tibi18 írta:
Szerintem meg az utóbbi évek egyik legjobb Marvel filmje, amivel semmi cél nem volt, csak a rajongólat/közönséget kiszolgálni.
Ízlések és pofonok. Nincs ezzel baj.
Örülök, hogy valakinek tetszett. Sőt, irigy vagyok, mert mindig elképzelek magam előtt egy élményt egy-egy film kapcsán, aminek olykor sajnos óriási csalódás lesz a vége. Azzal viszont talán egyet kell értenünk, hogy egyre ócskábbak az effajta közönségszolgáló próbálkozások, lásd RDJ visszahozatala. A modern Hollywood ötlettelensége önmaga hatványaként.
Lehet, hogy már kinőttem az ilyen filmeket, nem tudom. Majd kiderül, ha esetleg szép karriert fut be Gunn DCU-ja, talán visszahozza azt a gyermekkori lázat, amit egykor az MCU kapcsán átéltem. Szívesen végignézném a Marvel Thanos utáni fázisainak temetését, ami remélhetőleg majd az X-Menekkel lesz képes megújulni. Jelenleg semmi konkrétum, másfél év múlva pedig mozikba küldik az Avengers 5-öt.
A Daredevilt remélem nem xurják el, az halhatatlan.
ferni írta:
Holnapi mozizáshoz várnék tippeket, amik esélyesek megtekintésre:
Gladiátor 2
A hullahó akció
Eretnek se fest rosszul, de kétlem megérné azt nézni.
Szóval megéri megnézni a Gladiátor 2t vagy jobban járok egy Remy-féle agyzsibbasztással?
Más tipp esetleg, mert amúgy már mindkettő fent van a tudjuk hol....
Red One mar ncore. Szoval, ha mozizni akarsz, akkor nezz olyat, ami meg nem elerheto.
pont ez jutott az eszembe nekem is, gyors lecsekkoltam én is
Majmok bolygója Robbie Williams az wtf amúgy?
A Gladiátor II szerintem teljesen korrekt, Ridley jobb filmjei közé tartozik az újabbak közül, megérte elkészíteni. Jól néz ki, kivéve az istentelen
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!majomkutyákat az elejéről. A másikról nem tudok véleményt mondani.