Én ennek nagyon örülök. Régen úgy vagyok már, hogy Calafatékban vakon bízok, le vannak ezek monitorozva minden tekintetben, ahogy csak lehet. Nagyon tehetséges, bizonyos képességekben vilagklasszis bekk, valószínűleg ezekre a képességekre szükségünk van. Én nem tudok egyértelműen jobb igazolást erre a pozira helyette. Nagyon erős karaktere van, a legmagasabb polcon játszik, és képes egy (nagyon erős) liverpoolt, az otthonát otthagyni, azért ezt is kevesen teszik meg angolként. Nyerni akar.Pad'em írta: BREAKING: Trent Alexander-Arnold has now made a DECISION. He has chosen to join Real Madrid as a free agent.
Alexander-Arnold has informed Liverpool that he wants to join Real Madrid. Renewing is becoming IMPOSSIBLE, he’s attracted to Real Madrid & the possibility of a new experience.
He knows everything about the club first-hand after conversations with Jude Bellingham. @marca
Carvajal már sajnos lutri, a real madridban pedig mindig fontos volt ez a poszt, itt nem szaladgálhatnak akárkik.
Sztem ez az igazolás már a Xabi féle csapatba is előkészület, sztem ott már le vannak zsírozva a dolgok, sztem ezzel kapcsolatban is tavasszal már konkrét hírmorzsák lesznek. Alapvetően fontos igazolás Carvajal kiesésével, de a Xabi féle fociba még inkább.