz, ócska poénokkal, súlyosbítva egy fárasztóan idegesítő főszereplővel.
Batman és Robin szint, ott lenne a helye anyagilag és kritikailag is.
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 28., szombat 12:42
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 12:18
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem