Oz egy pöppet komolyabb hangvetelu, kemenyebb cucc, prison break nincs top100ban se, maga az otlet, a testtetkos térképpel, ami ütött, azon kivul teljes atlagossagdoncsontos írta:hát két hónapja néztem szintén először az Oz-t, ami ugye 97ben indult el, 6 évadon keresztül teljesen lebilincselt, szépen fel is kúszott a top 10es listám 3. helyéreTheBull6 írta: Majdnem 20 éves az első pár évad. Marha nehéz lehet ennyi idővel később először nézni. Legalábbis én pl biztos nem tudnám "átprogramozni" magam.![]()
lehet nem pont az Oz után kellett volna a Prison Breaket elkezdeni![]()

Sorozatok, TV műsorok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Sorozatok, TV műsorok
thereisonly1ronaldo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hát két hónapja néztem szintén először az Oz-t, ami ugye 97ben indult el, 6 évadon keresztül teljesen lebilincselt, szépen fel is kúszott a top 10es listám 3. helyéreTheBull6 írta: Majdnem 20 éves az első pár évad. Marha nehéz lehet ennyi idővel később először nézni. Legalábbis én pl biztos nem tudnám "átprogramozni" magam.

lehet nem pont az Oz után kellett volna a Prison Breaket elkezdeni

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem totál Money Heist flashbackjeim vannak vele. Volt egy krva jó sztori, amit tökéletesen lezártak. Aztán az óriási népszerűség hatására próbálnak belőle annyi pénzt kisajtolni, amennyit lehet. Ennek hála, nyilván már nem tud annyi újat, egyedit adni, hanem azzal próblják tetézni, hogy teljesen hihetetlen, túltolt drámát alkalmaznak sok helyen.nzooli93 írta: Nyerd meg az életed 2.evad
Nem igazan lehet jellemezni, mivel vannak benne jo dolgok, de az erőltetett folytatások jellemzőit is bőven hordozza,illetve olyan barbár szerűen lett félbe vágva, mint anno a Mátrix 2. Elvileg jövőre jon a befejező évad, ezt így önmagában nem lehet értékelni,mert a sztori felén vagyunk túl, majd folyt kov.

Kár érte. Nagy igazság, hogy a csúcson kell abbahagyni

Majdnem 20 éves az első pár évad. Marha nehéz lehet ennyi idővel később először nézni. Legalábbis én pl biztos nem tudnám "átprogramozni" magam.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor max 3. évad végéig pörgesd. Utána engedd el.doncsontos írta: elkezdtem a prison breaket nézni, életemben először. jelenleg a második évad elejénél járok, de nekem nem nagyon ad semmit ez a sorozat, pedig korábban többen írtátok, hogy az első két évad az főleg nagyon jó, hát nekem többször van ilyen CSI miami helyszinelők feelingem tőle, meg a zenéket nem tudom ki válogatta, de botrány.
de azért végig pörgetem mert nem olyan szar, csak többet vártam
Mai szemmel már biztos nem ad annyit. Változott sokat a világ. Ingerküszöb is máshol van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
elkezdtem a prison breaket nézni, életemben először. jelenleg a második évad elejénél járok, de nekem nem nagyon ad semmit ez a sorozat, pedig korábban többen írtátok, hogy az első két évad az főleg nagyon jó, hát nekem többször van ilyen CSI miami helyszinelők feelingem tőle, meg a zenéket nem tudom ki válogatta, de botrány.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- ikarus93
RIP Britt Allcroft.
Kis pisisként Thomas a gőzmozdony volt a kedvencem.

Kis pisisként Thomas a gőzmozdony volt a kedvencem.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Special ops lioness:
Katonai, női ügynökös, beépülős+politika, szóval remek téma..
Picit lélekben lehúzós, de amúgy ezt leszámítva cseszett jó sorozat, ledaráltam egy este alatt, kb. annyira nézeti magát..
Nyomatom is most a második évadot.
Taylor Sheridan-ben megint nem csalódtam, 1883 és a Yellowstone után, ez is remekmű lett.
Ez a sorozat a remek példa, hogy lehet írni badass női karaktereket, hitelesen is, itt elhiszem, hogy ezek tényleg ilyen kemények és nem lóg ki az a lóláb.
Zoe Saldana, meg az arab csajszi

Eddig talán a Pingvin volt a top idén, de ez most nálam beelőzött, bár ugye ez 23-as rendezés.
Katonai, női ügynökös, beépülős+politika, szóval remek téma..
Picit lélekben lehúzós, de amúgy ezt leszámítva cseszett jó sorozat, ledaráltam egy este alatt, kb. annyira nézeti magát..
Nyomatom is most a második évadot.
Taylor Sheridan-ben megint nem csalódtam, 1883 és a Yellowstone után, ez is remekmű lett.
Ez a sorozat a remek példa, hogy lehet írni badass női karaktereket, hitelesen is, itt elhiszem, hogy ezek tényleg ilyen kemények és nem lóg ki az a lóláb.
Zoe Saldana, meg az arab csajszi

Eddig talán a Pingvin volt a top idén, de ez most nálam beelőzött, bár ugye ez 23-as rendezés.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ilyen szempontból az én véleményem annyit ér mint egy darab kavics
Mindenki agyon dicséri az office-t, 3x futottam neki mire az első 1,5 évadon túljutottam. Tényleg jobb utána, de még így is bőven vannak olyan részek amiket unok

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Csak azért tettem spoilerbe hogy aki nagyon szerette az első évadot hozzám hasonlóan, az ne úgy kezdjen hozzá hogy azt látja hogy egy csomó embernek nem tetszik, mert akkor még jobban elmegy a kedve.
De mostmár mindegy.

De mostmár mindegy.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Sajnos igazad van. Mondjuk ez nem spoiler, hogy szerintem sem lett közel sem olyan jó mint az első élvad. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lényegében ismétlik az ugyan azt. A főszereplő meg az ég világon semmit nem tanult. Az 1-es játékos a beépített ember már megint, tényleg annyira adja magát, de kicsit sem gyanakodott rá. De lehetne említeni, hogy aki ilyent túlél, megtapasztalja, hogy mindig mindenhol megfigyelik, a világ minden pénze megvan az ellenségeinek, és majd egy fogba rejtett nyomkövetőt nem vesznek észre? Meg nem figyelték meg a rendőrt sem aki túlélte? Részenként van annyi logikai marhaság már benne, nagyon nagyot kell alkotniuk a lezárással majd, hogy ez összességében jó legyen.realistahuni írta: Squid Game s2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kurva gyenge. Unalmas karakterek, rengeteg töltelék smalltalk csak hogy teljen az idő. A sztori kiszámítható és ritkán izgalmas. A játék és a szavazás része jó de ennyi. Ebben több nem volt 1 evadnál csak a népszerűség miatt le kellett húzni a maradék bőrt is az egészről.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Squid Game s2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kurva gyenge. Unalmas karakterek, rengeteg töltelék smalltalk csak hogy teljen az idő. A sztori kiszámítható és ritkán izgalmas. A játék és a szavazás része jó de ennyi. Ebben több nem volt 1 evadnál csak a népszerűség miatt le kellett húzni a maradék bőrt is az egészről.
- nzooli93
Nyerd meg az életed 2.evad
Nem igazan lehet jellemezni, mivel vannak benne jo dolgok, de az erőltetett folytatások jellemzőit is bőven hordozza,illetve olyan barbár szerűen lett félbe vágva, mint anno a Mátrix 2. Elvileg jövőre jon a befejező évad, ezt így önmagában nem lehet értékelni,mert a sztori felén vagyunk túl, majd folyt kov.
- nzooli93
Csak egy apró kérdés?peadani írta:Jelen. 3 rész ment le de eddig nálam unalmas és copyzza az 1. évadot. Remélem felpörög és meg tud újulni, mert eddig számomra azt bizonyítja hogy az 1. évaddal véget kellett volna érnie, mert nincs több benne.sebydani írta: Kezdte valaki a Squid Game második évadot? Egy rész ment le. Erősen indul![]()
A 001es játékosnal csak nekem van egy kis Mads Mikkelsen beütésem? Néha ahogy néz,full o jut rola eszembe mindig

- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Jelen. 3 rész ment le de eddig nálam unalmas és copyzza az 1. évadot. Remélem felpörög és meg tud újulni, mert eddig számomra azt bizonyítja hogy az 1. évaddal véget kellett volna érnie, mert nincs több benne.sebydani írta: Kezdte valaki a Squid Game második évadot? Egy rész ment le. Erősen indul![]()
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kezdte valaki a Squid Game második évadot? Egy rész ment le. Erősen indul

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Dune: Prophecy
Én nagyon éltem, szerintem jó sorozat lett, HBO megint hozta a színvonalat.
Én nagyon éltem, szerintem jó sorozat lett, HBO megint hozta a színvonalat.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na anno beszeltuk a bcs/bb vonatkozasaban, most lattam kifejtve.
Reminder that this would be the order if you wanted to watch the entire Breaking Bad universe in chronological order:
1. Start Better Call Saul.
2. Get to Season 6, Episode 9.
3. Start watching Breaking Bad.
4. Get to the end of the series.
5. Watch El Camino: A Breaking Bad Movie.
6. Restart Better Call Saul from Season 6, Episode 10 and continue to the end of the series.
Enjoy your marathon
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elég mély karakterdráma volt, jobban megismertünk mindenkit, 1-2 ponton feleslegesen túlnyújtott is volt.lestat írta: Bear 3. Èvad
Eddig a három közül ez a leggyengèbb de mèg igyis azt mondom hogy 7/10es èvad.
Kicsit ilyen felvezetönek tünt a 4. Èvadhoz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akadt néhány nagyon jó rész (pl. Tina), de pl amit Sugarnak szántak, az bőven sok volt. Voltak nagyon jó témák, egészen mélyen taglalva, az utolsó részben a munkahelyi kultúra pl. teljesen általánosan elgondolkodtató, vagy Ritchie lelki helyzete is érdekes volt. Ha jól vettem ki a szavakat a végén, a review elég vegyes lesz ahhoz, hogy tartogasson még izgalmat, gondolom Computer majd ki akar szállni, de mindenki más maradna stb...
Továbbra is nagyon érdekes sorozat, kiváló dráma.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Én lehet majd megnézem, mert ez volt a legszarabb könyv, amit valaha olvastam. Kíváncsi vagyok, hogy sorozatként fogyasztható-e számomra.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko