Kommentáld a híreket
- ateeemadrid
Re: Kommentáld a híreket
Énis nagyon adom, végre visszatérünk a támadó feldogású szélsővédőkhöz. Hatalmas labdái vannak, az is nagy fegyvertény lehet még Vinivel meg MBappeval, ebben a világon az egyik legjobb jelenleg.
26 éves, karrierje csúcsán, ingyen, nincs miről beszélni.
26 éves, karrierje csúcsán, ingyen, nincs miről beszélni.
Én ennek nagyon örülök. Régen úgy vagyok már, hogy Calafatékban vakon bízok, le vannak ezek monitorozva minden tekintetben, ahogy csak lehet. Nagyon tehetséges, bizonyos képességekben vilagklasszis bekk, valószínűleg ezekre a képességekre szükségünk van. Én nem tudok egyértelműen jobb igazolást erre a pozira helyette. Nagyon erős karaktere van, a legmagasabb polcon játszik, és képes egy (nagyon erős) liverpoolt, az otthonát otthagyni, azért ezt is kevesen teszik meg angolként. Nyerni akar.Pad'em írta: BREAKING: Trent Alexander-Arnold has now made a DECISION. He has chosen to join Real Madrid as a free agent.
Alexander-Arnold has informed Liverpool that he wants to join Real Madrid. Renewing is becoming IMPOSSIBLE, he’s attracted to Real Madrid & the possibility of a new experience.
He knows everything about the club first-hand after conversations with Jude Bellingham. @marca
Carvajal már sajnos lutri, a real madridban pedig mindig fontos volt ez a poszt, itt nem szaladgálhatnak akárkik.
Sztem ez az igazolás már a Xabi féle csapatba is előkészület, sztem ott már le vannak zsírozva a dolgok, sztem ezzel kapcsolatban is tavasszal már konkrét hírmorzsák lesznek. Alapvetően fontos igazolás Carvajal kiesésével, de a Xabi féle fociba még inkább.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Feltéve, hogy igaz, mégis mit vár, vörös szőnyeget novemberben? Egy jó játékos, aki borzalmasan sérülékeny tud lenni. Szerintem túl nagy benne a kockázat, ráadásul borzalmasan drága (fizetésére gondolok). Ellenben ott van a saját nevelésű Miguel Guti aki kb a liga egyik ha nem legjobb beloldali védője jelenleg és kőkemény 8 millióba fájna. Az ingyen Davies +Miguel lenne a best megoldás, kérdés a spanyol mennyire örülne annak ha nem első opciónak érkezne vissza. Érdekelne ki mit választana ha csak egyet lehet.
-ingyen Davies magas fizetéssel
-Miguel 8 milióért de egy abszolút közepes, a rendszerbe jól beilleszthető fizetéssel
-ingyen Davies magas fizetéssel
-Miguel 8 milióért de egy abszolút közepes, a rendszerbe jól beilleszthető fizetéssel
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Davies ugynoke azt nyilatkozta, hogy mas csapatok nem nagyon tettek igazan lepest a kanadaiert, csak a Bayern. Ezt o nagyra ertekeli, emiatt mar nem feltetlenul akar valtani, mert megbecsulve erzi magat.Dupla D írta:Nem tudom mit változtattunk az álláspontunkon Daviessel kapcsolatban, hogy már valószínűbb a maradása Münchenben. Pedig nálam ő még fontosabb lenne bal oldalra, mint Trent. Davies-Trent kombó nagyot tudna adni, hogy nézhetőbb legyen a focink.Pad'em írta: BREAKING: Trent Alexander-Arnold has now made a DECISION. He has chosen to join Real Madrid as a free agent.
Alexander-Arnold has informed Liverpool that he wants to join Real Madrid. Renewing is becoming IMPOSSIBLE, he’s attracted to Real Madrid & the possibility of a new experience.
He knows everything about the club first-hand after conversations with Jude Bellingham. @marca
Mi amikor targyaltunk vele, nagyon jol is ment, elvileg imadta az otletet, hogy Spanyolorszagba koltozhet, raadasul egyszeruen megorult azert, hogy a Real erdeklodik iranta. Akkor volt a nyilt uzengetes az ugynoke es a Bayern kozott tobbek kozott. Davies nagyon hatarozott volt a valtas miatt, varta, hogy kiteljesedjen a sztori es legyen egy eloszerzodes, vagy barmi.
Ez nem tortent meg, sot, a kapcsolat is valamelyest elkezdett akadozni, talan ugy ereztek Madridban, hogy “kesz, ezt leboxoltuk, tetszik Daviesnek a projekt, akkor jon nyaron”. Viszont ez nem tetszett Daviesnek, mert nem halad elorebb a dolog egy szimpla targyalastol. Ezutan teltek a hetek es nem kommunikalt fele senki semmit a reszunkrol, igy elbizonytalanodott.
A Bayern emelt a fizetesi ajanlaton, tepertek erte, igy most inkabb a maradas fele hajlik.
*Nemet forrasokbol ez a kep allt ossze, ha jol ertelmeztem.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem tudom mit változtattunk az álláspontunkon Daviessel kapcsolatban, hogy már valószínűbb a maradása Münchenben. Pedig nálam ő még fontosabb lenne bal oldalra, mint Trent. Davies-Trent kombó nagyot tudna adni, hogy nézhetőbb legyen a focink.Pad'em írta: BREAKING: Trent Alexander-Arnold has now made a DECISION. He has chosen to join Real Madrid as a free agent.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Pad'em
BREAKING: Trent Alexander-Arnold has now made a DECISION. He has chosen to join Real Madrid as a free agent.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Cr nem lesz még egy jó darabig ahogy Messi se.
Jó fizikumu, gyors dinamikus arcok lesznek, akiknél vagy technika vagy befejezés lesz, az is is már illúzió.
Beli hozza valamennyire a régi típusú, auram van a pályán sztár attitűdöt, nála az egészség meg a konstans teljesítmény a kérdés.
Jó fizikumu, gyors dinamikus arcok lesznek, akiknél vagy technika vagy befejezés lesz, az is is már illúzió.
Beli hozza valamennyire a régi típusú, auram van a pályán sztár attitűdöt, nála az egészség meg a konstans teljesítmény a kérdés.
Nem illik.
- Galacticos
Azert ott az igazsaghoz az is hozzatartozik hogy az elso feleves cr sokkal inkabb volt szelso mint csatar.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most ez nem ehhez tartozik, csak cr első évéről jutott eszembe.
Az a bizonyos 2009es ev. Nem elég hogy mi volt az a nyári all star igazolás orgia, de nekem megdöbbentő ezen kívül az akkori hibrid keret is. Basszus. Ilyen cr ékkel együtt tolta egy rvn, guti, robben trio. Mégha keveset is. De ez nekem mindig olyan, hogy ha belegondolok ra kell keresnem és nézni a videókat, hogy what..? Biztos? Tudom, hogy igen, de mégis lecsekkolom. Eszméletlen. Mi nevek együtt.
Pl a dortmund elleni bulimeccsen robben mit művelt.
Vagy guti passza karimnak.
Meg az oreg ruud. Ahogy egy kaka, meg cr tapsol neki real mezben, mikor búcsúzott. Hidegrazos nekem mindig 2009
Az a bizonyos 2009es ev. Nem elég hogy mi volt az a nyári all star igazolás orgia, de nekem megdöbbentő ezen kívül az akkori hibrid keret is. Basszus. Ilyen cr ékkel együtt tolta egy rvn, guti, robben trio. Mégha keveset is. De ez nekem mindig olyan, hogy ha belegondolok ra kell keresnem és nézni a videókat, hogy what..? Biztos? Tudom, hogy igen, de mégis lecsekkolom. Eszméletlen. Mi nevek együtt.
Pl a dortmund elleni bulimeccsen robben mit művelt.
Vagy guti passza karimnak.
Meg az oreg ruud. Ahogy egy kaka, meg cr tapsol neki real mezben, mikor búcsúzott. Hidegrazos nekem mindig 2009

Nono, álljon már meg a nagyf@.zúak menete! Hoztál egy féligazságot, amivel kigúnyoltál embereket. Én mellé tettem a másik felét. Talán nem kellene ilyen alapon, magas lóról szagértőzni.RaúlCF írta:Király. Akkor te is CR számokat vársz el tőle és persze, hogy ehhez nem ér fel.kiserik írta:
Bocsi, de ezt nem tudom máshogy lereagálni:![]()
![]()
![]()
Mbappe első félév: 13 gól, 3 gp
CR első félév: 13 gól, 2 gp
A különbség annyi, hogy míg Mbappe játszott ez idő alatt 23 meccset, addig CR annó 12-t. 12 meccs alatt lőtt anyit, mint Mbappe 23 meccs alatt.![]()
![]()
![]()
![]()
Mennyi lenne az elvárt neked?![]()
Nem várok Mbappétól számokat. Azt várom, hogy vagy megdögöljön a pályán, vagy rúgjon gólokat, mint ahogy a többi játékosunktól is várom. Az utóbbi meccsek alakulnak.
CR-rel egyelőre egy mondatban említeni is vicc kategória (már ha a teljesítményről van szó).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Mbappé nem volt készen kirángatni a csapatot a szarból és süllyedt el vele.
A világ egyik legjobbja a francia, csak itt terjedt el sokaknál, hogy elfelejtett focizni, mikor a futball legnagyobb színpadjain is bizonyított már.
Szarul indult, ebből a gödörből csapatként kell kijönni, de majd ha a következő hullámvölgyekben is inkább húzza majd lejjebb a csapatot, ahelyett hogy ő ráncigálná őket maga után majd el lehet kezdeni aggódni.
A világ egyik legjobbja a francia, csak itt terjedt el sokaknál, hogy elfelejtett focizni, mikor a futball legnagyobb színpadjain is bizonyított már.
Szarul indult, ebből a gödörből csapatként kell kijönni, de majd ha a következő hullámvölgyekben is inkább húzza majd lejjebb a csapatot, ahelyett hogy ő ráncigálná őket maga után majd el lehet kezdeni aggódni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Király. Akkor te is CR számokat vársz el tőle és persze, hogy ehhez nem ér fel.kiserik írta:Bocsi, de ezt nem tudom máshogy lereagálni:RaúlCF írta:
Ami még érdekes CR első éve és Mbappé első éve itt jelenleg 13-13 gól. Nem tudom kedves szagértők és firkászok milyen elvárásokkal futottak neki az évnek de igazi gyöngyszemek. Milyen számokat kéne hoznia, hogy elégedettek legyenek...![]()
![]()
![]()
A különbség annyi, hogy míg Mbappe játszott ez idő alatt 23 meccset, addig CR annó 12-t. 12 meccs alatt lőtt anyit, mint Mbappe 23 meccs alatt.![]()

Mennyi lenne az elvárt neked?

- Pad'em
Jogos ezek az új számok.Barca1 írta:Real Madrid:1.23 bnPad'em írta: Több mint 120 millióval esett a keretünk értéke TM-en a legfrissebb update után. Mbappé -20m, Cama -20m, Tchou -20m, Endrick -20m, Militao -20m a legnagyobb esések, egyedül Asencio értéke nőtt a keretben.
Barcánál nyilván fordítva, Yamal és Cubarsi +30m, Raphinha +20m, Pedri +20m.
Nekünk így is 1.36 milliárddal magasan a legértékesebb a keretünk a világon, Barcának 946 millióra nőtt és ezzel 6.
La liga Top 3: Vini 200, Bellingham 180, Yamal 180 millió.
Barcelona:1.02 bn
Amikor írtam a kommentet még nem volt beupdatelve a teljes keretérték az oldalon, szóval az 1.36mrd v 946m az a régi volt. 200 millióra csökkent a különbség a keretek közt 400-ról. Elég radikálisan leértékeltek minket. Na mindegy tavasszal kell megmutatni továbbra is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Bocsi, de ezt nem tudom máshogy lereagálni:RaúlCF írta:Ami még érdekes CR első éve és Mbappé első éve itt jelenleg 13-13 gól. Nem tudom kedves szagértők és firkászok milyen elvárásokkal futottak neki az évnek de igazi gyöngyszemek. Milyen számokat kéne hoznia, hogy elégedettek legyenek...“Mbappé’s transfer came with massive expectations that he couldn’t fulfill,” market value coordinator Spain Tobias Blaseio said. “For a player of his format, the expectation was that he would get used to his new environment more quickly. While his numbers aren’t bad, there is a feeling that he lacks confidence and looks generally unhappy. It is obvious that he isn’t fulfilling his massive potential.

A különbség annyi, hogy míg Mbappe játszott ez idő alatt 23 meccset, addig CR annó 12-t. 12 meccs alatt lőtt anyit, mint Mbappe 23 meccs alatt.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha még jo formaban lenne az arulo es belone a helyzeteket meg a tiziketRaúlCF írta:Ami még érdekes CR első éve és Mbappé első éve itt jelenleg 13-13 gól. Nem tudom kedves szagértők és firkászok milyen elvárásokkal futottak neki az évnek de igazi gyöngyszemek. Milyen számokat kéne hoznia, hogy elégedettek legyenek...“Mbappé’s transfer came with massive expectations that he couldn’t fulfill,” market value coordinator Spain Tobias Blaseio said. “For a player of his format, the expectation was that he would get used to his new environment more quickly. While his numbers aren’t bad, there is a feeling that he lacks confidence and looks generally unhappy. It is obvious that he isn’t fulfilling his massive potential.

Mar 30 korul jarna szezon felenel

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Messi Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Real Madrid:1.23 bnPad'em írta: Több mint 120 millióval esett a keretünk értéke TM-en a legfrissebb update után. Mbappé -20m, Cama -20m, Tchou -20m, Endrick -20m, Militao -20m a legnagyobb esések, egyedül Asencio értéke nőtt a keretben.
Nekünk így is 1.36 milliárddal magasan a legértékesebb a keretünk a világon, Barcának 946 millióra nőtt és ezzel 6.
Barcelona:1.02 bn
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ami még érdekes CR első éve és Mbappé első éve itt jelenleg 13-13 gól. Nem tudom kedves szagértők és firkászok milyen elvárásokkal futottak neki az évnek de igazi gyöngyszemek. Milyen számokat kéne hoznia, hogy elégedettek legyenek...“Mbappé’s transfer came with massive expectations that he couldn’t fulfill,” market value coordinator Spain Tobias Blaseio said. “For a player of his format, the expectation was that he would get used to his new environment more quickly. While his numbers aren’t bad, there is a feeling that he lacks confidence and looks generally unhappy. It is obvious that he isn’t fulfilling his massive potential.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
___Samy___ írta:En megertem, hogy a barcanal a fiatalok erteke feljebb kuszott, mert jobb oszt hoztak mint tavaly, meg eb-t is nyertek. Inkabb az a vicc szamomra, hogy eddig milyen piaci ertekuk volt. Yamal a plusz 30 millioval utoleri Bellinghamet, aki gyakorlatilag mindent megnyert mar nalunk, oroszlanreszt vallalva mindenbol? Ugyanmar. Es ez nem azert erdekes a szamomra, mert barcasrol meg realosrol van szo, de egesz egyszeruen Yamal meg kozel sem rakott le annyit az asztalra hosszu tavon. Nala meg mindig azt erzem, hogy elso sorban a kora miatt van felemelve az egekig.Pad'em írta: Több mint 120 millióval esett a keretünk értéke TM-en a legfrissebb update után. Mbappé -20m, Cama -20m, Tchou -20m, Endrick -20m, Militao -20m a legnagyobb esések, egyedül Asencio értéke nőtt a keretben.
Cama erteke viszont miert esett? Mi erre az epkezlab magyarazat?
Gondolom, hogy az idei szezonban sokat volt serult. 7 bajnoki meccse van kb feltavnal. Valogatottban sem fix kezdo tovabbra sem.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Camavinganál csak arra tudok tippelni hogy a fél szezont kihagyta sérülés miatt.
Yamal meg elöbb érje meg a 20éves kort egészségesen, ha így folytatják addig rotyra rakják mint Fatit.
Amugy meg felesleges rajta feszengeni, semmit nem számítanak ezek a számok.
Yamal meg elöbb érje meg a 20éves kort egészségesen, ha így folytatják addig rotyra rakják mint Fatit.
Amugy meg felesleges rajta feszengeni, semmit nem számítanak ezek a számok.
- ___Samy___
En megertem, hogy a barcanal a fiatalok erteke feljebb kuszott, mert jobb oszt hoztak mint tavaly, meg eb-t is nyertek. Inkabb az a vicc szamomra, hogy eddig milyen piaci ertekuk volt. Yamal a plusz 30 millioval utoleri Bellinghamet, aki gyakorlatilag mindent megnyert mar nalunk, oroszlanreszt vallalva mindenbol? Ugyanmar. Es ez nem azert erdekes a szamomra, mert barcasrol meg realosrol van szo, de egesz egyszeruen Yamal meg kozel sem rakott le annyit az asztalra hosszu tavon. Nala meg mindig azt erzem, hogy elso sorban a kora miatt van felemelve az egekig.Pad'em írta: Több mint 120 millióval esett a keretünk értéke TM-en a legfrissebb update után. Mbappé -20m, Cama -20m, Tchou -20m, Endrick -20m, Militao -20m a legnagyobb esések, egyedül Asencio értéke nőtt a keretben.
Cama erteke viszont miert esett? Mi erre az epkezlab magyarazat?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"