Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Faust
El director de fotografía

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 27., péntek 21:27

Pedig kicserelhetne cgi-al tomhollendet es zendayat, es akkor meg talan jo film is lenne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 27., péntek 20:25

soadroli írta: Christopher Nolan’s next film is an adaption of ‘THE ODYSSEY’

• Described as a mythic action epic that follows the tale of Odysseus & his 10-year journey home after the Trojan War
• Starring Tom Holland, Zendaya, Anne Hathaway, Matt Damon, Lupita Nyong’o and Robert Pattinson

Az Armand Assante-s Odüsszeuszt imádtam annó, rongyosra néztem. Remélem fasza lesz ez is, elvileg valami új IMAX technológiával készül, jelentsen az bármit is :D
Nolan ugye utalja a CGI-t, kivancsi leszek hogy lesz ez a film megvalositva, nagyon varos. :agree:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 27., péntek 20:20

VENOM 3: A híre szerintem ennek megint rosszabb, mint maga a végeredmény (lásd összes Sony tesója...). Na, nem azért, mert ez egy jó film... neeeem, ez egy szar.

De nem azért szar, mert nézhetetlen, hanem mert van egy Hardy, adott egy Venom, és képes a stúdió egy olyan szériát felhúzni erre a kettősre, ami az általános iskolás, alsó tagozatos diákoknak csemege (Én is imádtam volna...). Mert azoknak menő. Én látom, hogy miért sikeres a Venom trilógia, de a baj az, hogy ebben sokkal, de sokkal több volt... és nem, nem csak alsó tagozatos diákok számára.

Komolyabb (forgatókönyv terén), erőszakosabb, véresebb, szókimondóbb, látványosabb (Venom) móka kellett volna ide... immáron harmadjára. Terrifier egy jó példa ide. Art egy gonosz, mégis imádja mindenki, mert megvan a humora, megvan a GONOSZ oldala és odacsap, mikor oda kell. Venom is lehetett volna ilyen. Kőkemény r-rated és értelmes film keretén belül.

Mondjuk aki így írta bele a sztoriba Knull-t, azt még moziban, popcorn felszolgálónak sem alkalmaznám a jövőben...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. december 24., kedd 1:20

Christopher Nolan’s next film is an adaption of ‘THE ODYSSEY’

• Described as a mythic action epic that follows the tale of Odysseus & his 10-year journey home after the Trojan War
• Starring Tom Holland, Zendaya, Anne Hathaway, Matt Damon, Lupita Nyong’o and Robert Pattinson

Az Armand Assante-s Odüsszeuszt imádtam annó, rongyosra néztem. Remélem fasza lesz ez is, elvileg valami új IMAX technológiával készül, jelentsen az bármit is :D
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 22., vasárnap 18:22

nzooli93 írta:
Remy írta:

ARMOR: Stallone rosszfiú! A csapata pedig egy pénzszállítóra próbál lecsapni, de végül nem úgy történnek az események, ahogyan azt ők szerették volna...

Kevés helyszín, rém egyszerű történet, olcsó drámai szál, még olcsóbb kivitelezés. Bántani nem bánt, csak totál semmilyen film. Sly meg igazából... áll vagy sétál, lehet ott sem volt a forgatáson.
Nem gondoltam,hogy Stallone meg filmezik,ra kerestem erre,de a 3.5os Imdb értékelés kibaszta a szemem rogton :lol:
Minek vállal be ilyeneket?
Láttam már nem egy ilyen alacsony értékelésű filmet, de szerintem ez indokolatlanul alacsony. Simán lehetne 5. Nyilván az se jó, de pont ez az, hogy a film full semmilyen. Se nem jó, se nem rossz. Stallone lehet elbukott egy fogadást, vagy haverja Jason Patric-nak. Passz. :D

Igazából azt nem értem, hogy miért nem Sly lett a főszereplő. Simán kicseréltem volna Patric-kal, aztán már jobb lett volna a nézőknek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 22., vasárnap 18:21

Aztakurva :|
Remy :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 22., vasárnap 18:20

Remy írta:

ARMOR: Stallone rosszfiú! A csapata pedig egy pénzszállítóra próbál lecsapni, de végül nem úgy történnek az események, ahogyan azt ők szerették volna...

Kevés helyszín, rém egyszerű történet, olcsó drámai szál, még olcsóbb kivitelezés. Bántani nem bánt, csak totál semmilyen film. Sly meg igazából... áll vagy sétál, lehet ott sem volt a forgatáson.
Nem gondoltam,hogy Stallone meg filmezik,ra kerestem erre,de a 3.5os Imdb értékelés kibaszta a szemem rogton :lol:
Minek vállal be ilyeneket?

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 22., vasárnap 18:17

DIE HARD: Hans Gruber kibaszva az ablakon, jöhet a Karácsony! :sziv:

Megnézheted századjára, ezredjére is, de bármennyiszer látod, ugyanolyan mosollyal fogsz felállni a fotelből... Ilyen egy igazi kultklasszikus akciómozi, egyszerűen nem tud megöregedni.

Ezt ti a Vass vagy Dörner-féle szinkronnal szoktátok nézni? :hmmm:

DIE HARD 2: Továbbra is az az egyetlen bajom vele, hogy nincs igazán maradandó főgecije ennek a filmnek. Szeretem a B-arcokat benne, jól csúszik a film, Willis itt is zseni, de Rickman és Irons mellett nehéz érvényesülni. Ez pedig William Sadler-nek, Franco Nero-nak és John Amos-nak sem sikerül.

DIE HARD 3: Irons mindent jól csinált, kivéve egy dolgot... elbaszta McClane másnaposságát!

Bár a karácsonyi hangulat hiányzik innen (nyilván nem lehetett már harmadjára is ellőni), az azért eléggé látszik, hogy John McTiernan visszatért. Ez a film nem csak, hogy nagyon rendben van, de Willis újra olyan fordulatszámon pörög, mint az elsőben. Az meg, hogy kapott maga mellé egy S. L. Jackson-t, brutálisan nagy húzás volt. Lényegében úgy csinált McTiernan újra egy tökéletes Die Hard-filmet, hogy közben egy hibátlan buddy cop-mozit is csinált.

Yippee Ki Yay, te fa***kalap!

A szinkron itt is zseni.

DIE HARD 4: Nehéz ügy... mert bár nem egy felesleges folytatás, sőt... kifejezetten jó akciófilm, de sose tudtam úgy tekinteni rá, mintha teljes értékű tagja lenne a Die Hard franchsienak. Ez még mindig 'A' trilógia +1 film.

Ez a modern köntös, ezzel a Mátrix és Michael Bay által agyonhasznált képi világgal egyszerűen nem illik a szériához.

- Egy verdával leszedett egy helikoptert.
- Nem volt több töltényem.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 21., szombat 18:40

halamadrid írta:
A mai Hollywoodban illene megbecsülni, amit Matt Reeves művel.
Nem igazán sikerült bizonyítania, hogy több lenne egy egyszerű iparosnál.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 21., szombat 18:06

MUFASA: Oroszlánkirály téma. Kb maga a Disney ez a franchise. Nagyon nem lehet vele melleloni. Filmek, animacios sorozatok, videojatekok, ajándéktargyak..Mindegy mit csinálsz, szórakoztató lesz. Ez egy tuti recept. Meg a zene. Minden ikonikus ebben a temaban.
Nalunk a gyerekek imádják, kívülről fujnak benne mindent. Nana, hogy irány a mozi. A story nincs tul bonyolitva, faék egyszerű, ami nekem egy picit csalodas is volt, mert ha van kiraly -a szó legnemesebb értelmében - akkor az Mufasa és tőle elneztem volna egy izgalmasabb tortenetet. De gyerek film. Nem szeretnek nagyon kotekedni ilyesmivel. A lelke az ilyen eredet történeteknek szvsz a fanservice. Volt dogivel es bevallom ferfiasan, csillogó szemekkel neztem én is sokszor emiatt, a végén pedig konnyes szemmel, a lanyaimmal fogtuk egymas kezet, hiszen ismerjuk a sorsokat. Sokat jelent ez a széria nekünk. Okosan, szépen tanit is a film kozben. Nem siet sehova. Gyakran megáll egy monológra, ami tök jó. Kell a ma generaciojanak az ilyen. A cgi rendben volt. Foleg a vizes/havas részeknél nagyon jol nez ki. A hossza pont jo . Szerintem a 2 óra az pont az az idő, mikor még nem fog elkezdeni feszkelodni senki, de hagy időt a filmnek es nem kell rohanni. A betetdalok gyönyörűek. Jelenleg 6.7 imdb most nézem. Ne torodjetek vele. Akik szeretik ezt a storyt, azt tökéletesen kiszolgalja és remekül szorakoztok rajta. Imádtuk.

Aki szimplan beül rá, vagy este elinditja a tvn, de nem nagyon kotodik erzelmileg ehhez a világhoz, annak valószínűleg lesz hiányérzete.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csomoszor kapott el az a gondolat kozben, hogy a rendező imadhatja a Hobbitot/LOTR, mert elég sok jelenet hajaz rá, illetve a story. Konkrétan egy gandalf szerű (Rafiki) szellemi vezető a kis botjaval es az ő kis kompaniaja vandorol, pusztákon, hegyeken, havas csucsokon keresztül, miközben üldözi őket a sápadt fehér oroszlán(Azog) es szolgái. Ami nem gond. En imadtam. :D
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 21., szombat 15:43

kettonull írta: El nem tudom dönteni melyik érdekel jobban.
Egy újabb Amerika kapitany film, vagy egy sorozat Batman világának rendőreiről.
Vagyis a téma fontosabb a minőségnél.

A mai Hollywoodban illene megbecsülni, amit Matt Reeves művel.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. december 20., péntek 10:20

Superman nagyvásznon nem igazán működik sehogyse, egy bugyuta, op karakter, nehéz vele mit kezdeni, amúgy szerintem a man of steel kihozta a karakterből a maxot.

A legutóbbi Batman film jó volt szerintem, de azt meg Nolan maxolta ki teljesen.

Igazából elférnek ezek a filmek, számomra a nagyobb baj, hogy idén szerzői film is alig volt emlékezetes, bár elvileg a sztrájk beleszart és jövőre jön majd sok jó rendező saját filmmel.
Nem illik.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 20., péntek 9:59

El nem tudom dönteni melyik érdekel jobban.
Egy újabb Amerika kapitany film, vagy egy sorozat Batman világának rendőreiről.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 20., péntek 9:37

kettonull írta:Ez a világ? Ebbe kellene önteni a pénzt egy stúdiónak?
Meggyőztél, jöjjön helyette 10 évente új alsógatyás amerikakapitány, aki tud repülni és megment mindenkit mindenkitől. Mentem is játszani a figuráimmal.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 20., péntek 9:32

Remy írta:
P. Krisz írta: Odaátban jó volt, Soldier Boy szerepében is, de mint Batman az elég béndzsa fancasting lenne Ackles.
Legalább annyira mint Alan Ritchson. :lol:
Pedig O kell. Rohadtul megerdemelne mar egy blockbustert Jensen.
Kedvenc sorozatom az odaat.(1-5s)
Kedvenc szineszem ezaltal Jensen,(termeszetesen nem ot tartom a legjobbnak, de kedvencem.)
Ezer eve konyorog, hogy hadd lehessen Batman, meseben azt hiszem szinkronizalt mar. Ennek ellenere valahogy nem tudom elkepzelni jo Batmannek.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 20., péntek 9:10

De milyen világba még?

A filmen kívül van egy szintén közepes, legfeljebb a szuperhős sorozatok szintjén jobbnak számító Pingvin sorozat, és pletykált sorozattervek, amikről semmi konkrétumot nem tudunk.

Ez a világ? Ebbe kellene önteni a pénzt egy stúdiónak?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 20., péntek 9:02

Inkább öntsék a manit a Pattinson-féle Batman világba, az fasza.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 20., péntek 8:53

Maximum a bugyutább képregényfanoknak kell ő.
nmate írta: Inkább öntsék a manit a Pattinson-féle Batman világba, az fasza.
Abból már a film is középszerű volt az operatőri munkát leszámítva.
Az se adott semmi újat. Volt az az állítás, hogy majd az egy krimi lesz, bemutatja a Nolan filmek után Batman detektív oldalát. Ehhez képest a Rébusz utáni nyomozásban végig vakon volt.

Érdekes pozitív ellenpélda.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 20., péntek 8:50

P. Krisz írta: Odaátban jó volt, Soldier Boy szerepében is, de mint Batman az elég béndzsa fancasting lenne Ackles.
Pedig O kell. Rohadtul megerdemelne mar egy blockbustert Jensen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. december 20., péntek 8:36

Odaátban jó volt, Soldier Boy szerepében is, de mint Batman az elég béndzsa fancasting lenne Ackles.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Vissza: