Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 29., vasárnap 19:33

A SEBHELYESARCÚ: Számomra 'A' gengsztermozi. A film, ami nélkül nem lett volna GTA: Vice City, a film, ami annyira tömény 80-as évek, hogy ha csak ez az egy film létezne abból az évtizedből, akkor is felejthetetlenné vált volna az az időszak.

Nyers, erőszakos, drámai, véres és veszettül stílusos felemelkedés és bukástörténet, megfűszerezve kapitalizmuskritikával és az amerikai álom hamis illúziójával. Mindezt egy olyan Al Pacinóval, aki nem csak a zsáner, de úgy en bloc az egész filmtörténelem EGYIK legerősebb alakítását rakta le az asztalra.

De Palma nagyot rendezett, Giorgio Moroder erőteljes dallamai zseniálisan illeszkedtek a film stílusába, az összkép pedig a betétdalokkal kiegészülve (Push It to the Limit) egy olyan végeredményet szült, ami a kultklasszikus mozik között is a legfelső polcon helyezkedik el.

Csak és kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni róla... :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 28., szombat 16:53

Az a milliárdos profit amit termelt a film, meg azna sok ember akit ez megmozgatott, biztos egyetért itt mindenkivel :mrgreen: :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem sem tetszett.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. december 28., szombat 14:53

Halfkey írta: Egyetértek Remyvel.

Sokszor kicsit olyan a fórum film hozzáállása, mintha bemennék a Mekibe és azon lamentálnék miért nincs kacsamáj terrin és kaviár. Ha ezt akarok, miért ide jöttem? 2 Deadpool film meg 100 más Reynolds tucatfilm után ne lepődjünk már meg hogy mi lesz benne. Ha ez tetszik valakinek, nézze, ha nem, akkor meg ne.
En csak nevetni szerettem volna par percet, mert anno az 1-2. reszen sikerult, annak ellenere, hogy engem nem erdekel a kepregenyfilmesdi es a mcu. Hat itt egy pillanatra sem nevettem, mert csak seggek voltak, meg tokonszurasok, vagy vmi eroltetett utalas vmelyik szereplo felesegenek ak utyajanak a volt szeretojere. De nem baj, megtanultam a lecket a kovetkezot nem nezem meg es pont. Ettol fuggetlenul szerintem is rossz lett, ha mar igy alakult, hogy megneztem.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 28., szombat 14:36

Kár, hogy hehe pihen. Leírhatta volna, hogy aki képregényfilmet néz, az eleve roncs és ezért roncs a társadalom. Legalább hamarabb kimaxoltuk volna a témát.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 28., szombat 14:09

Mondjuk alapbol, aki mar csak cim alapjan beul egy ilyen fosra, nem tudom mit var, plane ha megnezett akar egyetlen trailert is.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 28., szombat 14:06

Sokszor kicsit olyan a fórum film hozzáállása, mintha bemennék a Mekibe és azon lamentálnék miért nincs kacsamáj terrin és kaviár. Ha ezt akarok, miért ide jöttem? 2 Deadpool film meg 100 más Reynolds tucatfilm után ne lepődjünk már meg hogy mi lesz benne. Ha ez tetszik valakinek, nézze, ha nem, akkor meg ne.
Miért ne írhatná le valaki egy filmes topikban az év egyik nagy filmjéről a véleményét?

Nem vagyok követője Reynolds filmjeinek. Láttam az első Deadpoolt és valami kémes filmjét, azok közepes 10/5ös filmek voltak. Ez azokhoz képest is rossz volt.
Az a baj az éttermes hasonlatoddal, hogy itt nem Mekit adtak, ez a film olyan mintha Meki helyett a Nébih bezárás előtt álló Pléhcsárdából szolgáltak volna fel.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 14:00

2 főszereplője volt a történetnek, reméltem, hogy Jackman kompenzál. A Deadpool első része legalább tartalmazott értelmes cselekményszálat, épp elég drámát (amennyi egy ilyen filmben elképzelhető), és helyén volt a szórakoztatás.

Nem muszáj elb*szni a Big Mac-et. Ha jól sikerül, még élvezhető is.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 28., szombat 13:40

Én gyűlölöm halfkeyt. Egy kanál vízben.... :coffee:
Azota szarul alszok, amióta beszólt. De annyira egyetértek vele most, hogy bár remegő kézzel es hányingerrel, de rá kell nyomnom a fel nyilacskara. :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. december 28., szombat 13:34

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!PeterPool film végi jelenete, a színész Rob Delaney, kisfiának állít emléket, aki agytumorban halt meg 2 és fél évesen.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 28., szombat 13:33

Egyetértek Remyvel.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 28., szombat 13:28

Deadpool, illetve Reynolds onmagaban is cringe. Igazabol miert is lepodik meg barki? :hmmm:

Mondjuk en birom Reynoldsot, alapbol o az akinek koszonhetjuk egyaltalan azt, hogy letezik a karakter filmben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 28., szombat 13:22

halamadrid írta:
Szerintem hihetetlenül cringe volt, főleg az a havas jelenet az elején. Rozsomák karaktere csak lebeg, sztorit is csak nyomokban tartalmaz. Tudtam, hogy nem lesz agysebészet, de reménykedtem egy vicces, szórakoztató "buddy movie"-ban, érdekes cameókkal, és egy Rozsomák mögötti közepes eredettörténettel és érzelmi szállal. .
Teljesen egyetértek.
Mintha a saját gondolataimat olvasnám vissza.

Meg a poénok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megjelenik a haverja a végén Deadpool jelmezben a pókhasán szétpattant cipzárral és a faszán dudorodó zsírral.
Visszatérő elem hogy valakit tökönszúrnak rozsomák karmaival.
Amikor Deadpoolra ráadják az új felszerelést, minden második mozdulat az, hogy paskolják a seggét.

Mik ezek a cringe dolgok? :lol: Ilyenek vannak benne végig.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 13:10

tibi18 írta:
halamadrid írta:

Örülök, hogy valakinek tetszett. Sőt, irigy vagyok, mert mindig elképzelek magam előtt egy élményt egy-egy film kapcsán, aminek olykor sajnos óriási csalódás lesz a vége. Azzal viszont talán egyet kell értenünk, hogy egyre ócskábbak az effajta közönségszolgáló próbálkozások, lásd RDJ visszahozatala. A modern Hollywood ötlettelensége önmaga hatványaként.
Lehet, hogy már kinőttem az ilyen filmeket, nem tudom. Majd kiderül, ha esetleg szép karriert fut be Gunn DCU-ja, talán visszahozza azt a gyermekkori lázat, amit egykor az MCU kapcsán átéltem. Szívesen végignézném a Marvel Thanos utáni fázisainak temetését, ami remélhetőleg majd az X-Menekkel lesz képes megújulni. Jelenleg semmi konkrétum, másfél év múlva pedig mozikba küldik az Avengers 5-öt.

A Daredevilt remélem nem xurják el, az halhatatlan.
Abszolút! Nem ültem be Marvel filmre az Infinity War óta. Nálam annál nem lesz jobb, így nem is tervezem. Egyébként Deadpool 2 sem tetszett, viszont ez az utolsó engem szórakoztatott.
Lehet, hogy kissé giccsparádé, de akkor is imádtam az Infinity War-t. Sajnos egy Infinity Saga filmet sem láttam moziban, valamikor egy őszi szünet alatt daráltam le az egészet. Volt, hogy naponta 4 filmet is megnéztem :D A mozis élmény viszont pótolhatatlan, főleg gyerekként.
Nálam a top 5: Vasember 1, Kapitány 2, GOTG 1, Thor 3, meg ugye az IW.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

tibi18

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 28., szombat 13:06

halamadrid írta:
tibi18 írta: Szerintem meg az utóbbi évek egyik legjobb Marvel filmje, amivel semmi cél nem volt, csak a rajongólat/közönséget kiszolgálni.

Ízlések és pofonok. Nincs ezzel baj.
Örülök, hogy valakinek tetszett. Sőt, irigy vagyok, mert mindig elképzelek magam előtt egy élményt egy-egy film kapcsán, aminek olykor sajnos óriási csalódás lesz a vége. Azzal viszont talán egyet kell értenünk, hogy egyre ócskábbak az effajta közönségszolgáló próbálkozások, lásd RDJ visszahozatala. A modern Hollywood ötlettelensége önmaga hatványaként.
Lehet, hogy már kinőttem az ilyen filmeket, nem tudom. Majd kiderül, ha esetleg szép karriert fut be Gunn DCU-ja, talán visszahozza azt a gyermekkori lázat, amit egykor az MCU kapcsán átéltem. Szívesen végignézném a Marvel Thanos utáni fázisainak temetését, ami remélhetőleg majd az X-Menekkel lesz képes megújulni. Jelenleg semmi konkrétum, másfél év múlva pedig mozikba küldik az Avengers 5-öt.

Abszolút! Nem ültem be Marvel filmre az Infinity War óta. Nálam annál nem lesz jobb, így nem is tervezem. Egyébként Deadpool 2 sem tetszett, viszont ez az utolsó engem szórakoztatott.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 13:00

tibi18 írta: Szerintem meg az utóbbi évek egyik legjobb Marvel filmje, amivel semmi cél nem volt, csak a rajongólat/közönséget kiszolgálni.

ferni írta: Holnapi mozizáshoz várnék tippeket, amik esélyesek megtekintésre:

Gladiátor 2
A hullahó akció

Eretnek se fest rosszul, de kétlem megérné azt nézni.

Szóval megéri megnézni a Gladiátor 2t vagy jobban járok egy Remy-féle agyzsibbasztással? :kalapos:

Más tipp esetleg, mert amúgy már mindkettő fent van a tudjuk hol.... :mrgreen:
Red One mar ncore. Szoval, ha mozizni akarsz, akkor nezz olyat, ami meg nem elerheto. :kalapos:
pont ez jutott az eszembe nekem is, gyors lecsekkoltam én is :D

Majmok bolygója Robbie Williams az wtf amúgy?
A Gladiátor II szerintem teljesen korrekt, Ridley jobb filmjei közé tartozik az újabbak közül, megérte elkészíteni. Jól néz ki, kivéve az istentelen Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!majomkutyákat az elejéről. A másikról nem tudok véleményt mondani.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 28., szombat 12:56

Red One mar ncore. Szoval, ha mozizni akarsz, akkor nezz olyat, ami meg nem elerheto. :kalapos:

De amugy nyilvan Rock. :sziv:

Agyzsibbasztasra a Sonic 3 most jot megy. Szeretik.

Eretnek is mar toltheto.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 28., szombat 12:55

Holnapi mozizáshoz várnék tippeket, amik esélyesek megtekintésre:

Gladiátor 2
A hullahó akció

Eretnek se fest rosszul, de kétlem megérné azt nézni.

Szóval megéri megnézni a Gladiátor 2t vagy jobban járok egy Remy-féle agyzsibbasztással? :kalapos:

Más tipp esetleg, mert amúgy már mindkettő fent van a tudjuk hol.... :mrgreen:
pont ez jutott az eszembe nekem is, gyors lecsekkoltam én is :D

Majmok bolygója Robbie Williams az wtf amúgy?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. december 28., szombat 13:00-kor.

tibi18

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 28., szombat 12:54

Szerintem meg az utóbbi évek egyik legjobb Marvel filmje, amivel semmi cél nem volt, csak a rajongólat/közönséget kiszolgálni.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 12:51

kettonull írta: Volt szerencsém megnézni ezt a Deadpool Rozsomák filmet.

Olyan mintha korábbi Marvel filmek vágóasztalon maradt jeleneteiből és Marvel reklámokból vágtak volna össze a film nagy részét.
Egy zavaros katyvasz, ócska poénokkal, súlyosbítva egy fárasztóan idegesítő főszereplővel.
Batman és Robin szint, ott lenne a helye anyagilag és kritikailag is.
Szerintem hihetetlenül cringe volt, főleg az a havas jelenet az elején. Rozsomák karaktere csak lebeg, sztorit is csak nyomokban tartalmaz. Tudtam, hogy nem lesz agysebészet, de reménykedtem egy vicces, szórakoztató "buddy movie"-ban, érdekes cameókkal, és egy Rozsomák mögötti közepes eredettörténettel és érzelmi szállal. Szerintem először gondolkodtam el anno, hogy kisétáljak-e a teremből.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 28., szombat 12:42

Volt szerencsém megnézni ezt a Deadpool Rozsomák filmet.

Olyan mintha korábbi Marvel filmek vágóasztalon maradt jeleneteiből és Marvel reklámokból vágtak volna össze a film nagy részét.
Egy zavaros katyvasz, ócska poénokkal, súlyosbítva egy fárasztóan idegesítő főszereplővel.
Batman és Robin szint, ott lenne a helye anyagilag és kritikailag is.

Vissza: