HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 27., péntek 21:27
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 27., péntek 20:25
Nolan ugye utalja a CGI-t, kivancsi leszek hogy lesz ez a film megvalositva, nagyon varos.soadroli írta: Christopher Nolan’s next film is an adaption of ‘THE ODYSSEY’
• Described as a mythic action epic that follows the tale of Odysseus & his 10-year journey home after the Trojan War
• Starring Tom Holland, Zendaya, Anne Hathaway, Matt Damon, Lupita Nyong’o and Robert Pattinson
Az Armand Assante-s Odüsszeuszt imádtam annó, rongyosra néztem. Remélem fasza lesz ez is, elvileg valami új IMAX technológiával készül, jelentsen az bármit is![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 27., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. december 24., kedd 1:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 22., vasárnap 18:22
Láttam már nem egy ilyen alacsony értékelésű filmet, de szerintem ez indokolatlanul alacsony. Simán lehetne 5. Nyilván az se jó, de pont ez az, hogy a film full semmilyen. Se nem jó, se nem rossz. Stallone lehet elbukott egy fogadást, vagy haverja Jason Patric-nak. Passz.nzooli93 írta:Nem gondoltam,hogy Stallone meg filmezik,ra kerestem erre,de a 3.5os Imdb értékelés kibaszta a szemem rogtonRemy írta:
ARMOR: Stallone rosszfiú! A csapata pedig egy pénzszállítóra próbál lecsapni, de végül nem úgy történnek az események, ahogyan azt ők szerették volna...
Kevés helyszín, rém egyszerű történet, olcsó drámai szál, még olcsóbb kivitelezés. Bántani nem bánt, csak totál semmilyen film. Sly meg igazából... áll vagy sétál, lehet ott sem volt a forgatáson.![]()
Minek vállal be ilyeneket?
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 22., vasárnap 18:20
Nem gondoltam,hogy Stallone meg filmezik,ra kerestem erre,de a 3.5os Imdb értékelés kibaszta a szemem rogtonRemy írta:
ARMOR: Stallone rosszfiú! A csapata pedig egy pénzszállítóra próbál lecsapni, de végül nem úgy történnek az események, ahogyan azt ők szerették volna...
Kevés helyszín, rém egyszerű történet, olcsó drámai szál, még olcsóbb kivitelezés. Bántani nem bánt, csak totál semmilyen film. Sly meg igazából... áll vagy sétál, lehet ott sem volt a forgatáson.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 22., vasárnap 18:17
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 21., szombat 18:40
Nem igazán sikerült bizonyítania, hogy több lenne egy egyszerű iparosnál.halamadrid írta:
A mai Hollywoodban illene megbecsülni, amit Matt Reeves művel.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 21., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 21., szombat 15:43
Vagyis a téma fontosabb a minőségnél.kettonull írta: El nem tudom dönteni melyik érdekel jobban.
Egy újabb Amerika kapitany film, vagy egy sorozat Batman világának rendőreiről.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. december 20., péntek 10:20
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 20., péntek 9:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 20., péntek 9:37
Meggyőztél, jöjjön helyette 10 évente új alsógatyás amerikakapitány, aki tud repülni és megment mindenkit mindenkitől. Mentem is játszani a figuráimmal.kettonull írta:Ez a világ? Ebbe kellene önteni a pénzt egy stúdiónak?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 20., péntek 9:32
Kedvenc sorozatom az odaat.(1-5s)Remy írta:Pedig O kell. Rohadtul megerdemelne mar egy blockbustert Jensen.P. Krisz írta: Odaátban jó volt, Soldier Boy szerepében is, de mint Batman az elég béndzsa fancasting lenne Ackles.
Legalább annyira mint Alan Ritchson.![]()
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 20., péntek 9:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 20., péntek 9:02
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 20., péntek 8:53
Abból már a film is középszerű volt az operatőri munkát leszámítva.nmate írta: Inkább öntsék a manit a Pattinson-féle Batman világba, az fasza.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 20., péntek 8:50
Pedig O kell. Rohadtul megerdemelne mar egy blockbustert Jensen.P. Krisz írta: Odaátban jó volt, Soldier Boy szerepében is, de mint Batman az elég béndzsa fancasting lenne Ackles.
Legalább annyira mint Alan Ritchson.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. december 20., péntek 8:36
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem