Nem jott at a lenyeg, nem baj.Barca1 írta:Európát tönkreteszik amerika meg a nagy izrael oltárán.Trump már fenyegetett is hogy ha nem vásárolunk több gázt meg kőolajat tőlük akkor mindenféle szankciókat fog bevezetni az eu tagállamaira.Az értelmesebbje már akkor is tudta hogy miért robbantak fel és kik álltal a vezetékek,de ezen kijelentése után akkor értelmezzük újra az egészet...megvan?RealMadridFanatic írta: Vegtelenul egyszeru vagy, fuggetlenul a linkelt videodtol, amit nem neztem. A stilus maga az ember.

Politika
- RealMadridFanatic
Re: Politika
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Trump szava annyit ér mint szélbe a fing.. most épp Grönlandot akarta megvenni Dániától csak mert és Kanadát az 51. államnak akarja felvenni.Barca1 írta:Trump már fenyegetett is hogy ha nem vásárolunk több gázt meg kőolajat tőlük akkor mindenféle szankciókat fog bevezetni az eu tagállamaira.RealMadridFanatic írta: Vegtelenul egyszeru vagy, fuggetlenul a linkelt videodtol, amit nem neztem. A stilus maga az ember.
Barcás mi hazánkos kemény kombo
-
- Kedvenc játékosaid: Messi Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Európát tönkreteszik amerika meg a nagy izrael oltárán.Trump már fenyegetett is hogy ha nem vásárolunk több gázt meg kőolajat tőlük akkor mindenféle szankciókat fog bevezetni az eu tagállamaira.Az értelmesebbje már akkor is tudta hogy miért robbantak fel és kik álltal a vezetékek,de ezen kijelentése után akkor értelmezzük újra az egészet...megvan?RealMadridFanatic írta: Vegtelenul egyszeru vagy, fuggetlenul a linkelt videodtol, amit nem neztem. A stilus maga az ember.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nyilvanMagyarország legokosabb legértelmesebb nője

Ezt tudtuk felmutatni, meg hogy bot vagyunk a küllők között

thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Vegtelenul egyszeru vagy, fuggetlenul a linkelt videodtol, amit nem neztem. A stilus maga az ember.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Végre valaki elmondja az igazságot.Magyarország legokosabb legértelmesebb nője,érdemes meghallgatni,főleg a libernyákoknak meg az őket kiszolgáló jobboldalinak beállított usa meg pfizerlájen sátánasszony csicska péterhívőknek.https://youtu.be/IVmSnCfqxRA?si=l5iAT_UK8_iwgSry
-
Persze hogy fel..nem mondta senki sem hogy nem,de a meta úgy manipulál ahogy akar,azt tesz bárkivel amit akar.Én utállom a cia Petit de nagy ritkán mikor belépek ebbe a zs förmedvénybe akkor kivétel nélkül szinte mindig találkozok vele.BlancoMark írta:És ez miért érdeke a Metának? Nem lesz még egy olyan politikai szervezet Magyarországon amelyik annyi pénzt éget majd el agymosásra online (és mindenhol) mint a FIdesz. Itt bizony feltámadt az ország és azt mondta elég volt, nem kell itt összeesküvést látni.Barca1 írta:
Ezt inkább hagyjuk már...ha jól emlékszem volt már neki 2 millió is aztán kiderült hogy fizikai képtelenség lenne annyi idő alatt.A metánál dolgozik valamelyik embere is valamilyen Dóra.Persze ők dumálnak beavatkozásokról a tiktak ellenében,de úgy pörgetik a palit mint a centrifugát.
- BlancoMark
És ez miért érdeke a Metának? Nem lesz még egy olyan politikai szervezet Magyarországon amelyik annyi pénzt éget majd el agymosásra online (és mindenhol) mint a FIdesz. Itt bizony feltámadt az ország és azt mondta elég volt, nem kell itt összeesküvést látni.Barca1 írta:Ezt inkább hagyjuk már...ha jól emlékszem volt már neki 2 millió is aztán kiderült hogy fizikai képtelenség lenne annyi idő alatt.A metánál dolgozik valamelyik embere is valamilyen Dóra.Persze ők dumálnak beavatkozásokról a tiktak ellenében,de úgy pörgetik a palit mint a centrifugát.'shutterisland írta: az a majd' 150k like azert eleg wtf.![]()
-
Ezt inkább hagyjuk már...ha jól emlékszem volt már neki 2 millió is aztán kiderült hogy fizikai képtelenség lenne annyi idő alatt.A metánál dolgozik valamelyik embere is valamilyen Dóra.Persze ők dumálnak beavatkozásokról a tiktak ellenében,de úgy pörgetik a palit mint a centrifugát.'shutterisland írta: az a majd' 150k like azert eleg wtf.![]()
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az a majd' 150k like azert eleg wtf.

petyko:
A valaha volt legnépszerűbb hazai Facebook poszt lett a karácsonyi bejegyzésem. Köszönöm nektek, különösen a rengeteg jókívánságot!
Az eddigi csúcstartó egy billiomos felcsúti gázszerelő azóta Hatvanpusztára elszármazott haverja volt, de rajta idén már a ti pénzeteken vásárolt kínai és vietnámi lájkok sem segítettek.
Vége van. A virtuális térben és a valóságban is, miniszterelnök úr.
ui.: a fényképet manipulációnak hazudó propagandisták vergődésén jól szórakoztunk.
A valaha volt legnépszerűbb hazai Facebook poszt lett a karácsonyi bejegyzésem. Köszönöm nektek, különösen a rengeteg jókívánságot!
Az eddigi csúcstartó egy billiomos felcsúti gázszerelő azóta Hatvanpusztára elszármazott haverja volt, de rajta idén már a ti pénzeteken vásárolt kínai és vietnámi lájkok sem segítettek.
Vége van. A virtuális térben és a valóságban is, miniszterelnök úr.
ui.: a fényképet manipulációnak hazudó propagandisták vergődésén jól szórakoztunk.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
míg Mészáros és Tiborcz a vagyonát duplázta 24-ben, addig Orbán az államadósságot és a költségvetési hiányt...
kinek mit intézett a kormánya

kinek mit intézett a kormánya

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Most kiserikre gondolsz?Halfkey írta: A ruszbotra se kattintok rá, ezekre sem![]()
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tényleg nem kötelező, de azért érdekes hogy egy szurkolói fórumon a legjobban pörgetett topik a politika
2021 oktobereben nyilt a topic, azota 20.000 hsz jott, az nagyjabol 17 hsz/nap atlagot jelent.
MP februar 12-en ment be a partizanba.
az azt megelozo idoszakban (2 es fel ev, egy 2022-es orszaggyulesi valasztassal megspekelve) nagyjabol 10500 hsz irodott, ami kb 12 hsz/nap atlag.
az azota eltelt ido alatt, 10 es fel honap, kb 9500 hsz szuletett, ez meg kb 29 hsz/nap atlag.
itt is felpezsdult az elet azota.
( ferni hsz-eit nem szamoltam meg btw )

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Igazad van elsődlegesen ez egy madridista fórum, viszont az adminisztrátorok és a moderátorok kibővítették a témákat a csapaton túlra is, tehát másra is engedélyezve van a felület. A bővítés miatt nyilvánvalóan azok a topicok lesznek a legpörgősebbek, amik a fórumozó embereket érdeklik, érintik. Ez a topic azért is van a csúcson, mert ezen feszeng sok ember és nem ok nélkül. Én is az itteni népesebb táborhoz tartozom, amire meg van az okom, de ezt most tényleg nem részletezem.Tjacks írta:Tényleg nem kötelező, de azért érdekes hogy egy szurkolói fórumon a legjobban pörgetett topik a politikaR. Carlos írta:
Amúgy ezt adom. Nem kötelező megnyitni a topicot és a videót se kell megnézni.Hajrá Madrid és hajrá MP/ hajrá Márky ZAJ/ hajrá mi hazánk stb.... Tudom, itt nincsenek fidesz szavazók
![]()
A lényeg az, hogy érinti a mindennapi életünket az, ahogy hazánk vezetői tevékenykednek és egyre inkább hangot adunk itt és más felületeken is ennek, mivel ez foglalkoztat minket a leginkább. Tényleg öröm lenne, ha csak annyi problémánk lenne, hogy a kedvenc csapatunk, hogy teljesít és azok a topicok pörögnének, amik róluk szólnak, de sajnos a való életben történő gondok-bajok miatt ez nem így van, ezért írunk ide még karácsonykor is.
Viszont amikor megnyeri a BL-t a csapatunk, akkor megfigyelhető, hogy beindulnak a csapatról szóló topicok, tehát még a legnagyobb keserűségben is tud a csapat örömöt okozni, de ez már nem ide tartozó téma.

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ha már meg lettem idézve, mint valami DzsinBlancoMark írta: Jegyezzuk meg, hogy amikor kiserik bedobalja a Mi Hazankos linkeket mindenfele melyebb mondanivalo nelkul egyfajta igehirdeteskent, akkor o is megkapja a magaet. En szeretem sokszor amiket irsz ferni, de itt nalad is abszolut jogos a kritika.
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
A Gyúcsány meg a Dobrev Károly már S*art se ér???
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Tényleg nem kötelező, de azért érdekes hogy egy szurkolói fórumon a legjobban pörgetett topik a politikaR. Carlos írta:Amúgy ezt adom. Nem kötelező megnyitni a topicot és a videót se kell megnézni.ferni írta: Akkor zárjuk be a topicot ünnepekre, ilyen egyszerű a dolog.![]()

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Amúgy ezt adom. Nem kötelező megnyitni a topicot és a videót se kell megnézni.ferni írta: Akkor zárjuk be a topicot ünnepekre, ilyen egyszerű a dolog.![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Adom nagyon hehét, biztos megfeküdte a gyomrát a bejgli hogy értelmes dolgokat mond
Ettől persze unalmas mikor valaki minden hsz-e ugyanaz, mindegy milyen témában - de hát szíve joga mindenkinek hogy untasson, az én hibám ha rákattintok
A ruszbotra se kattintok rá, ezekre sem

Ettől persze unalmas mikor valaki minden hsz-e ugyanaz, mindegy milyen témában - de hát szíve joga mindenkinek hogy untasson, az én hibám ha rákattintok