Még mindig olyan, mintha egy óvodás játszana a nagyok közt

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. december 29., vasárnap 13:21
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 29., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: pheco » 2024. december 29., vasárnap 11:49
https://vm.tiktok.com/ZNewHEpAH/gutihaz14 írta:milyen goloromok?pheco írta: El is felejtettem Riqui Puig-ot, csak feldobta a Tiktok, hogy mar a LA Galaxy-ben van es milyen kurva idegesito goloromei vannakEs itt hallom a fulemben, ahogy Farkas Norbi uvoltotte a nevet allandoan
![]()
Csak a hypeolt katalanokrol jutott eszembe most![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 29., vasárnap 11:36
milyen goloromok?pheco írta: El is felejtettem Riqui Puig-ot, csak feldobta a Tiktok, hogy mar a LA Galaxy-ben van es milyen kurva idegesito goloromei vannakEs itt hallom a fulemben, ahogy Farkas Norbi uvoltotte a nevet allandoan
![]()
Csak a hypeolt katalanokrol jutott eszembe most![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2024. december 29., vasárnap 11:26
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 28., szombat 22:10
Szerintem közel van a plafon. Valamennyit még nyílván fejlődni fog de nem látom miben tudna még akkorát fejlődni. Kicsi izom felmehet de alkatilag ilyen vékony inkább. Sebességre szerintem a max közelében van. Helyzetkihasználás persze fejlődni fog a rutinnal. Nagy cseleket most se csinál. Inkább beindulós mintsem 1v1 király. Már most is kb megvan a végtermék 70-80%-a ami kb a Robbenes visszaveszem a bal lábra és befele húzok a maradék a kifele tolom meg és az üres területre befutok marad. Felső polc lesz de nem nuevo Messi aminek eladják már most.ferni írta: Yamal érdekes lesz, mert végsebessége nem az igazi.
Érdekes lesz látni hová és milyen irányban fejlődik majd.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 28., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. december 28., szombat 21:34
Egyetertek, erre gondoltam, hogy nem mindenki volt tulsztarolva, FarkasNorbi meg minden Barca golra kizarolag sikoltozva tud reagalni, egyem a partatlan szivet.csababarca írta:Azért ebből a sorból az idősebb Dos Santos, Krkic és Fati volt hype-olva úgy extrán, a többi az úgy volt, de semmi extra, és nem is volt annak kikiáltva soha.RealMadridFanatic írta: Dos Santos testverek, Jeffren, Cuenca, Krkic, Gai Assulin, Alena, Halilovic, Munir, Sandro, de itt van meg Ansu Fati is.
Az ilyen Jeffren, Cuenca, Alena, Munir, Sandro féle tucatok még Farkas Norbert által sem voltak annyira feldicsérve, se a katalán média által.
Legalábbis nem összevethető a felső hármas körüli hype-al. (vagy amit Gavi kapott a semmire, csak mert néha agyonrúgott valakit aki arra járt:D)
Ennyit akartam ehhez hozzáfűzni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. december 28., szombat 21:24
Azért ebből a sorból az idősebb Dos Santos, Krkic és Fati volt hype-olva úgy extrán, a többi az úgy volt, de semmi extra, és nem is volt annak kikiáltva soha.RealMadridFanatic írta: Dos Santos testverek, Jeffren, Cuenca, Krkic, Gai Assulin, Alena, Halilovic, Munir, Sandro, de itt van meg Ansu Fati is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 28., szombat 21:18
Nekem róla leginkább az maradt meg hogy ismerős le Rui Pigezte véletlenül mikor épp felmenőben volt a hype és nem emlékezett a nevérePipita írta:Egy időben nagyot ment Riqui Puig vagy ki. Nem tudom, volt-e már 23, mikor elment levezetni a Galaxyba.R. Carlos írta: (ha valakit kihagyta elnézést![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. december 28., szombat 14:48
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 28., szombat 14:35
Egy időben nagyot ment Riqui Puig vagy ki. Nem tudom, volt-e már 23, mikor elment levezetni a Galaxyba.R. Carlos írta: (ha valakit kihagyta elnézést
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. december 28., szombat 14:30
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 28., szombat 0:11
Nyomas alatt volt a Barca, ahogyan o is, minden masodik kerdes vele kapcsolatban volt. Sokan az uj megvaltot lattak benne, ot hibaztatva, hogy nem jatszatja. Kb, mintha egy uj Messi lenne a gyerek. Erre a Betisben is iszonyat gyenge a mezonyben. Nem azt mondta, hogy merhetetlenul rossz focista, csak egyszeruen nem erti a taktikat.ferni írta:A baj az volt, hogy nyíltan egy pár millió eurót kidobott a kukába a Barcának a nyilatkozatával, míg a gyerek önbizalmát végleg kukára vágta.realmadrid95 írta: Vitor Roque ugy nez ki, hogy mar januarban Palmeirasba igazolhat 20 millio euroert. Kifejezetten nem szeretem Xavit, rossz edzonek is tartom, de sok mindenben igaza volt.
Pocegodor…
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 27., péntek 22:23
A baj az volt, hogy nyíltan egy pár millió eurót kidobott a kukába a Barcának a nyilatkozatával, míg a gyerek önbizalmát végleg kukára vágta.realmadrid95 írta: Vitor Roque ugy nez ki, hogy mar januarban Palmeirasba igazolhat 20 millio euroert. Kifejezetten nem szeretem Xavit, rossz edzonek is tartom, de sok mindenben igaza volt.
Pocegodor…
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 27., péntek 22:21
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 27., péntek 19:05
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 27., péntek 18:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 27., péntek 18:44
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem